Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

bajkopisarz Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
13.08.2008 15:28    #16351     Sufler - Porady do gry - CA i PA

bajkopisarz Żołnierz frontu ideologicznego

13.08.2008 15:11    #16352     Sufler - Porady do gry - CA i PA

SeiDi Młody aktywista

13.08.2008 14:43    #16353     Sufler - Porady do gry - Problem z FMM 2.2 i Patchem 802
najlepiej ściągnij wersje FM 2.24 raczej nie powinieneś mieć wtedy problemu...

Morszczuk Żołnierz frontu ideologicznego

13.08.2008 14:01    #16354     Sufler - Porady do gry - Problem z FMM 2.2 i Patchem 802
Mam FMM 2.2 ściągnięty z waszej strony . Niestety . Po zainstalowaniu łatki 8.0.2 FMM nie może przeczytać bazy danych (na 800 działał ;D) . Wszedłem w opcje i jest tam wersja FM-a . O dziwo pokazuje -> Że używam wersji 8.0.0 pfff. Chamstwo nie ? Próbuję to zmienić, ale mam do wyboru właśnie 8 i dwa 0 (800 dla nie kumatych) lub Auto Detect . Wybieram Auto Detect i za dziada nie chce się zmienić . Wie kto o co chodzi ?. FM-a mam oryginalnego jak co ;)
Widzew i Ruch - Przyjaciół Dwóch!

Kerry Krzewiciel myśli rewolucyjnej

13.08.2008 12:10    #16355     Sufler - Porady do gry - Dźwięki w grze :)
"Ponieważ jakość dźwięków pozostawia wiele do życzenia, powstają dodatki takie jak ten, które pozwalają rozszerzyć repertuar okrzyków i hałasów stadionowych. FM 2008 Soundpack to znakomity dodatek dla osób, które często oglądają pełne spotkania, tj. finał Ligi Mistrzów czy Mistrzostwa Świata. Wiele przyśpiewek dotyczy samych piłkarzy, jak Wayne Rooney czy David Beckham, ale także klubów - AC Milan, Liverpool czy Barcelona. Dodatek jest godny polecenia z uwagi na dużą historię - pierwsza jego wersja powstała przy okazji FM 2005."

http://rapid(...)ziad.rar

"Zawartość pliku należy rozpakować do folderu C:Program FilesSports InteractiveFootball Manager 2008data (lub inny folder, gdzie zainstalowana jest gra), uprzednio robiąc kopię zapasową folderów Data oraz Match Events dla celów bezpieczeństwa. Nowo utworzone foldery muszą znajdować w tym samym miejscu co oryginalne. W przypadku problemów z rozpakowaniem, należy rozpakować archiwum do dowolnej lokalizacji, a następnie skopiować foldery Data i Match Events do wcześniej wspomnianej lokalizacji."

Źródło: FMSite.pl

gruchalbn Żołnierz frontu ideologicznego

A może by wprowadzić ograniczenie do ilości "pomógł" w danym temacie? Znacznie zmniejszyło by to tz. problem "trolla". A przy okazji punkty dostawali by Ci którzy wyczerpująco wypowiedzieli się na dany problem i pomogli ;)

cfckarolexd Partyzant

Mam problem ze sprzedazą Cabaja ustaliłem mu status ze jest wystawiony na liste transferowa i że niejest potrzebny klubowi. Następnie proponuje klubom go za 100tys. i muwia że http://www.fotos(...)bf2.html

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

12.08.2008 19:19    #16358     Sufler - Porady do gry - Brak myślenia u snajpera:(
[quote=kondzio7777]rasiaka kup nie pozalujesz:PxD [/quote]
co ty chcesz od Rasiaka... ;> :D?? To mój cel transferowy (poważnie) szukam wysokiego napastnika a Rasiak w fmie gra precież dobrze (i w życiu też, tylko jakieś żule sie czepiają, a sami lepiej nie grają [zazdrośc] ) ...
moim zdaniem po prostu twój napastnik jest bez formy ... ot cała filozofia ;)
[quote=Cesar][
Gram na łatce 8.0.2
A Wy nie macie takich problemów?[/quote]

ja akurat do moich napastników (Sadik i Rafael) nie mam nic do zarzucenia ;)

jacuta Młody aktywista

12.08.2008 18:25    #16359     Sufler - Porady do gry - tła koszulek
Mam problem z kitspackami: w czasie meczu (i nie tylko) jak wyświetlane są koszulki to z tyłu widac ciemne tło, jak to zlikwidowac???

Cesar Partyzant

12.08.2008 16:35    #16360     Sufler - Porady do gry - Brak myślenia u snajpera:(
[quote=Czik]Cesar: Nie pisz CAPS LOCKIEM bo to wkurza innych, i mogą uznać cię za debila :). Taka drobna porada. P.S. a na jakiej grasz wersji FM'a? Bo 8.0.2 ma poprawioną skuteczność napadziorów.[/quote]
Drobny błąd z tym CAPsem.
Gram na łatce 8.0.2
A Wy nie macie takich problemów?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.