Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Fenix Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Witam....
Mam ogromny problem z FM Modifier. Ściągnąłem sobie i wchodzę w FMM Setup Eng - czyli w setup. Pisze przez jakiś czas że jest "przygotowywanie do instalacji" i po czasie wyświetla mi się napis "Instalator windows", a pod nim że nie można uzyskać dostępu do usługi Instalatora Windows. Sugeruje mi też że Windows może działać w trybie awaryjnym lub nie jest poprawnie zainstalowany, a przecież tak nie jest!! Nie wiem teraz co mam zrobić.... czy nie można skądś ściągnąć lub ktoś nie mógłby mi pomóc, wrzucając gdzieś ZAINSTALOWANE SKŁADNIKI FM Modifier - tzn. plik z Modifierem już po instalacji? Byłbym bardzo wdzięczny.

Po prostu złośliwość sprzętu martwego, w dupe kopane.

Hunter91 Młody aktywista

06.08.2008 13:14    #16422     Sufler - Porady do gry - Zmiana nazwy klubu
Witam. Mam następujący problem. Chciałem zmienić nazwę jednego z klubów naszej ekstraklasy mianowicie Lechii Gdańsk. Zmieniłem w edytorze nazwę we wszystkich językach. Jednak gdy rozpoczynam grę na tej zmienionej bazie danych to w grze nadal widnieje nazwa "OSP Lechia Gdańsk". Problem dotyczy zarówno pełnej nazwy jak i skróconej. please help

stachu90 Partyzant

jak już chcesz oszukiwać to możesz to zrobić w inny sposób, po prostu stwórz nowego manadzera, np w realu. nastepnie zaproponuj sobie przykładowo Ramosa za 0 zł ;p. problem może być wtedy jeśli nie dodałeś innych lig, będziesz mógł tylko oszukiwać z hiszpanskimi klubami ;p

Speed El Commendante

Grupa: Administrator
Nie będzie opłat za korzystanie z CM Rev.
Co do problemu trolli - proszę ignorować takie zdarzenia, my jako redakcja mamy odpowiednie narzędzia (formalno-prawne) i będziemy z nich korzystać.
Dumnie od 2002 roku z CM Revolution

Metal Partyzant

Hej. Mam mały problem z taktyką w mojej Wisełce. Obecnie wygląda to tak: http://img12(...)anv7.png . W zeszłym sezonie ograłem tą taktyką Legie 4-0, ogólnie taktyka sprawdza się ale tylko w meczach u siebie, bo na wyjazdach już mi nie szło tak pięknie. Jednak w tym sezonie zaczęły się kłopoty bo zremisowałem w 1 rudzie PU z klubem o nazwie którą mi ciężko wymówić :) więc może ktoś ma pomysł na udoskonalenie tej taksy lub zmiany w kadrze.

A oto lista zawodników :) http://img12(...)ylt4.png

Z góry dziękuje za pomoc.

A jeżeli znacie już jakieś dobre taksy to z góry dzięki za podanie liku do nich.

steffanello Partyzant

05.08.2008 13:23    #16426     Sufler - Porady do gry - Bug? Historia zawodnika.
Dzisiaj zauważyłem dziwna rzecz, która pojawiła się w mojej grze (wcześniej nigdy tak nie miałem).
Otóż w menu zawodnika "Historia" "statystyki kariery" historia występów zawodnika z przed rozpoczęcia gry jest normalna natomiast kazdy zawodnik w grze ma na swoim koncie 2 sezony wystepów we Włoskim klubie Spezia, obecny sezon jest zgodny z tym do jakiego klubu obecnie zawodnik przynależy. wyglada to tak jak na załączonym obrazku. Nie ukrywam że sprawia mi to trochę problemów a pozatym jest bardzo irytujące. Czy wie moze ktoś czy da się cos z tym zrobic?? o co tu chodzi?

krystian1101 Partyzant

04.08.2008 21:04    #16427     Sufler - Porady do gry - facepack problem
Sciagnalem facepacki i je umiescilem tak: c/uzytkownicy/ja/dokumenty/sports interactive/ fm 2008/graphics/players/ chelsea/zdjecia pikarzy . Niechce cos mi dzialac cos jest zle ale nie wiem co

gruchalbn Żołnierz frontu ideologicznego

04.08.2008 19:07    #16428     Sufler - Porady do gry - gra na spalone
To jeszcze zależy iloma piłkarzami grasz w obronie ;) jeżeli np. pięcioma obrońcami to nie ma sensu gdyż bez problemu powinni sobie poradzić ale jeżeli już na trzech obrońców to jak najbardziej bo wtedy jest mniejsza szansa że któryś z twoich obrońców zapomni w wyjściu. Warto zwrócić uwagę również na to jaką współprace mają twoi obrońcy bo to ma również duże znaczenie

mesjo Partyzant

04.08.2008 17:32    #16429     Sufler - Porady do gry - Brak bazy danych w FM Editor
Witam.Otóz mój problem jest następujący: wczoraj odpaliłem FM Editor do 07. Robie sobie uaktualnienie składów druzyn w dzisiejszym okienku transferowym(keane do l'pool,flamini do milanu itd).Edytowalem Fm 2007 Data Update. No i zrobilem to chcialem, czyli transfery zrobione do tej pory, zapisalem nową baze danych pod nazwą:"1.09.2008" i wylaczylem.Dzisiaj wchodze i chce kontynuowac edytowanie ale gdy wchodze do edytora to nie ma tej bazy na liscie do zaladowania, choć w folderze w
"Moje dokumenty/.....FM 2007/" ta baza jest. Czy wie ktos jak zrobic zeby baze mozna było zaladowac???

boro92921 Przodownik pracy

04.08.2008 17:08    #16430     Sufler - Porady do gry - liga węgierska - update
Problem został załatwiony można skasować ten temat.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.