Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

brutalny_kazik Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
10.08.2008 10:45    #16391     Sufler - Porady do gry - Facepack - Orange Ekstraklasa
i jest dobrze ,w czym problem ? Masz może zaznaczone buforowanie skórki,dlatego nie wyświetla ...

Jark4 Żołnierz frontu ideologicznego

10.08.2008 10:04    #16392     Sufler - Porady do gry - Problem z druzyna
Może jest problem z rozmową motywacyjną. Weś kliknij raport asystenta i reakcja na rozmowę motywacyjną, i sprawdz jak twoi zawodnicy na nią reagują. Jesli zle z nimi rozmawiaswz , wyciągnij wnioski, i powinienies wygrywac:)

PabloBarca Partyzant

10.08.2008 02:26    #16393     Sufler - Porady do gry - Problem z druzyna
Siema :) Mam problem z wygrywaniem meczy. Niby banalne, ale mam dobry sklad, morale tez (o ile to ma cos do rzeczy;p) taktyka chyba tez nie najgorsza, ale ciezko idzie mi wygrywanie. Nie wiem co robic, co zmienic. Z gory dzieki za pomoc :)

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

[quote=Speed]Chciałbym oznajmić, że błędy związane z Firefoxem nowym będziemy naprawiać stopniowo. Prosimy o trochę cierpliwości.

W kwestii serwera - w chwili obecnej trwają prace nad szukaniem nowego providera. Obecny hosting jest problemowy, ponieważ transfer z niektórych typów łącz jak Neostrada jest strasznie wolny (2-5kb/s), występują na nim również problemy z przerywaniem ściągania, itp itd. W ciągu najbliższych kilkunastu dni powinniśmy przenieść się na nowe serwery. Również w tej kwestii prosimy o cierpliwość, ponieważ jest to skomplikowana operacja.[/quote]

To juz wiem czemu mi sie sciaga po 100kb/s :D mam nadzieje ze na nowym serwerze też mi tak bedzie ''pędzic''
PS: a zawsze sie dziwiłem czemu niektórzy narzekają...

Speed El Commendante

Grupa: Administrator
Chciałbym oznajmić, że błędy związane z Firefoxem nowym będziemy naprawiać stopniowo. Prosimy o trochę cierpliwości.

W kwestii serwera - w chwili obecnej trwają prace nad szukaniem nowego providera. Obecny hosting jest problemowy, ponieważ transfer z niektórych typów łącz jak Neostrada jest strasznie wolny (2-5kb/s), występują na nim również problemy z przerywaniem ściągania, itp itd. W ciągu najbliższych kilkunastu dni powinniśmy przenieść się na nowe serwery. Również w tej kwestii prosimy o cierpliwość, ponieważ jest to skomplikowana operacja.
Dumnie od 2002 roku z CM Revolution

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

09.08.2008 16:37    #16396     Sufler - Porady do gry - JAK MOGE DOLACZYC DO REDAKCI
I dlatego dajesz za kazdego posta pkt.??
PS.Tofu moze on ma problemy jakies nautry emocjonalnej.
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

09.08.2008 15:05    #16397     Sufler - Porady do gry - Zamiana "kropek" na "ludziki"
to chyba źle szukałeś...tu masz link tam jest wszystko dokładnie opisane plik się nazywa human_kit

http://www.cmrev(...)ek_.html

PS.Wyszukiwarka nie gryzie...:)
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

Gallacher Partyzant

09.08.2008 13:26    #16398     Sufler - Porady do gry - Problem z FM 2006
Niestety Panowie ale format dysku nic nie daje nadal ten same problem ;/ myśle o kupnie jeszcze jednej kosci 1 Gb ale czy to pomoże ? sam juz nie wiem...
MANCHESTER UNITED & SCOTLAND 4EVER ♥
http://www.youtu(...)3eVw_QhA - Mój Kanał Piłkarski na You Tube :) Zapraszam !!!

n1u5 Partyzant

otoz moj problem tkwi w tym ze nie mam zawodnikow w reprezentacji niemiec i japoni gram na latce 8.0.2 mam za soba juz pol sezonu gram barcelona.

najdziwniejsze jest to ze na innym savie na tej samej latce mam te reprezentcje

gruchalbn Żołnierz frontu ideologicznego

[quote=hadaszyszek]Trudno, przynajmniej stałem się mądrzejszy :P... ok geba :)

Edit :
Ale co się wiąże z ustawianiem składu : mam jedno pytanie. Jak zrobić, żeby ustawienie drużyny i piłkarzy jedno (rezerwowe) było przypisane do innej taktyki (rezerwowej) a drugie (podstawowe) było przypisane do drugiej taktyki (podstawowej). Bo jak zmieniam ustawienie zespołu, to czy nie wrócę do taktyki pierwszej, czy do drugiej, zawsze jest te samo ustawienie, a ja chcę, żeby było inne (ustawienie takie same, chodzi o piłkarzy rezerwowych na mecze) do jednej i do drugiej taktyki. Help? :P[/quote]
Jeżeli dobrze zrozumiałem to chodzi ci o to że jak zmieniasz taktykę z podstawowej na rezerwową to żeby i skład wybierał się rezerw?
Jeśli tak to w prawym dolnym rogu tam gdzie możesz poprosić asystenta o dobranie składu niżej jest zapisz taktykę czy coś takiego, możliwe że to rozwiąże problem ale nie daje 100% pewności bo lepiej przed każdym meczem dobierać skład osobno. Bo Twoi zawodnicy którzy mają status "niezastąpiony dla klubu" lub "pierwszy skład" mogą się obrazić jak np. nie zagrają kilku meczy pod rząd

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.