Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Peledona Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Kiedy grasz świetnie, lub masz duże doświadczenie, słabsze reprezentacje powinny zatrudnić Cię bez problemu. Ja miałem taką sytuację np.: z Grecją.

bartek151191 Partyzant

03.08.2008 20:41    #16432     Sufler - Porady do gry - Problem z wychowankami
Czytałem kiedyś na Suflerze, że żeby mieć status wychowanka zawodnik musi być w klubie więcej niż 3 lata przed 20 rokiem życia. Dziś kupiłem 2 utalentowanych 16-latków. Czy jeśli spędzą oni np. 2 lata na wypożyczeniach (wiem, że aby ich wypożyczyć muszą mieć 17 lat i chyba kontrakt przynajmniej półprofesjonalny) i nie będą w kadrze mojego klubu przez te 3 lata przed ukończeniem 20 lat to będą mieli status wychowanka mojego klubu?

kondzio93 Partyzant

03.08.2008 20:12    #16433     Sufler - Porady do gry - problem logo rumunii
sciaglem sobie logopacka rumunskiego z innej strony i teraz zamiast tej flagi rumunskiej jest logo rumunskiego zwiazku pilki noznej. Czy mozna to zmienic zeby loga pozostaly a zamiast loga FRF byla normalna flaga jak w innych reprezentacjach? Tak mam rowniez w tle jakichs rumunskich pilkarzy i mnie to denerwuje.

PS. Probowalem w logopacku skasowac to logo FRF ale nie mialem flagi tylko zwykle logo nieodwzorowane

bulbeteur Partyzant

03.08.2008 18:08    #16434     Sufler - Porady do gry - problem z klubami filjalnymi
Mój problem polega na tym że prowadząc jakikolwiek klub ponad 1 sezon prosząc zarząd o klub filjalny ten proponuje mi abym wybrał sobie o jaką współprace mi chodzi. Niby nic w tym dziwnego ale nie zależnie od tego jaka współpracę wybiorę zarząd informuje mnie że nie udało mu sie znaleść odpowiedniego kandydata;/ czy ktoś wie jak temu zaradzić? Lubie mieć kluby filjalne dlatego denerwuje mnie ten problem;/

grzybol Partyzant

03.08.2008 13:56    #16435     Sufler - Porady do gry - Retro-update vol.2
Co do wersji beta, to będzie jakoś 12-13 sierpnia. Data wstępna, nie gwarantuję, że wtedy będzie gotowa.
dawidiuk1 - nasz "downdate" jest robiony do FM 2007 w wersji 7.0.2. Z tego powodu w II lidze polskiej jest mniej drużyn, niż być powinno, lecz chyba nie jest to wielki problem.

wojciesze Partyzant

Witam. Mam problem z oglądaniem zawodników. Gram Anglią i jestem w 2009 roku, gdy chcę obejrzeć profil jakiegoś zawodnika wychodzę do Windowsa i pojawia się komunikat PERSON_SEARCH_EDIT::add_person_to_shortlist - no shortlist to found. Wciskam ok i z powrotem jestem w FM i widzę profil tego gracza, którego chciałem obejrzeć. Proszę pomóżcie.

Njorda Partyzant

03.08.2008 11:17    #16437     Sufler - Porady do gry - Problem z Sejvem
Otóż mam taki problem ze odpalam grę, odczytuje save'a, włączam mecz, oglądam oglądam i już po meczu, naciskam kontynuuj i gra spowalnia aż sama wyłącza sie do Windowsa. Czyściłem rejestr i przeinstalowałem Fmka. Poradźcie mi coś. Proszę o pomoc!

Komar Młody aktywista

03.08.2008 10:14    #16438     Sufler - Porady do gry - Nowa gra Nowy problem ;/
Nie no Brożek to na pewno odpada, nie ma mowy żeby nagle zachciało mu się grać w Ruchu Chorzów, musisz poszukać innego w miarę dobrego, a jak też nie będzie za 1. razem chciał podpisać to możesz mówić w mediach że doprowadza cię do ekstazy umiejętnościami, że chciałbyś żeby przeszedł do twojego klubu, można też podlizywać się menedżerowi jego klubu, ale ja osobiście tego nie lubię robić. Czasem po kilku takich wypowiedziach zgadza się podpisać. A no i pieniądze też są ważne.
Na przyszłość staraj się żeby w twoim zespole było przynajmniej 2 dobrych graczy na każdą pozycję, wtedy nie masz problemu z kontuzjami.
Na początku było nic. I rzekł Bóg: „Niechaj stanie się światłość” i dalej nic nie było, tylko teraz można to zobaczyć. - Terry Pratchett

cfckarolexd Partyzant

03.08.2008 09:55    #16439     Sufler - Porady do gry - Nowa gra Nowy problem ;/
Zaczolem grac ruchem chorzow ii zaczyna sie dobrze remis z lechem wygrana z legia transfery dobre no i wszystko pieknie az.... kontuzja r.lewandowskiego i co ?? mam tydzien na transfery i musze cos kupic jakiegos super napadziora tory go zastapi..... i oto chodzi nikt mi sie niechce zgodzic (kontrakt) np. kupuje Brozka juz wisla sie zgadza i dupa niechce podpisac kontraktu co mam robic ?????

reksio1985 Partyzant

03.08.2008 01:00    #16440     Sufler - Porady do gry - popsuty save
To jest problem tej gry że czasami gra się wysypuje i dziękuje a to boli czasami

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.