Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

kondi192 Minister Kultury

Grupa: Moderator
Poziom ostrzeżeń: 0
01.01.2016 16:02    #1631     Sufler - Porady do gry - Problem z Kamerami
Odsyłam do tego tematu http://www.cmrev(...)543.html

rafapietrzyk Partyzant

Grupa: Użytkownik
Witam znalazłem fajnego skina na portugalskiej stronie o FM http://www.cmpor(...)c=170142 problem jest taki, że w Polskiej wersji językowej we wszystkich wyrazach gdzie występują ą, ę, ł i tak dalej wstawiane są?? co trzeba podmienić żeby wykrywało wszystkie polskie znaki?

swider-oks Partyzant

01.01.2016 13:55    #1633     Sufler - Porady do gry - Problem podczas rozgrzwki
witam mam problem z crah dampem wyrzuca mnie caly czas w tym samym momencie kiedy mam 3 sierpnia rozgrywac puchar polskiczym moze byc to spowodowane ?????????????????

Onemoresong Partyzant

31.12.2015 18:18    #1634     Football Manager - Ogólna dyskusja - Problematyka CA/PA
Witam,

Jeżeli dany piłkarz ma 102 Current Ability, i jego potencjał wynosi np. 111, to czy taki piłkarz ma szansę kiedykolwiek podnieść swoje możliwości np na PA = 132? Bo jeżeli nie, to ta gra nie ma sensu... Na samym starcie skazuje piłkarza na słabeusza i nie ważne jakbyśmy go trenowali nigdy nie będzie dobrym piłkarzem... Zobaczcie np. na lewandowksiego w fmie 11-12 a teraz, tak dla przykladu. Co o tym sądzicie ?

Nostra Partyzant

Witam,

mam pytanie chciałem wypróbować skórkę steklo x 5 (taką jak można ściągnąć na Cmrev), ale chodzi o to, że w trakcie meczu nie wyświetlają się logosy zespołów w wyniku meczu, tylko prostokąty z nazwą zespołów. Dodam screeny, gdzie to pokazałem. Na obu są skórki ze steklo, ale tylko na pierwszej są z logosami, na kolejnych jednak ich nie ma. Pytanie jak zrobić, by się te logosy wyświetlały w meczu, bo gdzie indziej są, jak np w oknie przedmeczowym.

TheGunnerJrqq Partyzant

Już sobie poradziłem z problemem. Dzięki za pomoc :)

TheGunnerJrqq Partyzant

Witam serdecznie !
Jestem tu nowy także bez hejtu.
Jestem świeżo po instalacji FM16. Chciałbym mieć twarze istniejących graczy w swojej rozgrywce ( najlepiej wszystkich) a nie czarne tło.
W niektórych klubach są realne zdjęcia zawodników a w nie których nie ma :( Nie ściągałem żadnych plików graficznych.
Pytanie moje jest następujące. Czy coś mam źle ustawione w ustawieniach, że nie mam wszystkich twarzy graczy?
Czy muszę po prostu ściągnąć face packi ? ...

Pozdrawiam

danielo199854 Partyzant

29.12.2015 22:45    #1638     Football Manager - Świat taktyki - FM16 Taktyka Pomoc
Witam wszystkich jestem tutaj nowym użytkownikiem chociaż już wcześniej duzo razy look'alem w forum :)
Mam jeden problem :/ mianowicie chodzi o to ze nigdy nie bylem jakimś mistrzem taktyk w FM a w ta grę gram od chyba 2008. Teraz zacząłem grac Wisłą i co prawda wygrałem ligę ale z takim lekkim czitem ze 3 razy chyba sobie wczytywałem save'a. Ale i tak ledwo ledwo wygralem , teraz zacząłem nowy sezon i przegrałem mecze z takimi drużynami jak Korona czy Piast... a potem odpadłem z ligi mistrzów i z ligi europy ( Kwalifikacje) i coraz gorzej mi idzie a już nie chce ''Czitowac'' :D
I mam do was prośbę, moglibyście mi podać wskazówki jak zrobić dobra taktykę dla mojego Klubu? żeby nie jechać do Warszawy i dostać w du... 4-1? :(
Albo jeszcze lepiej podać jakaś dobra taktykę co by się sprawiła do Polskiej ligi :)
Pozdrawiam.

flowproba Partyzant

29.12.2015 20:10    #1639     Sufler - Porady do gry - Wybór składu
[quote="myfunnygame"]podejrzewam, że jeśłi jeszcze sobie z tym nie poradziłeś, że jest to bug gry. Zgłoś do Milesa jeśli nie uda się tego naprawić. Może wydadzą łatkę :)[/quote]

Napisałem na forum Sports Interactive i dostałem odpowiedź żeby sprawdzić czy nie zamieniło mi widoku na "Wybór składu (kopia)". Niestety ale nie mam "kopii" tylko zaznaczone normalnie "wybór składu". Zatem problem dalej nierozwiązany.. Z tego wk..enia zaczałem nową grę Lechem Poznań ale z chęcią wróciłbym do tamtego save'u.

SuperZiemniak Naczelnik Służb Wywiadowczych

Grupa: Moderator
Stwórz własną nieoczywistą drużynę, bo masz teraz do tego tryb ;)
A może jakoś sprecyzuj, drogi Bolsonie? Bo tak nieoczywisty wybór jaki mi przychodzi, to "niedaleko" Twojego Seattle, w tym samym kraju, tylko po drugiej stronie, powstał NYC FC - stwórz historię tego nowiuśkiego klubu z ciekawymi graczami jak Pirlo, Lampard i Villa. MLS znasz, więc nie będzie problemu z załapaniem zasad ligi.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution