Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

dawidiuk1 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
03.08.2008 00:40    #16441     Sufler - Porady do gry - popsuty save
Ale czy aby on istnieje do FM08??
KLIK
Przypominam, że wyszukiwarka google i ta na cmrev nie gryzą

eMAGieIKa Partyzant

02.08.2008 19:57    #16442     Sufler - Porady do gry - Rozwiązanie kontraktu
otoz mam taki problem, ze chce kupic zawodnika i on juz nawet zaakceptowal kontrakt, ale nie mam kasy... a modyfikowac budzetu tez nie moge bo to daje mi tylko 7 mln a potrzebne 12,5... chce zwolnic goscia ktory zarabia 55 tys a wogole nie gra, ale on nie chce rozwiazac, a za zwolnienie place mu 7 mln... i czy te 7 mln odejmie sie od budzetu transferowego i to nic nie da? czy jak go zwolnie to bede mogl zmodyfikowac budzet i nie braknie kasy?

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

ja właśnie ostatnio miałem taki problem z Talevksim kontrakt 5lat(sic) cienias.... za zerwanie kontraktu 200K nikt go nie chce ... dopiero po 1/2 roku udało sie za porozumieniem stron 50K...
vergil oczywiscie ze proponowałem, ale ... nikt go nie chciał

jaramaniak Przodownik pracy

ustaw cenę piłkarza na 1 tys :)

to ja zadam inne pytanie: jakie macie sposoby na bezproblemowe pozbycie się piłkarzy?
De profundis clamavi ad te, Domine

Fenix Partyzant

Mam problem.... a moim problemem jest popier.... prezes.... gdy Real chce kupić mojego najlepszego gracza za 10 mln, to bez mojej wiedzy akceptuje ofertę uważając ją za wspaniałą czy coś takiego. Słyszałem, że wówczas jak zaoferuje się tego gracza jakimś klubom za 20 tys, to wtedy zainteresowanie klubów mija. Tymczasem gracz dostał kolejną ofertę, tym razem oferowali za niego 20 tys..... i mój mądry prezes się zgodził? Co ja mam robić, karwasz wasz w dupe kopane?

Gostek Partyzant

02.08.2008 14:00    #16446     Sufler - Porady do gry - Problem z edytorem
Uruchomienie aplikacji nie powiodło się ponieważ nie znaleziono MSVCP71.dll ponowne zainstalowanie aplikacji może naprawić ten problem

Tofu Młody aktywista

02.08.2008 13:53    #16447     Sufler - Porady do gry - pytanie
no skoro wykrywa to w czym więcej problem? :)

Gostek Partyzant

02.08.2008 13:10    #16448     Sufler - Porady do gry - Problem z edytorem
Siemka mam problem z edytorem w fm 8.Kiedyś działał mi elegancko bez problemów a teraz jak go uruchamiam to wyskakuje błąd....i pobierałem także inny edytor z

Tofu Młody aktywista

02.08.2008 12:48    #16449     Sufler - Porady do gry - pytanie
pistor, o co Tobie własciwie chodzi? Masz ty problem do glosika?

Poza tym glosik ma rację. moje dokumenty - tam wrzucaj pliki z db.

wisłakraków Partyzant

01.08.2008 21:50    #16450     Sufler - Porady do gry - ME
mam dziwny problem do mistrzostw europy zakfalifikowaly się np.: Anglia,CHorwacja,Francja,Turcja,Niemcy i gospodarze a na ME grają... czarnogora,kazachstan ,bialorus,estonia,cypr,andora,malta,luksemburg itp. o co w tym chodzi??

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.