[quote=kunXon]Mam pytańsko. Czy jest możliwość, aby "Manifesty" nie pojawiały mi się po lewej stronie w "ostatnio komentowanych"? Jakoś tak wyłączyć je w ten sposób, żebym miał np. same 'suflerowe' tematy... Bo mamy aktualnie bum na nowostki (bum to za małe słowo, jakaś mania/miłość od pierwszego wejrzenia...) i chcąc nie chcąc muszę podziwiać tysiące czerwonych kopert, bo suflera troszkę zaniedbano.
Od razu mówię, że nie jest to dla mnie duży problem, bo mogę sobie kliknąć suflera i mam wszystko na tacy, po prostu myślałem o takim ułatwieniu.
[/quote]
Wprowadzimy coś takiego w niedalekiej przyszłości w Personalizacji, jednak póki co musi to poczekać w kolejce, mamy jeszcze sporo innych zadań do wykonania.
Od razu mówię, że nie jest to dla mnie duży problem, bo mogę sobie kliknąć suflera i mam wszystko na tacy, po prostu myślałem o takim ułatwieniu.
[/quote]Wprowadzimy coś takiego w niedalekiej przyszłości w Personalizacji, jednak póki co musi to poczekać w kolejce, mamy jeszcze sporo innych zadań do wykonania.

Facebook
Twitter
YouTube
Twitch.tv
RSS
Najnowsze posty