Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

jajo255 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
23.08.2008 21:08    #16241     Sufler - Porady do gry - Ulepszenie fudi messino
Mam problem bo jak wgrywam te najnowsze ulepszenie to mi go nie czy ta w grze czy ta go tylko w edytorze co robić?

niemamocnych Partyzant

mam problem wygrywał bym mecze po 2-3 zero każdy ale w dziwnych sytuacjach trace gole mianowicie prawie zawsze po rogach co uniemożliwia mi wygranie a nawet czesto zremisowanie meczu po mimo strzelenia 2-3 bramek co z tym zrobić?zauważyłem że wiele goli pada po wyjściu piłki z pola karnego i po strzale z dystansu

Speed El Commendante

Grupa: Administrator
[quote=RobinWLKP]Dlaczego raz gdy klikam 'kopia robocza' wszytsko jest ok , a raz nic sie niedzieje ? :/[/quote]
Znamy ten problem i próbujemy go naprawić

Jark4, edytor nie zmienia wielkości obrazków, zgrywaj je w prawdiłowej formie już
Dumnie od 2002 roku z CM Revolution

Speed El Commendante

Grupa: Administrator
21.08.2008 23:45    #16244     Sufler - Porady do gry - Grafika w manifestach
Widocznie samo proszenie o nie zakładanie osobnych tematów z problemami / pytaniami technicznymi nie pomaga, będzie trzeba zacząć sypać Reakcjonistami ;)
Dumnie od 2002 roku z CM Revolution

gruchalbn Żołnierz frontu ideologicznego

21.08.2008 20:30    #16245     Sufler - Porady do gry - Ceny biletów
ech a jakim klubem grasz?
Ja gdy gram klubami z problemami finansowymi to zawsze mam straty ale na koniec za zajęte miejsce dostaje kase i wówczas bilans roczny wychodzi na plus ;) jeśli nie potrzebna ci duża kasa na transfery to sprzedawaj piłkarzy na raty ;) wówczas co miesiąc będą niższe straty. Spróbuj obniżyć płace piłkarzy, ale uważaj przy tym na kase przy podpisie bo można się wówczas nadziać ;/
No i to co można najprościej sukcesy, sukcesy, nie ma lepszego sposobu :) sukces=kasa

bajkopisarz Żołnierz frontu ideologicznego

21.08.2008 20:27    #16246     Sufler - Porady do gry - Jak trenowac gwiazdy
zatrudnij najlepszych trenerów, dawaj im szanse gry w pucharach i ogony ligowe....
łap:

http://www.cmrev(...)azd.html

http://www.cmrev(...)ka_.html

goferzo Młody aktywista

21.08.2008 20:13    #16247     Sufler - Porady do gry - Pre - order
od wczoraj mogą zamawiac beta-testerzy, nie tylko z anglii, dzisiaj od godziny 19 mogą zamawiać subscriberzy, w pozniejszym terminie cała reszta
EDIT: z powodów problemów technicznych pre-order jest zawieszony, i nie ruszy prędzej niż jutro.

kondzio7777 Młody aktywista

21.08.2008 14:27    #16248     Sufler - Porady do gry - Problem z dodaniem obrazka
przepraszam za tan teamt ktory raczej na sufler sie nie nadaje. ale mam problem. gdy pisze swoj manifest i chce dodac obrazek to sie nie da;/ prosze pomozcie. z gory dziekuje

kemoT84 Partyzant

21.08.2008 12:10    #16249     Sufler - Porady do gry - Southampton
Witam właśnie zaczynam sezon drużyna Southampton kaska na transfery marna ok 4mln zł i w tym mój problem , znane talenty które mógłbym kupic za tą cene nie przychodzą do mnie powód nie dostają pozwolenia o prace , dajcie kilka nazwiska do kupienia :) Z góry dzieki:)

Peledona Młody aktywista

Ale czemu opisałeś to na suflerze? Co do problemu, miałem to samo dość często, ale bramek mi już nie strzelali :)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution