Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

adix1992 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
20.08.2008 12:39    #16261     Sufler - Porady do gry - Tworzenie stadionu w edytorze
ja mam problem z zaladowaniem zrobionej przeze mnie data base w edytorze do gray mianowicie zeby poprostu grac na mojej db a nie tej losowej default

Reaper były Minister Spraw Zagranicznych

Grupa: Ekspert
20.08.2008 10:11    #16262     Sufler - Porady do gry - Zgubiona płyta, a dystybutor
Mogą być problemy, bo w taki prosty sposób to każdy mógłby załatwiać koledze oryginał FM-a. Jednak warto spróbować, wysłanie maila z zapytaniem czy zadzwonienie tam niewiele Cię będzie kosztować w końcu.
myspace.com/marneszanse

Morszczuk Żołnierz frontu ideologicznego

20.08.2008 09:12    #16263     Sufler - Porady do gry - Plik 'fake' ??
Wklejasz do: data/uptades/uptade 801/db/inc/all.

chyba, że masz 8.0.2 to data/uptades/uptade 802/db/inc/all.

http://www.speed(...)143.html

Wypowiedź jest wypowiedzią kolegi o nicku: Pawisco

link do tematu: http://www.cmrev(...)iec.html
Widzew i Ruch - Przyjaciół Dwóch!

pankracy1234 Partyzant

panowie powiem tak piraci sa i beda:/ na ten problem niestety nie mamy wplywu tak jak ktos wczesnie wspomnial ludzi poprostu na to nie stac i tyle;p faktem jest tez ze sa tacy co wola inaczej zainwstowac pieniadze zydzac na nasz kochany fm no ale wtedy nie mamy doczynienia z prawdziwymi maniakami dlatego uwazam ze nie mozna walic wszystkich do jednego wora;] rozni sa ludzie a na to poradzic nima jak. ja osobiscie piractwa nie pochwalam ale tez go nie probuje zwalczac.
Ps. obywatel jest wlasnoscia panstwa ;]

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
19.08.2008 17:02    #16265     Sufler - Porady do gry - LIGI
Włącz fm data editor, wpisz interesujące Cię dane do filtra i sprawdź. Trudno odpowiedzieć na to pytanie, bo talent to pojęcie względne. Nie widząc ważnego problemu zamykam.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Ylv Krzewiciel myśli rewolucyjnej

19.08.2008 16:44    #16266     Sufler - Porady do gry - LIGI
Ameryka Południowa. Myślę, że te dwa słowa wystarczą ;]

Aha i radzę ci jeszcze zmienić nazwę tematu, na bardziej oddający sens twojego problemu. Taka rada, na teraz i przyszłość.

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

19.08.2008 15:45    #16267     Sufler - Porady do gry - Wychowankowie
Ale to twój problem.
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

stasiu Partyzant

19.08.2008 14:14    #16268     Sufler - Porady do gry - trening drakstarr
jeszcze taki mały problem odgrywający nie będzie strzelał dużo goli czy może dużo. Pytam sie ponieważ pierwszy eaz gram na odgrywającego

miech8 Partyzant

19.08.2008 13:54    #16269     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
gram chelsea w skladzie bramka cech obrona lewa cole środek barzagli terry prawy alex para defensywnych pomocnikow essien ballack srodkowy pomocnik lampard ofensywni pomocnicyj cole arshavin napastnik drogba mam trzy problemy pierwszy czesto trace bramki ze skrzydel tzn nie z wrzutki tylko z besposredniego strzalu po drugie czy da sie zrobic tak by ofensywni pomocnicy strzelali nizej po trzecie gdie sie ustawia tempo gry P.S mam zakupionych gulliherme i liedsona jak to sie na cos przyda diekuje za wszystkie odpowiedz i prosze o to aby sie ze mnie nie wysmiewac gram w FM-aod 3 dni

Aaron Młody aktywista

Polecam drużyne narodową Sierra Leone. Niektórzy z nich są super gracze. Mają statystyki z którymi mogliby grać w najlepszych ligach. Aż sam się zdziwiłęm bo pierwszy raz wybrałem Sierra Leone jak dodatkowy kraj. Gram Lewes a więc mam mały wybór graczy bo nikt do mnie nie przejdzie. A tu patrze a zawodnicy z tego kraju bezproblemu chcą podpisać ze mną kontrakt. To kolejna zaleta tych graczy, że przejdą niemal wszedzie. Oczywiście u mnie nastąpił problem pozwolenia o pracę:( i ostatecznie nie przeszli do mojego teamu. Polecam naprawde dobrzy są niektórzy. I są bodajze na wolnym transferze.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution