Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Poul Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
[quote=hadaszyszek]Dobra, żeby znowu nie zaśmiecać mojego problemu osobnym tematem mam takie oto tylko tutaj pytanie : Czy jak wygram przed sezonem Ligę (Hiszpańską) to mogę zrezygnować już z udziału gier w następnych meczach dając np. Walkowera, żeby przygotowywać się raczej do innych rozgrywek pucharowych, skoro już inni, nie mają nawet matematycznych szans, na dogonienie mnie w ligowej tabeli?[/quote]

Zawsze możesz pójść na jednodniowy urlop, oddając drużynę swojemu asystentowi. Osobiście jednak tego nie polecam :)

hadaszyszek Partyzant

Dobra, żeby znowu nie zaśmiecać mojego problemu osobnym tematem mam takie oto tylko tutaj pytanie : Czy jak wygram przed sezonem Ligę (Hiszpańską) to mogę zrezygnować już z udziału gier w następnych meczach dając np. Walkowera, żeby przygotowywać się raczej do innych rozgrywek pucharowych, skoro już inni, nie mają nawet matematycznych szans, na dogonienie mnie w ligowej tabeli?

kondzio93 Partyzant

09.08.2008 00:02    #16403     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
[quote=kunXon]Kondzio, taka rada- jak widzisz, że wygrywasz, to w ostatnich minutach meczu idź na urlop na jeden dzień. Przegrać- chyba nie przegrasz, a przynajmniej unikniesz problemu.[/quote]

wczytalem autosave i zrobilem urlop na jeden dzien, skonczyl sie mecz i wrocilo do pulpitu...

Gallacher Partyzant

08.08.2008 23:58    #16404     Sufler - Porady do gry - Problem z FM 2006
Panowie a tak przy okazji jak już mówimy o problemach jak można wziąsć i zresetować ustawienia FM ? w CM był taki plik co sie klikało i restował ustawienia a gdzie można w FM'i takie coś zrobić ?
MANCHESTER UNITED & SCOTLAND 4EVER ♥
http://www.youtu(...)3eVw_QhA - Mój Kanał Piłkarski na You Tube :) Zapraszam !!!

rungusik Partyzant

08.08.2008 23:28    #16405     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
[quote=jaramaniak]ooooooooooo nie... rungusik przegiąłeś:D realu nie można nie lubić, jego się Kocha :D[/quote]
[quote2=JackoBB][quote=jaramaniak]ooooooooooo nie... rungusik przegiąłeś:D realu nie można nie lubić, jego się Kocha :D[/quote]
Dokładnie...coś czuje ze barca moze miec z wisla kłopoty...:P[/quote2]

Visca el Barca ;)
Jazda jazda jazda.. Biała Gwiazda ;]

dla mnie ten dwumecz i tak zakończy się sukcesem klubu, któremu kibicuje ale jednak serce bije dla klubu z Polski a Barca niech wygra puchar UEFA xD

[quote=kondzio93]JASNA CHOLERA!!!!!!!

Jak mnie ten FM wnerwia!!! Grałem właśnie mecz Cambridge - Stevenage (faworytem byl Stevenage), wygralem 4-0, daje kontynuuj i.... gra wraca do pulpitu :(( Wczytalem autosave, gram dalej, wygrywam 3-1 po pieknych bramkach Jakuba Koseckiego, daje kontynuuj i.... znowu wraca do pulpitu :(((((

Żeby nie bylo offtopu - po 26 kolejkach bylbym 6 w conference z rowna iloscia pkt co Rushden na 5tym miejscu premiowanym gra w barazach o Coca Cola championship 2[/quote]

ja też dzisiaj miałem problem i musiałem jeszcze raz rozgrywać cały okres przygotowawczy, jeszcze raz transfery przeprowadzać itp. ale opłaciło się bo w moim debiucie w ekstraklasie mój Śląsk pokonał na Oporowskiej Zagłębie z Lubina 2-0 (0-0)

EDIT do wisiapa: można kibicować legii można realowi itp itd ale nikogo nie można obrażać ;) futbol to gra która ma łączyća nie dzielić i powodowac kłótnie

kunXon Żołnierz frontu ideologicznego

08.08.2008 23:25    #16406     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
No bank, wpakujemy im szybko dwie bramy i już nie będą mieli po co przyjeżdżać na Śląski. :D Polska patriotami stoi jak widzę...

Kondzio, taka rada- jak widzisz, że wygrywasz, to w ostatnich minutach meczu idź na urlop na jeden dzień. Przegrać- chyba nie przegrasz, a przynajmniej unikniesz problemu.

Bartek-kibic Partyzant

Witam, mam taki problem: Sciagnalem sobie pare uaktualnien, zrobilem wszystko jak nalezy i jak wlaczam nowa gre i mam kilka uaktualnien do wyboru (domyslna, uaktualnienie 1, uaktualnienie 2, uaktualnienie Messinho na marzec 2008 i uaktualnienie, ktore bylo wydane 20 czerwca) i odpala mi tylko domyslna i uaktualnienie 1.... pisze ze nie mozna wczytac bazy danych a ja chce pograc na uakltuanieniu z 20 czerwca... co robic?

Gallacher Partyzant

08.08.2008 22:00    #16408     Sufler - Porady do gry - Problem z FM 2006
Witam was.Chciałbym sie poradzić Was odnośnie FM 2006... mam taki problem jestem już w roku 2163 mój save wynosi 560 MB i podczas grania(od razu po załadowaniu gry) wyskakują mi 2 komunikaty(wyskakuje do windy) a chce dodać że od początku zaczęcie save'a zaczynałem od bazy"normalnej" oto te komunikaty :

1 Komunikat :

FM 2006 Memory Warning (tekst na niebiskim tle w Windzie(windows))

Football Manager 2006 is running dangerously low on memory.Please quit and free up some memory.

2 Komunikat :

FM 2006 Out Of Memory(tekst na niebiskim tle w Windzie(windows))

Football Manager 2006 has run out of memory and will now quit

dysponuje PC'tem :
dysk 80 Gb
1Gb RAM
Proces 2,00 Ghz Athlon

nie wiem co sie dzieje jesli ktoś miał taki problem i go rozwiązał prosze o pomoc
pozdrawiam

MANCHESTER UNITED & SCOTLAND 4EVER ♥
http://www.youtu(...)3eVw_QhA - Mój Kanał Piłkarski na You Tube :) Zapraszam !!!

Mazur Partyzant

08.08.2008 10:41    #16409     Sufler - Porady do gry - Problem z Finansami
Witam problem mój wygląda tak gram sobie Feyenoordem i moja kasa klubowa sie kurczy na płace nie wydaje za dużo jedynie najlepszy napadzior dostaje 40.000 większość pieniędzy wciąga mi szkółka . Pytanie brzmi jak podreperować budżet ? czy mam wpływ na podniesienie cent biletów itp , nie chce pozbywać się zawodników żeby łatać dziurę w budżecie a dzien kibica wszyskiego nie rozwiązuje

Morszczuk Żołnierz frontu ideologicznego

08.08.2008 10:36    #16410     Sufler - Porady do gry - Update KIN4S - Problem
Wczoraj ściągnąłem KIN4S update do FM 2008. Wrzuciłem go do moje_dokumenty/Sports Interactive/FM 2008/Data/db itd (Wszystko gitarka)
W Edytorze widzę ten plik, ale w grze nie mam go w spisie grywalnych baz danych. TO samo z Fudi & Messinho update. Zapisałem jeszcze raz ten plik ale to samo. Co zrobić ?
Widzew i Ruch - Przyjaciół Dwóch!

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.