Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Szobinho Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
11.08.2008 11:25    #16381     Sufler - Porady do gry - Problem z patchem 7.0.2
Pomocy. Zainstalowałem patcha 7.0.2 i przy wyborze nowej gry nie mam do wyboru bazy danych. Co mam zrobić zeby to działało ?
'Por Que?No Entiendo Por Que'

Bartek-kibic Partyzant

Witam mam powazny problem... zapisalem gre ktora zaczalem grac przed 2 dniami na 2 savach i jak wczytuje oba savy to wyskakuje: Nie mozna wczytac zapisanej gry.... zdazalo mi sie juz to kilka razy ale raczej w pozniejszych sezonach a nie od razu po polowie... jak to naprawic? Pomozcie!!

kuab Żołnierz frontu ideologicznego

11.08.2008 10:45    #16383     Sufler - Porady do gry - Budżet
Klub ma problemy finansowe i nie ma kasy. Posprzedawaj graczy których nie potrzebujesz, i tych, którzy mają wysokie pernsje, odnoś sukcesy... ale tak na szybko to nic nie wymyślisz raczej... sprzedaj jak najwięcej grajków niepotrzebnych

ufolinho Partyzant

11.08.2008 10:43    #16384     Sufler - Porady do gry - Budżet
Mam taki problem mam 4 sezon i prowadze aktualnie A.C Milan mam 1,2 miliona euro na płace i chcem to przeznaczyc na transfery ale nie moge tego zrobic po prostu jak biore siedziba zarzadu i modyfikacja budżetu to jest tam zero .
Czemu jest tak??Prosze mi powiedziec czy da sie to jakos zmienic czy po sukcesach bede mugł to zmienic?? odrazu mowie nie interesuja mnie jakies edytory czy jakies zeczy w tym stylu prosze o pomoc

marcin55555 Partyzant

bo sa zadluzone maja problemy finansowe to normalne. chyba slyszales ze valencia jest zadluzona i musi sprzedawac wiec sie nie dziw, mi sie to podoba ze wprowadzaja to do fm teraz pewnie arsenal bedzie zadluzony w fm 09

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

10.08.2008 16:58    #16386     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
[quote=kerry]Mi się ściągnęło bez problemu.

Glosik, czemu wkleiłeś do swojego profilu fotkę Wuja?[/quote]
poznałeś ^^ , a bo bardzo fotogeniczny jest, w przeciwieństwie do mnie....
a po za tym to zdjecie budzi grozę wśród rywali:D
a obejrzcie meczyk juniorów i gol barkata (jest na screenie.... nie wiem czy to bug, czy umiejetnosc wykorzystania warunków pogodowych)

Kerry Krzewiciel myśli rewolucyjnej

10.08.2008 16:48    #16387     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Mi się ściągnęło bez problemu.

Glosik, czemu wkleiłeś do swojego profilu fotkę Wuja?

Szobinho Młody aktywista

Witam
Mam otóż taki problem. Kiedyś przechadzając się przez opcje FM 08 natknąłem się na spis klubów patronackich ( lub filialnych ) . Teraz chciałbym sprawdzić jakie posiadam kluby filialne ale nie wiem gdzie mam tego szukać. Pomocy :)
'Por Que?No Entiendo Por Que'

DeminElex Młody aktywista

10.08.2008 12:28    #16389     Sufler - Porady do gry - Problem z kupnem zawodnika.
Mam taki problem chce kupić zawodnika, który ma PA - 198 , ale niemoge mu zaproponowac kontraktu, chłopak jesdt młody i bez kontraktu i niemoge mu dac więc co zrobić.

http://img22(...)lhs3.jpg][IMG]http://img227.imageshack.us/img227/4633/leenicholsonprofilhs3.th.jpg

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
Tak już to twórcy wymyślili (a może kolejny bug?) i dotychczas nikt sobie z tym nie poradził. Może inaczej będzie w FM-ie 2009.

Nie widząc tutaj żadnego pytania czy problemu, zamykam temat.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.