Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
08.10.2008 18:56    #16081     Sufler - Porady do gry - Fm09 a zarobki w lidze
na suflerze pomagamy rozwiązywać problemy,a nie dyskutować o przyszłości FMa, od tego masz komentarze do newsów, a także manifesty :P

omega Młody aktywista

08.10.2008 18:53    #16082     Sufler - Porady do gry - Fm09 a zarobki w lidze
a gdzie tu problem do rozwiazania? nie pasuje nie graj... albo pisz do SI aby to zmienili

Kash Przodownik pracy

08.10.2008 09:15    #16083     Sufler - Porady do gry - Która noga, a która strona?

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

07.10.2008 20:10    #16084     Sufler - Porady do gry - padajacy sejw
Nie rozumiem Cie po co zakładasz taki temat skoro wiadomo o co kaman.Jedno jest pewne do Euro nie doczekasz na pewno nie na tym savie po prostu niemożność zapisania gry jest oznaką psucia się save'a i po ptokach.Jeżeli wszystko wiesz to po jakiego ptoka zakładałeś ten temat.W innych tematach masz to samo co Tobie napisałem.A że twój save znacznie odbiega od tej dalszej daty to już nie moja wina.Niech to będzie taka przestroga na przyszłość.Zapisujcie dwa razy od razu za każdym razem i nie będziecie mieli takich problemów i radze nie rzucać savem w tą i z powrotem, bo to też ma wpływ na to czy on się psuje czy też nie.
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

geba90 Młody aktywista

07.10.2008 18:23    #16085     Sufler - Porady do gry - padajacy sejw
co do pierwszego to przeczytaj jeszcze raz powoli moj wpis a znajdziesz zapis 'poszperalem troche na suflerze', po drugie zapasowy sejw znacznie odbiega data od obecnego dlatego zaznaczylem ze zalezy mi na tym konkretnym sejwie a 3,4 i 5 to standardowa procedura przy problemach z wiekszoscia gier... ehhh

geba90 Młody aktywista

07.10.2008 15:03    #16086     Sufler - Porady do gry - padajacy sejw
tracham sobie w menago az tu nagle po pewnym zapisie wyskoczyl mi komunikat 'zapis gry zakonczyl sie niepowodzeniem' i tworza sie backup'y, jednak gdy nastepnie zakoncze gre to pozniej moge ja wczytac bez problemu. poszperalem troche na suflerze i temu zjawisku zazwyczaj towarzyszy brak terminarza lub brak histori z okresu gry w profilach zawodnikow. ja terminarz mam jednak owej historii juz nie i w zwiazku z tym obawiam sie ze sejw mi padnie a jest dosc mlody, bo mam dopiero jesien 2011 roku (chcialbym przynajmniej dociagnac do EURO ;). dodam ze niedawno usunalem folder 'Inc' (zeby miec zespol niemiec), gram na 802 i nie odchudzalem sejwa (byl on natomiast czesto przerzucany z kompa na lapka). wczesniej uzywalem tez fmm a obecnie dosc czesto uzywam mini scouta. wszelkie rady dotyczace odzyskania historii lub co najmniej sposobu aby dotrachac do euro mile widziane

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

06.10.2008 14:55    #16087     Sufler - Porady do gry - Bundesliga - terminarz
[quote=mahdi]Prośba o rozwiązanie problemu adresowana do doświadczonych graczy specjalizujących się w Bundeslidze!
Otóż ostatnio - po wielu sezonach gry West Hamem - postanowiłem się nieco odstresować i "wziąłem" Bayern. Jakież było moje zdziwienie gdy 9 września 2007 (oficjalny termin UEFA na gry reprezentacji narodowych - eliminacje EURO 2008) zaplanowano kolejkę Bundesligi! A u mnie w drużynie 12 ludzi zdolnych do gry! Reszta "na kadrze". Mecz był z Hansą Rostock, więc udało się wymęczyć 0-0. Jednak 14 października 2007 sytuacja identyczna! Znów kolejka bundesligi w terminie UEFA a do tego mecz z Borussią Dortmund! Tym razem jednak nie miałem już nawet 11 piłkarzy zdolnych do gry - chyba że wystawiłbym w polu Rensinga:-) albo "szaraki" czego nie robię z zasady.
Moje pytanie brzmi - czy to sytuacja normalna? Ja - przez wiele sezonów w lidze angielskiej nigdy z czymś takim się nie spotkałem... Pamiętam też, że w jednej z poprzednich wersji gry była możliwość zwrócenia się do krajowej federacj z prośbą o przełożenie spotkania. Czy teraz takie coś jest też możliwe? Będę wdzięczny gdyby ktoś potrafił pomóc. Pozdrawiam. [/quote]
to nie jest normalne najprawdopodobniej gra nie wzięła pod uwagę tych eliminacji
niedawno miałem podobną sytuacje w pucharze finlandii

od kilku wersji cma/fma nie ma opcji prośby o przełożenie meczu

mahdi Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
06.10.2008 08:48    #16088     Sufler - Porady do gry - Bundesliga - terminarz
Prośba o rozwiązanie problemu adresowana do doświadczonych graczy specjalizujących się w Bundeslidze!
Otóż ostatnio - po wielu sezonach gry West Hamem - postanowiłem się nieco odstresować i "wziąłem" Bayern. Jakież było moje zdziwienie gdy 9 września 2007 (oficjalny termin UEFA na gry reprezentacji narodowych - eliminacje EURO 2008) zaplanowano kolejkę Bundesligi! A u mnie w drużynie 12 ludzi zdolnych do gry! Reszta "na kadrze". Mecz był z Hansą Rostock, więc udało się wymęczyć 0-0. Jednak 14 października 2007 sytuacja identyczna! Znów kolejka bundesligi w terminie UEFA a do tego mecz z Borussią Dortmund! Tym razem jednak nie miałem już nawet 11 piłkarzy zdolnych do gry - chyba że wystawiłbym w polu Rensinga:-) albo "szaraki" czego nie robię z zasady.
Moje pytanie brzmi - czy to sytuacja normalna? Ja - przez wiele sezonów w lidze angielskiej nigdy z czymś takim się nie spotkałem... Pamiętam też, że w jednej z poprzednich wersji gry była możliwość zwrócenia się do krajowej federacj z prośbą o
przełożenie spotkania. Czy teraz takie coś jest też możliwe? Będę wdzięczny gdyby ktoś potrafił pomóc. Pozdrawiam.

devil11 Przodownik pracy

05.10.2008 22:00    #16089     Sufler - Porady do gry - Losowanie nagrody fair play
Gram TSG Hoffenheim i po drugim sezonie doszlo do losowania nagrody fair play. Klasyfikacje wygrała Rumunia trzy dni pozniej wylosowani zostali Rosja i ... Rumunia. Nie jest to żaden wielki problem, nie przeszkadza mi w rozgrywce ale to jednak chyba jest bug. A moze ktoś się spotkał już z czymś takim?
Załaczyłem pierwszy obrazek,natomiast drugi jest tu: http://img23(...)2ry0.png

Przemu$^^ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

raczej nie, bo wcześniej nie było takich problemów :) a jak to sprawdzić, bo nie orientuje się w tym :)
wartości wypisane w sercu miej, nie na koszulkach.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution