Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

radio chlew Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
25.09.2008 20:07    #16121     Sufler - Porady do gry - małe logosy - problem
Co musze zmienić w pliku config, bym mógł zrobić małe herby, chcę zrobić herby 2 ligi cypryjskiej a jak zrobię configa w fmxml to się robi na normalne herby i te co mają być małymi sa dużymi ;/

I jeszcze co muszę zrobić by napisać manifest, co gdzie kliknąć bo nie mogę się odnaleźć

pozdro

bajkopisarz Żołnierz frontu ideologicznego

25.09.2008 16:14    #16122     Sufler - Porady do gry - ,,własne talenty"
Zwróć uwagę, na to, że ani Messi a nawet Bojan nie są wychowankami Barca, ten klub ma po prostu świetnie rozwinięty scouting, obaj przyszli do Barcy w wieku kilkunastu lat.....
a tak poza tym to łap:
http://www.cmrev(...)osc.html

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

hmmm teraz wszystko w porządku (i aby tak dalej ) ... zdarzyło mi się wcześniej 3 razy pod rząd w komentarzach do manifestów ... 1 podczas edycji mojego manifestu 2 manifestu rafiego w nuevie, a także ten wyżej
jednak akurat ten koment dodałem bez problemu :-k

Math Partyzant

24.09.2008 17:52    #16124     Sufler - Porady do gry - Dobieranie mentora
Akurat w przypadku Keni nie było problemu z mentorami, bo Aguero Messi dos Santos i Silva maja perfekcyjnie opanowanego opś. Zapomniałem dodać, że Levana szkolił też dos Santos :D.

Rdeq Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Ekspert
24.09.2008 17:14    #16125     Sufler - Porady do gry - Dobieranie mentora
Oczywiście, że wiek nie ma znaczenia. Było nie było, gra nie odróżnia jeszcze takiego aspektu. Problem tkwi w tym, czy obaj gracze się zgodzą na taki układ i jak ich odpowiednio dobrać.

24.09.2008 15:58    #16126     Sufler - Porady do gry - Dobieranie mentora
[quote=delgard]Ja bym Walcotta w FM 2008 gwiazdą nie nazwał raczej. Po ostatnich jego wyczynach chętnie zobaczę, jak go pokażą w FM 2009.
Z tego co widzę, nie ma jakichś ujednoliconych wniosków dotyczących mojego problemu, we wszystkim trzeba się zdać na intuicję. Prawdę mówiąc spodziewałem się, że wyjadacze odkryli coś więcej. No cóż, jednak nie wszystko jeszcze w tej grze zostało zbadane :)[/quote]
no niestety w tej grze liczy się intuicja...:D

delgard Partyzant

24.09.2008 15:45    #16127     Sufler - Porady do gry - Dobieranie mentora
Ja bym Walcotta w FM 2008 gwiazdą nie nazwał raczej. Po ostatnich jego wyczynach chętnie zobaczę, jak go pokażą w FM 2009.
Z tego co widzę, nie ma jakichś ujednoliconych wniosków dotyczących mojego problemu, we wszystkim trzeba się zdać na intuicję. Prawdę mówiąc spodziewałem się, że wyjadacze odkryli coś więcej. No cóż, jednak nie wszystko jeszcze w tej grze zostało zbadane :)

23.09.2008 15:14    #16128     Sufler - Porady do gry - Trening i Trenerzy

bartex55 Przodownik pracy

23.09.2008 14:40    #16129     Sufler - Porady do gry - jak zrozumieć to słowo?
Następnym razem wyszukiwarka http://www.cmrev(...)ent.html

A. De Raph Wicepremier Rewolucji

Grupa: Administrator
UWAGA UWAGA! WYDAJE MI SIĘ, że naprawiłem problem z wylogowywaniem przy skakaniu między subdomenami. PROSZĘ, aby użytkownicy potwierdzili to, że jest wszystko w porządku, lub dali znać, jesli nadal nie jest. Tak więc, mozecie juz zakładać aliasy, bez obaw, że nie będzie można dawać komentarzy.

EDIT: Hm, niestety wystąpiły pewnego rodzaju błedy, które teraz powodują problemy z odgadywaniem przez system wersji językowej serwisu. Tak więc, poki co, naprawa została wstrzymana.
"O czwartej czterdzieści osiem
gdy odwiedzi mnie desperacja
powieszę się
wsłuchana w oddech Osoby, którą kocham"
Sarah Kane - 4.48 Psychosis

Moje Depesze - czytajcie, oceniajcie, komentujcie!

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution