Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Morszczuk Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
18.08.2008 13:45    #16281     Sufler - Porady do gry - pozwolenie na pracę w Anglii
z FAQ:

Pozwolenie na pracę
Pozwolenie na pracę to dokument obowiązujący w niektórych państwach Unii Europejskiej, który ma regulować przypływ obcokrajowców (graczy spoza Unii). Kraje, które zdecydowały się na wprowadzenie takiego ograniczenia to: Anglia, Szkocja, Walia, Irlandia Północna, Irlandia oraz Islandia. Grając zespołami z tych państw może zdarzyć się, że nie będziemy w stanie kupić danego zawodnika właśnie dlatego, że nie otrzyma on pozwolenia na pracę. Z reguły żeby transfer piłkarza przebiegł bezproblemowo, musi spełnić on kilka kryteriów:

# Musiał on zagrać w przynajmniej 70% spotkań w pierwszej reprezentacji swojego kraju w czasie ostatnich dwóch lat.
# Państwo, z którego gracz pochodzi musi zajmować przynajmniej 70. miejsce w rankingu FIFA.
# Można odwołać się w przypadku nie uzyskania pozwolenia na pracę.
# Można wypożyczać zawodników do klubów filialnych należących do państwa będącego w Unii Europejskiej (przykładowo kupić zawodnika do MU i wypożyczyć go do filialnego klubu np. w Holandii, aby tam oczekiwał na obywatelstwo państwa należącego do UE)
# Warto odnotować, że szanse na uzyskanie pozwolenia na pracę są tym większe, im piłkarz jest lepszy (biorąc pod uwagę CA i PA), starszy czy bardziej ograny w spotkaniach międzynarodowych.
# Pomóc w uzyskaniu dokumentu może też wysoki status w drużynie, określany przy ofercie kontraktu.
# Zawodnicy sprowadzani na testy, z którymi chwilowo nie podpisujemy długoterminowych umów, nie potrzebują pozwolenia na pracę.

Pozwolenia na pracę nie obowiązuje obywateli Unii oraz obywateli Szwajcarii, Norwegii, Islandii oraz Liechtensteinu, które choć nie należą do Unii, z racji wysokiego poziomu gospodarczego, traktowane są jak one.
Widzew i Ruch - Przyjaciół Dwóch!

bajkopisarz Żołnierz frontu ideologicznego

qstosh Przodownik pracy

Grupa: Ekspert
[quote2=M8_PL]Naprawdę, Panowie takie [quote=Morszczuk]No być może ;)[/quote] wypowiedzi będę karał. Co kolega wnosi do dyskusji? W jaki sposób pomaga rozwiązać problem? Wszystkich tematów ogarnąć w stanie nie jestem, ale ten będę miał na oku. Żeby nikt nie czuł się ostrzelany bez ostrzeżenia.
[/quote2]

M8_PL dzięki za wsparcie :)

Bo ja bym już tu wolał jedną konkretną poradę i bezpośredniego linka do pliku z taktyką niż poradę w stylu "gdzieś kiedyś w jakimś managerze była taka taktyka" a pod takim postem 20 kolejnych postów w stylu "tak, mój przedmówca ma racje bo coś takiego było" :)

dlatego czekam dalej na pomoc :)

qstosh Przodownik pracy

18.08.2008 12:12    #16284     Sufler - Porady do gry - bug , błąd ?
[quote2=boro92921][quote=bajkopisarz]ściągnij patch 8.02
http://www.cmrev(...)ix_.html
nie powinno być takich błędów.[/quote]

problem w tym że to FM 2007 :P[/quote2]

No to wgraj łatkę 7.0.2 :)
Tu masz linka :P

http://www.cmrev(...)0_2.html

:D

[quote2=M8_PL]Naprawdę, Panowie takie [quote=Morszczuk]No być może ;)[/quote] wypowiedzi będę karał. Co kolega wnosi do dyskusji? W jaki sposób pomaga rozwiązać problem? Wszystkich tematów ogarnąć w stanie nie jestem, ale ten będę miał na oku. Żeby nikt nie czuł się ostrzelany bez ostrzeżenia.
[/quote2]

[quote=Morszczuk]
Poszukaj - Są już takie tematy .

Killer Rogi: http://www.cmrev(...)___.html

Najlepszym haxem jest Pójście na urlop przed każdym meczem i powrót po spotkaniu (Asystent prowadzi w spotkaniu drużynę za Ciebie). Czasami jest tak, że ze słabiutkiej Odry Wodzisław Śląski dzięki asystentowi możesz zrobić mistrza kraju i nawet dostac się do Ligi Mistrzów ;)[/quote]

;d Jednak coś wniosłem ;)

M8_PL Sumienie Narodu

Naprawdę, Panowie takie [quote=Morszczuk]No być może ;)[/quote] wypowiedzi będę karał. Co kolega wnosi do dyskusji? W jaki sposób pomaga rozwiązać problem? Wszystkich tematów ogarnąć w stanie nie jestem, ale ten będę miał na oku. Żeby nikt nie czuł się ostrzelany bez ostrzeżenia.
"Każdy musi w coś wierzyć. Ja wierzę, że strzelę sobie kolejne piwko."

Poszukaj - Są już takie tematy .

Killer Rogi: http://www.cmrev(...)___.html

Najlepszym haxem jest Pójście na urlop przed każdym meczem i powrót po spotkaniu (Asystent prowadzi w spotkaniu drużynę za Ciebie). Czasami jest tak, że ze słabiutkiej Odry Wodzisław Śląski dzięki asystentowi możesz zrobić mistrza kraju i nawet dostac się do Ligi Mistrzów ;)

qstosh Przodownik pracy

Zgodnie z tym co w moich komentarzach zasugerował mi "El Commendante" Speed umieszczam tu problem którego rozwiązania znaleźć nie umiem od pewnego czasu :/

Otóż chciałbym was prosić o pomoc w sprawie odnalezienia NAJLEPSZEJ (czytaj sprawdzonej przez wielu graczy i w wielu klubach) taktyki do DOWOLNEGO CM'a lub FM'a.
Słyszałem niegdyś że w jednej z poprzednich edycji CM'a bądź FM'a była jakaś bardzo skuteczna killer-taktyka którą można było osiągnąć sukces niemalże każdym klubem. Podobno taktyka ta wykorzystywała bugi w grze :P
(El Commendante zasugerował mi że była taka taktyka w CM 01/02.)
Stąd moja prośba o pomoc by ktoś podał mi linka do tej jakoby najlepszej taktyki.
Ja obecnie gram w FM2007 ale z miłą chęcią powróciłbym do którejś z poprzednich edycji FM'a lub CM'a i spróbował np. jakiś klub z angielskiego Conference doprowadzić do Premiership a potem podbić nim Europę (czytaj-zdobyć puchar UEFA a potem ligę mistrzów).
Ja WIEM że jest to możliwe w KAŻDYM Cm'ie i FM'ie przy użyciu "własnej" taktyki ale ja chcę to osiągnąć "bez-stresowo" :P tzn pograć sobie dla relaksu i nie czekać na awans do Premierschip 15 sezonów czy więcej ;)
Dlatego z góry proszę o RZECZOWĄ pomoc i nie umieszczanie tutaj postów krytykujących mój pomysł gry "czyjąś" taktyką czy sugerowanie że korzystanie z killer-taktyk i bugów w grze to cheat. Bo ja nie chcę osiągnąć to co powyżej opisałem by się potem tym szczycić tylko dla tego by sobie pograć dla siebie i dla własnej przyjemności.
Mile wskazane także będą sugestie (linki) odnośnie ustawień przy tzw. killer-rogach.
PS. Podając do JAKIEGO CM'a czy FM'a jest dana taktyka podawajcie też (jeśli można) czy taktyka wymaga wgrania jakiegoś oficjalnego Up-Datu/łatki czy nie.
PS.2 (do zarządu) Ponieważ nie mam pojęcia do którego CM'a czy FMa' była ta taktyka którą potrzebuję dlatego nie wiedziałem do której kategorii założyć ten temat więc wrzuciłem go do kategorii FM2007 ponieważ tą wersją aktualnie gram :P

Z góry dziękuję za wszelką pomoc :)

bajkopisarz Żołnierz frontu ideologicznego

18.08.2008 11:16    #16289     Sufler - Porady do gry - FM LIVE-problem
bo to rusza dopiero za kilka dni, był już taki temat....
http://www.cmrev(...)IVE.html
nawet z tobą w roli głównej.....:D

pit9991 Młody aktywista

18.08.2008 10:50    #16290     Sufler - Porady do gry - FM LIVE-problem
Czemu jak się próbuję logować a próbuję się logować od tygodnia to odsyła mnie do Gameworld Server Status,a następnie piszę,gdy próbuję się na nowo zalogować,że mój emai i hasło nie zostały potwierdzone;p

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution