Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

MiKa Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Na żadnym z tych dwóch, ale jak mam wybierać to na tym by pomóc. (I tak nie rozumiem tej idei z tymi punktami.) Choć to akurat żadna pomoc była tylko potwierdzenie, że problemu nie da się w prosty sposób rozwiązać.

n1u5 Partyzant

otoz mam problem wszystkimi packami robie wszystko tak jak napisane jest w FAQu ale i tak nie dzialaja

Jacek_1506 Partyzant

Mam pewien problem. Otóż zacząłem grę wybrałem ligi(włoska, hiszpańska, polska) i nie brałem zawodników z dodatkowych państw. Wybrałem klub i sprawdziłem posady czy są jakieś wolne w reprezentacjach. Dostałem propozycje z Ukrainy i Nigerii. Uznałem, że z Afryki łatwiej wejde do Mistrzostw Świata i wybrałem Nigerie. I tu pojawił się problem... W grze mam tylko dwóch bramkarzy z tego kraju z czego jeden bardzo słaby przez co już w ćwierćfinale odpadłem Pucharu Narodów Afryki, bo podstawowy bramkarz złapał kontuzję.

I tu moje pytanie... Czy da się jakoś zrobyć, aby byli wszyscy zawodnicy z Nigerii?

Miskur Partyzant

14.08.2008 20:46    #16334     Sufler - Porady do gry - Poziom scautingu
Problem w tym ze w slabych klubach nie ma scautow. Nawet w Legii nie ma swietnego Krzysztofa Dowhana;/

MiKa Młody aktywista

14.08.2008 20:01    #16335     Sufler - Porady do gry - zarzad chciał mnie zwolinic
Właśnie oto mi chodzi glosik1.

zamknijmy ten temat i nie będzie problemu

jaramaniak Przodownik pracy

14.08.2008 16:33    #16336     Sufler - Porady do gry - Burinek Summer Update FM 2008
ja tez przyczyniłem się do powstanie tego update'a ale niestety problemy z komputerem uniemożliwiły mi wykonanie zadania w 100% :)
De profundis clamavi ad te, Domine

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

14.08.2008 15:45    #16337     Sufler - Porady do gry - Temat zamknięty
[quote=braulio]pokaż mi punkt w regulaminie
nie pisac CAPS- chora reguła[/quote]
Tak jest napisane w netykiecie ;>
pisząc Capsem - krzyczysz ;>
[quote=fafik1993]a może dało by rade naprawic ten problem bez reinstalacji?[/quote]
raczej nie...

fafik1993 Partyzant

14.08.2008 15:41    #16338     Sufler - Porady do gry - Temat zamknięty
próbowałem usunać ale problem dalej istnieje.

fafik1993 Partyzant

14.08.2008 15:37    #16339     Sufler - Porady do gry - Temat zamknięty
a może dało by rade naprawic ten problem bez reinstalacji?

braulio Partyzant

14.08.2008 15:19    #16340     Sufler - Porady do gry - Burinek Summer Update FM 2008
[quote3=A. De Raph][quote2=burinek][quote=A. De Raph]nie bedziemy zamykac tego tematu, inicjatywy graczy są mile widziane, ale szkoda, ze nie spróbowałeś pogadac z kims redakcji w sprawie przetestowania i wrzucenia tego ewentualnie do FilePlanet.[/quote]

Tylko był jeden problem. Chciałem na początku jak zacząłem robić go ale powiedzieliście że nie ma mowy bo Fudi&Messinho wydają wiec nie powiedzieliście
[/quote2]

Mowa była o firmowanie tego przez CM Rev. O ile pamietam staneło na tym, zebys to zrobił, puścił info, a potem się by zdecydowało. Zrobiłeś, ale nie dałes znaka nikomu z nas, ze zrobiłes, no ale ok, jest na razie tutaj.
[/quote3]

BURINEK NIE MA OBOWIąZKU TłUMACZYć SIE KOMUKOLWIEK!!! DOBRZE ROBI !!!

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.