Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

burinek Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
14.08.2008 15:03    #16341     Sufler - Porady do gry - Burinek Summer Update FM 2008
[quote=XaNT]Mam taki problem że kopiuje patch do folderu sprawdzam w data editor czy dziala . Spoko dziala . Wlaczam Grę , daje nowa gra i nie mam do wyboru bazy danych !
Co robić ?! [/quote]

A wziąłeś od razu skopiowałeś ten folder co się wypakował czy go otwierałeś i kopiowałeś to co było w tym folderze??????

A. De Raph Wicepremier Rewolucji

Grupa: Administrator
14.08.2008 15:03    #16342     Sufler - Porady do gry - Burinek Summer Update FM 2008
[quote2=burinek][quote=A. De Raph]nie bedziemy zamykac tego tematu, inicjatywy graczy są mile widziane, ale szkoda, ze nie spróbowałeś pogadac z kims redakcji w sprawie przetestowania i wrzucenia tego ewentualnie do FilePlanet.[/quote]

Tylko był jeden problem. Chciałem na początku jak zacząłem robić go ale powiedzieliście że nie ma mowy bo Fudi&Messinho wydają wiec nie powiedzieliście
[/quote2]

Mowa była o firmowanie tego przez CM Rev. O ile pamietam staneło na tym, zebys to zrobił, puścił info, a potem się by zdecydowało. Zrobiłeś, ale nie dałes znaka nikomu z nas, ze zrobiłes, no ale ok, jest na razie tutaj.
"O czwartej czterdzieści osiem
gdy odwiedzi mnie desperacja
powieszę się
wsłuchana w oddech Osoby, którą kocham"
Sarah Kane - 4.48 Psychosis

Moje Depesze - czytajcie, oceniajcie, komentujcie!

XaNT Partyzant

14.08.2008 14:56    #16343     Sufler - Porady do gry - Burinek Summer Update FM 2008
Mam taki problem że kopiuje patch do folderu sprawdzam w data editor czy dziala . Spoko dziala . Wlaczam Grę , daje nowa gra i nie mam do wyboru bazy danych !
Co robić ?!

burinek Przodownik pracy

14.08.2008 14:37    #16344     Sufler - Porady do gry - Burinek Summer Update FM 2008
[quote=A. De Raph]nie bedziemy zamykac tego tematu, inicjatywy graczy są mile widziane, ale szkoda, ze nie spróbowałeś pogadac z kims redakcji w sprawie przetestowania i wrzucenia tego ewentualnie do FilePlanet.[/quote]

Tylko był jeden problem. Chciałem na początku jak zacząłem robić go ale powiedzieliście że nie ma mowy bo Fudi&Messinho wydają wiec nie powiedzieliście

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

14.08.2008 14:27    #16345     Sufler - Porady do gry - Burinek Summer Update FM 2008
Ja też ze skinami z cmrev mam problem dlatego sciagam z sportitusi mozliwe ze cmrev ma zbyt wiele wejsc po prostu i serwer jest obciazony.
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

mrjonhs Młody aktywista

14.08.2008 11:02    #16346     Sufler - Porady do gry - kilka pytań
1.Kiedy dalsza rozbudowa nowego stadionu jest niemożliwa(w przypadku np angielskich klubów z nizszej półki-6 liga itd) zarząd decyduje się na wzniesienie nowego obiektu nazwanego imieniem jakiegos zasłuzonego trenera/gracza, mi osobiście się to nie zdazyło więc ci nie zaprezentuje screena , bo nigdy tak dalko nie ugrałem.
2.Tak, kiedy nastepuje zmiana prezesa może nastąpic zwolnienie cie z posady menagera, chociaż szło by ci nawet bardzo dobrze, czasem prezes nie pasła sympatią do ciebie i musisz się pozegnać z klubem.
3.NIe, brmakarz nie może być lepszy w polu niż na bramce, ponieważ jego nominalna pozycja to bramka i atrybuty które prezentuje pokazywane sa w całkiem innej formie.
4. Zależy do jakiego klubu potrzebujesz gracza, do Najlepszych klubów poleciłbym João Moutinho, do sredniaków Luis Jimenez, a do słabszych klubów Mikhail Sivakov
5.Prezesi sami czasem akceptuja oferty, ponieważ uważaja, że ten gracz moze nie byc wartościowym elementem druzyny, bądź też prezes uważa, że nikt nie da więcej za tego gracza i to najlepszy moment żeby go sprzedać. Czasem też akceptuja sami oferty, kiedy nasz klub ma problemy z płynnościa finansową :)

Morszczuk Żołnierz frontu ideologicznego

14.08.2008 08:10    #16347     Sufler - Porady do gry - Problem z Save-ami w FM 2008
Fak. Wczoraj zapisałem savy, wyłączyłem komputer i dzisiajc chce włączyć i wyskakuje mi taki błąd:
not well-formed (invvalid token) at line 1 of last_saved_game.xml

Nie mogę żadnego save'a włączyć ;p CO jest?
Widzew i Ruch - Przyjaciół Dwóch!

Morszczuk Żołnierz frontu ideologicznego

14.08.2008 07:43    #16348     Sufler - Porady do gry - Tworzenie stadionu w edytorze
Jeżeli chcesz, aby na stadion przychodziły tłumy zrób 100% Hardcore Fans. btw. Przez pierwszy sezon (jeżeli to słabsza liga bądź słabszy klub) nie licz na to, że będzie zapełniony na każdym meczu, a karnety się wyprzedają. Mój noworozbudowany stadion Łódzkiego Widzewa dopiero sezon później zaczął "działać" w pełni, i przychodziło na niego tyle ludzi, że zapełniali co najmniej 50% ;) A Pytanie nadaje się na suflera, bo w końcu chłopak czegoś nie wie i ma problem (:
Widzew i Ruch - Przyjaciół Dwóch!

Aaron Młody aktywista

14.08.2008 01:23    #16349     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
BartekRym skąd ściągałeś tła stadionów???? Ja próbowałem z sortioutsi autorstwa gościa który zrobił chyba do wszystkich lig stadiony lecz jego dzieło wogóle mi nie chodzi. Od innych działają tyle, że nie ma żadnych konkretnych lig. Jak to nie problem to wrzuć link z tymi tłami. Z góry dzięki. Pozdro

Misery Partyzant

13.08.2008 17:41    #16350     Sufler - Porady do gry - Internetowa Liga !!!!

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.