Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

brutalny_kazik Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
01.08.2008 21:00    #16451     Sufler - Porady do gry - mam problem - pomocy
http://www.cmrev(...)l?page=1 -> źródło wyszukiwarka

marcin1902 Partyzant

01.08.2008 20:48    #16452     Sufler - Porady do gry - mam problem - pomocy
miesiac temu tez miałem ten problem "Football Manager 2008 is running dangerously on memory..." nie ruszałem gry własnie przez ten miesiac i z ciekawosci ja właczylem i juz bylo git. niestety nie wiem jak to sie stało...

M8_PL Sumienie Narodu

Grupa: Ekspert
Kazik, masz temat do przechwałek? Zapraszam tam. Kolega ma problem z Tug treningiem więc albo mu pomóż albo po prostu nie przeszkadzaj. Cieszymy się, że swietnie trenujesz. Naprawdę. Szczerze.

Spadek atrybutów moze być spowodowany brakiem rotacji w składzie. Np grasz ciągle jedną jedenastką, wiec ta jest przemęczona, a rezerwowi nie grają wiec są bez formy. Ja czasami w takich sytuacjach organizuję mecz towarzystki z włąsnymi rezerwami w dzien po jakimś meczu - np. ligowym, i w meczu z rezerwami grają właście Ci, którzy zazwyczaj grzeją ławę. Tym sposobem cała drużyna przez cały sezon utrzymuje wysoką formę i łatwiej jest im zwiększać umiejętności. Fakt, że to czasochłonne :)
"Każdy musi w coś wierzyć. Ja wierzę, że strzelę sobie kolejne piwko."

Vergil Młody aktywista

Mam problem z treningiem Tuga. Ściągnąłem go i atrybuty zamiast magicznie rosnąć, niemagicznie spadają i to bardzooo. Zacząłem stosować go przed sezonem zamiast treningu kondycyjnego i cały czas go stosuje( większość z was mówiła,że trening kondycyjny nie jest potrzebny). Niestety okazało się, że moi piłkarze byli fatalnie przygotowani kondycyjnie. Na szczęście po jakimś czasie im to przeszło a trening Tuga, jak sprawdzałem w opcji ,pomagał ( chociaż jak wchodziłem w profil piłkarzy to atrybuty im się nie podnosiły. Mam teraz w grze listopad i atrybuty zaczęły spadać i to nie lekko tylko tak jakby zawodnicy wogóle nie trenowali. Przełożyło się to na wyniki meczów, bo od kiedy zaczęły im spadać atrybuty mam wielki problem z wygraniem meczu. (obecnie 4 spotkania bez zwycięstwa)- od razu mówie,że rozmowy motywacyjne przeprowadzam dobrze, bo sprawdzałem po reakcji na rozmowy z mediami i podczas meczu . Tu rodzą się moje pytania: Czy mam kontynuować grę z treningiem Tuga? Czy takie słabe wyniki treningu wynikają ze złego przygotowania przed sezonem.

Mam jeszcze jeden problem. Kupiłem sobie bramkarza Pawła Nerka( atrybuty bramkarskie wyglądają ładnie, tak samo u drugiego bramkarza Macieja Budki). Asystent wycenie ich umiejętnośc na tylko 4 gwiazdki i zgodzę się z nim bo bronią ostatnio fatalnie (chociaż Nerka czasami miał przejawy geniuszu i potrafił przez kilka meczy zgarniać oceny po 8,9). Chciałem kupić nowych bramkarzy ale atrybuty mają o wiele słabsze od Pawła Nerka i Budki( chociaż asystent ocenia ich umiejętność na lepszą od moich bramkarzy). Tu mam pytanie jakie atrybuty liczą się w przypadku bramkarza? Ja zawsze biorę takie: chwytanie,gra na przedpolu,gra w powietrzu,1na1,komunikacja,refleks,wyjścia do piłki,skoczność, siła.

Macie 2 linki z profilami tych piłkarzy( przy okazji możecie zobaczyć jak im atrybuty spadają)

El Fenomeno

ndL Młody aktywista

01.08.2008 18:48    #16455     Sufler - Porady do gry - Problem z liga szkocka.
Otóż moj problem polega na tym, że przy wyborze lig na poczatku gry nie ma ligi szkockiej :(.Gram na patchu 8.02 i na fudi&mesinho najnowszym. Z gory dziekuje za pomoc.

Fenix Partyzant

01.08.2008 18:29    #16456     Sufler - Porady do gry - Problem - taktyka zespołu....
Witam.
Mam duży problem - gram Las Palmas i mam świetny zespół, przynajmniej pod względem ofensywnym. Nie rozumiem tego, że moja drużyna grając defensywną taktyką w meczach wyjazdowych z trudniejszymi rywalami gra bardzo ładną piłkę i wygrywa mecze, natomiast u siebie bądź z rywalami średniego formatu najzwyczajniej sobie nie radzą. Potrafili dwa razy pokonać na wyjeździe Real (i to w ładnym stylu), a u siebie remisują z przedostatnim Levante. W ataku i pomocy mam kilku znakomitych zawodników, gorzej z obroną, a konkretnie ze środkiem - róźnie spisują się Pablo (Atletico) i Yegor Filipenko. Czy moglibyście na to coś poradzić?? Znacie może jakąś niezawodną taktykę dla tego typu drużyn, która jest bardzo SKUTECZNA?? Bo z takim Levante albo Sociedadem to po prostu trzeba wysoko wygrywać....

Pawcio Żołnierz frontu ideologicznego

01.08.2008 16:52    #16457     Sufler - Porady do gry - Problem z FMM
Dobra, problem rozwiązany. Dzięki wielkie za pomoc Komar, naprowadziłeś mnie na coś :) temat do zamknięcia.

Jark4 Żołnierz frontu ideologicznego

01.08.2008 15:20    #16458     Sufler - Porady do gry - Prosze o usuniecie
http://www.cmrev(...)ion.html

Polecam przeczytać:)

boro92921 Przodownik pracy

01.08.2008 15:19    #16459     Sufler - Porady do gry - Prosze o usuniecie
http://www.cmrev(...)ion.html

i zmień nazwę tematu bo dostaniesz reakcjoniste

Psiuwa Partyzant

01.08.2008 13:49    #16460     Sufler - Porady do gry - Pliki do FM 08
Właśnie zaczynam swoją grę w FM 08 byłem wielkim fanem 07 w który grałem do dzisiaj ale zdecydowałem się na 08 jednakże zauważyłem te same błędy co w 07... Gdy zaczynam grę z Polską ligą i wybieram klub (Wisła) mam wtedy wielki problem, a nawet dwa. Pierwszy to taki że mam strasznie mało talentów i dobrych zawodników, w 07 miałem plik do tego nazywał się podajże retain czy coś w tym stylu. Kolejnym problemem jest to że zawodnicy z Argentyny, Brazylii czy Paragwaju nie chcą grać w moim klubie, zawodnik jest bez klubu i nikt go nie chce a do mnie nie przejdzie. Wcześniej ten problem naprawiał mi Robi Patch, gdzie zlikwidowano "barierę" pomiędzy wschodnią europom a innymi krajami. Z pewnością istnieje plik z rozszerzeniem do talentów a czy istnieje plik (patch) który likwiduje błąd z podpisywaniem zawodników. Nie pisałem o co chodzi ale chyba już wszystko jasne, czy mógłby ktoś podrzucić te pliki bądź jeden z nich, wiem że wyszukiwarka nie boli ale mimo wszystko nie mogłem znaleźć więc wolałem napisać niż męczyć każdego po kolei na GG. I czy przy okazji można wrzucić plik z najnowszymi składami?? Będę wdzięczny. Pozdrawiam.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.