Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Jark4 Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
29.08.2008 10:03    #16211     Sufler - Porady do gry - Plik Retain
Bez retaina na takim kompie to 5 lig bez problemu. Może nawet 10, ale pewien nie jestem.

Jark4 Żołnierz frontu ideologicznego

29.08.2008 09:57    #16212     Sufler - Porady do gry - Plik Retain
Bez problemu. Powinno szybko wszystko chodzić.

Siwek17 Partyzant

Witam, piszę ponieważ mam problem. Sciągnałem ten update, rozpakowałem do folderu Dokumenty/Sports Interactive/Football Manager 2008/db ale po wlączeniu gry nie moge wybrać aby rozpocząc gre na tym update. tak samo mam ze wszystkimi innymi updetami. a co ciekawe, wyskakuje mi rowniez blad gdy chce wrzucic jaki kolwiek update do edytora. Prosze o pomoc.

Ylv Krzewiciel myśli rewolucyjnej

[quote=Grzelo]Ponadto warto wstrzymać się ze zmianą wielkości tekstu.[/quote]

Posłuchajcie tej rady Grzela - jak zmniejszyłem czcionkę tekstu, to manifest nie chciał się opublikować. Natomiast, gdy zostawiłem go w spokoju - wszedł bez problemów.

Rdeq Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Ekspert
28.08.2008 23:30    #16215     Sufler - Porady do gry - Brak funduszy na transfery
Gram wraz z kilkoma kolegami w FMa 2008 bez żadnych patchów przez sieć. Pierwszy sezon przebiegł bez najmniejszych problemów, jednak w trakcie okienka transferowego przed drugim zauważyliśmy iż od zarządu nie dostaliśmy... pieniędzy na transfery. Wszystkim przyszła informacja jakie są wymagania dotyczące ich drużyn oraz jaki budżet dostaną. Mimo to podanych kwot nie dostaliśmy.

A było z czego, po zwycięstwie w lidze i występie w finale LM tymczasowo prowadzona przeze mnie Barcelona uplasowała się na pierwszym miejscu listy bogaczy, a zarząd był zachwycony stanem klubowego konta. Zdecydowali się przekazać mi 66M funtów na transfery i 1,9M funtów na pensje. Mimo to zostałem z kwotą 2,5M funtów, które zostały mi z poprzedniego sezonu. Upomniałem się dwukrotnie do zarządu prosząc o dodatkowe fundusze na transfery, ci jednak stwierdzili iż dotychczasowe wydatki się nie zwróciły.

Podobny problem ma jeszcze moja trójka kolegów grająca Realem, Sevillą oraz Valencią. Uniemożliwia nam to zakup upatrzonych piłkarzy co z kolei przeszkadza w całej grze. Jeśli ktoś miał podobny problem lub/i wie jak dostać swoje pieniądze to byłbym wdzięczny za odpowiedzi. Mam nadzieję, że istnieje jakiś sposób poza rozpoczęciem gry od nowa.

Grzelo Partyzant

Grupa: Ekspert
Jeżeli chodzi o problemy z publikowaniem Manifestów... Proponuję nie kopiować tekstów z Worda, tylko pisać od razu w edytorze. Ponadto warto wstrzymać się ze zmianą wielkości tekstu. To mogą być tylko niektóre z przyczyn tych problemów. Błąd jest znany redakcji, ale znacznie trudniejszy do wyeliminowania niż mogłoby się to wydawać.
legia.com | kgrzelak.salon24.pl

RobinWLKP Młody aktywista

28.08.2008 14:48    #16217     Sufler - Porady do gry - Parametry startowe rozgrywki
na twoj sprzet nie polecam duzej bazy , bo pozniej mozesz miec problemy z plynna rozgrywka

rungusik Partyzant

28.08.2008 13:50    #16218     Sufler - Porady do gry - Parametry startowe rozgrywki
mam pytanko czy lepiej zacząć grę z 1 albo 2 ligami grywalnymi przy średniej bazie danych czy może ustawić sobie 5-6 lig na małej bazie??
bo dla mojego sprzętu to dość duży problem :D

Szobinho Młody aktywista

28.08.2008 13:05    #16219     Sufler - Porady do gry - problem z save
pomożcie mi! otóż grałem sobie w FM , nacisnąłem ctrl s aby zpaisać grę . Wszystko sie zapisało i nacisnąłem alt f4 wby wyjść. i w tym momencie gra mi sie zawiesiła więc zrestartowałem komputer. Wieczorem postanowiłem kontynuowac moją karierę ale wciskając load pasek ładuje sie przez chyba 1/100 sekundy i od razu wywala do windowsa i jest komunikat ze nie mozna wczytać zapisanej gry. pomozcie mi jakoś naprawić sayva.
'Por Que?No Entiendo Por Que'

v1r00z Partyzant

Komp jest słaby ale zawsze wszystko łaziło dobrze i nie było problemów, tylko dziś coś nie chce pójść

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.