Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

SzeRyFFek Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
30.09.2008 20:26    #16101     Sufler - Porady do gry - Problem z grą
Otóż gram sobie Genoą w wersję 8.0.1 na najnowszym update Fudi & messinho. (v.4.1) I po rozegraniu bodajże 3 meczów pucharowych i 3 ligowych wyskakuje mi komunikat o błędzie i gra się wyłącza. Proszę o pomoc.

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

Problem siedzi właśnie w systemie, kolega miał podobny problem i zainstalował XP.

bajkopisarz Żołnierz frontu ideologicznego

możesz zainstalować drugi system i używać go tylko do gry w FM............

łap:

http://www.cmrev(...)sta.html

bajkopisarz Żołnierz frontu ideologicznego

30.09.2008 15:27    #16104     Sufler - Porady do gry - Problem z Patchem

James Partyzant

30.09.2008 14:17    #16105     Sufler - Porady do gry - Problem z Patchem
Ja tez miałem z tym patchem problem.

Veni Partyzant

30.09.2008 14:00    #16106     Sufler - Porady do gry - Problem z Patchem
Przeinstalowałem FM 08 i chciałem wgrać Fudi & Messinho RUT:FINAL. Zainstalowałem to, ale gdy rozpoczynam nową grę to nie mogę wybrać na jakiej bazie mam grac...
Sprawdzałem czy sa wszystkie pliki w folderze db i wszystko wydaje się być na miejscu.
Może mieć to cos wspólnego z " Wrong FM version. You need 7.0.8 patch. Click here to download ". Osobiście wydaje mi się to bez sensu, bo wychodzi na to że instalator prosi wersje dla FM 07 o.O.

omega Młody aktywista

Zmienilem kompa a co za tym idzie i system operacyjny na Viste 64 biznes
Instaluje FM na sam koniec wyskakuje komunikat ze zostalo zainstalowane z bledami (dodam za probowalem zarowno na parycji systemowej gdzie chcial sam FM jak i na drugiej w obu przypadkach dokladnie to samo) probuje uruchomic FM i pojawia sie czarny ekran 0 reklam nic po prostu czarny ekran...
Wyprzedzjajac pytania ofc oryginalny FM i oryginalna Vista. Ktos moze zna przyczyne? wie jak sobie z tym poradzic?

Rdeq Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Ekspert
29.09.2008 15:56    #16108     Sufler - Porady do gry - Wymagania sprzętowe
Jeśli ktoś mam mało ramu nie jest problemem dorzucić trochę pamięci wirtualnej. Pomaga. Nie wiem czy pisać, że mam 512MB czy 4GB RAMu? W każdym razie nie mam najmniejszych problemów z grą.

Kerry Krzewiciel myśli rewolucyjnej

[quote=Jark4]Mam problem ze zdjęciami w manifescie. Wysyłąm je na imageshack, dodaje do manifestu, a zdjęcia nie widać. Próbowałem tez na bankfotek, i to samo. Można wiedzieć dlaczego tak się dzieje??[/quote]
To trochę "dziwna" operacja. Pozwolę sobie wziąć na przykład screen Głosika. Otóż, jeśli masz fotkę http://www.bankfotek.pl/view/133576, klikając prawym przyciskiem myszy, wybierasz Właściwości i stamtąd kopiujesz link. Potem wklejasz i masz. Musi działać.

rafee Młody aktywista

Linkujesz do strony czy zdjęcia? Ja mam inny problem , dlczego mój wpis menedżerski z CA Nueva Chciago nie jest traktowany jako kariera (kariere sam dorabiałem i nie ma opcji zobacz w manifestach)
jestem idiotą, ale wykształconym idiotą

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution