[quote=hadaszyszek]Trudno, przynajmniej stałem się mądrzejszy

... ok geba
Edit :
Ale co się wiąże z ustawianiem składu : mam jedno pytanie. Jak zrobić, żeby ustawienie drużyny i piłkarzy jedno (rezerwowe) było przypisane do innej taktyki (rezerwowej) a drugie (podstawowe) było przypisane do drugiej taktyki (podstawowej). Bo jak zmieniam ustawienie zespołu, to czy nie wrócę do taktyki pierwszej, czy do drugiej, zawsze jest te samo ustawienie, a ja chcę, żeby było inne (ustawienie takie same, chodzi o piłkarzy rezerwowych na mecze) do jednej i do drugiej taktyki. Help?

[/quote]
Jeżeli dobrze zrozumiałem to chodzi ci o to że jak zmieniasz taktykę z podstawowej na rezerwową to żeby i skład wybierał się rezerw?
Jeśli tak to w prawym dolnym rogu tam gdzie możesz poprosić asystenta o dobranie składu niżej jest zapisz taktykę czy coś takiego, możliwe że to rozwiąże problem ale nie daje 100% pewności bo lepiej przed każdym meczem dobierać skład osobno. Bo Twoi zawodnicy którzy mają status "niezastąpiony dla klubu" lub "pierwszy skład" mogą się obrazić jak np. nie zagrają kilku meczy pod rząd
Najnowsze posty