Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Kash Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
15.10.2008 16:10    #16061     Sufler - Porady do gry - Polski Klub 2 Liga Francuska
http://www.cmrev(...)j__.html

Pewnie ściągnąłeś trefnego fake'a.
Po prostu ktoś zamienił w pliku fake nazwę Dijon na Groclin. Wykreśl to zdanie z pliku fake lub ściągnij inny.

devil11 Przodownik pracy

Mam dziwny problem. Gram Stade Rennes i mam juz marzec 2009 i jeszcze nie zostala rozegrana zadna runda pucharu ligi,a w tamtym sezonie o tej porze bylo juz po finale,ktory zresztą jest ostatnim meczem w tych rozgrywkach. Czy ktos sie juz z tym spotkal? A moze ten puchar bedzie ale na wakacje? :D
PS: A moze jest jakis sposob zeby ten puchar uratowac jak nie teraz to chociaz na nastepne sezony?

kowalinho Młody aktywista

14.10.2008 20:13    #16063     Sufler - Porady do gry - Polski Klub 2 Liga Francuska
No cóż mam taki problem :
Przeglądając Kamerun zobaczyłem że jeden z zawodników gra w groclinie więc patrzę a klub i co widzę:
http://www.fotos(...)bc0.html
http://www.fotos(...)b1d.html

Wie ktoś dlaczego on się wziął we Francji ???

Gram na Fudi messinho fix i 8.0.2

niemamocnych Partyzant

14.10.2008 11:41    #16064     Sufler - Porady do gry - Problem z polityką transferową
Mam problem po tym jak zepsuł mi się zapis z gry wisłą kraków przez kilka miesięcy niegrałem w FM-a ale teraz znowu zacznynam gre barceloną będzie to gra krótka bo tylko do czasu wydania FM2009 no i mam następujący problem jaką politeke transferową podjąć czy kupować znanych dobrych graczy poprostu same gwiazdy?czy może skupować młode talenty ogrywać je w młodszych drużynach i czekać jak się rozwiną?co mi doradzicie?

yOO! Partyzant

14.10.2008 10:59    #16065     Sufler - Porady do gry - Wypożyczenie - problem
Witam, otóż mam problem z wypozyczaniem graczy. Gram Wisłą Kraków i próbuje złozyc oferty wypozyczenia nie którym młodym graczom (góra 20 lat) jak i nie którym starszym (30lat góra). Biore tak: koniec sezonu, 100% bede płacił i potem patrze, klub zaakceptował a zawodnik wyśmiewa...a potem klub z 2 Ligi zlozyl temu samemu graczowi oferte wypozyczenia i podpisal...Jak to zrobić...Dzięki

fazisatan Partyzant

14.10.2008 10:57    #16066     Sufler - Porady do gry - skórka wielki problem
Witam wszystkich i prosze o pomoc.
Od koło miesiąca próbuje zainstalowac nową skórke jednak żadna nie działa poprawnie. Próbowałem wszystkich skórek z CMREV.COM i nic.
Tworzylem nowe katalogi tam gdzie trzeba i nic. Żadna skórka nawet nie pokazała mi sie w ustawieniach (po przeładowaniu), a potem gdy odpalilem grę zmienialy sie tylko kolory atrybutow na jakies dziwne i nieczytelne.Mam FM 2008 kupioną w UK i spolszczoną.Wcześniej miałem problem z instalacją facepackow i kitspackow, ale po utworzeniu katalogu graph a nie graphics wszystkie działaja poprawnie
Z góry wielkie dzieki

Global King Partyzant

13.10.2008 23:00    #16067     Sufler - Porady do gry - Wypożyczenie
w lidz posliej nie ma takich barazy xD
wypozyczylem na rok, potem przekluzylem na kolejny i po tych dwuch latach byly problemy ale wreszcie wrocil ;)

miko126p Partyzant

13.10.2008 22:35    #16068     Sufler - Porady do gry - Błąd trybu interaktywnego...
Sie macie FMmaniacy!

Mam problemik przy instalacji FM2008, jeszcze 2 miechy temu wszystko chodziło elegancko, a po przeistalowaniu systemu nic nie rusza...
Podczas instalacji wyskakuje nast. błąd:

Błąd Trybu Interaktywnego

Nie jest dostępny interaktywny tryb pracy instalatora
Unable to load and to prepare the installer in GUI mode

Wiecie może jak się z tym uporać? Liczę na pomoc. Pzdr.

Grzelo Partyzant

Grupa: Ekspert
13.10.2008 22:02    #16069     Sufler - Porady do gry - Taka duża kara???
Dobra Panowie, ja tu już nie widzę problemu. Zamykam.
legia.com | kgrzelak.salon24.pl

bioly Żołnierz frontu ideologicznego

13.10.2008 20:15    #16070     Sufler - Porady do gry - Terning dla starszych piłkarzy
No to jest trochę problem z tymi starszymi grajkami po 30stce, z ich treningiem i spadkiem umiejętności... Można im oczywiście ustawić troszkę większy aerobik i też siłę by mogli jak najdłużej grać bez znaczącego spadku umiejętności fizycznych, bo głównie w tym wieku spadają atrybuty fizyczne. Ale ten spadek jest niestety nieunikniony i można go co najwyżej opóźnić odpowiednim treningiem, ale za jakiś czas i tak kondycyjnie, szybkościowo, siłowo dany zawodnik będzie wyglądał coraz gorzej.
Moja rada - inwestuj w młodych, przyszłościowych graczy którzy mają dopiero najlepsze lata przed sobą. Nie ma to jak mieć młodego grajka w którym dostrzegamy talent i widzimy jak się wspaniale rozwija.
pozdrowionka.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.