Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

niemamocnych Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
18.10.2008 09:35    #16051     Sufler - Porady do gry - Wybór klubu
czy znacie jakiś klub ktorym niebede miał problemu ze zwyciężeniem ligi ale dostanie się do pucharu uefa bedzie wrecz niemożliwe ;-) najlepiej z jakimś przyzwoitym budżetem

endrus Młody aktywista

17.10.2008 20:23    #16052     Sufler - Porady do gry - Budowa stadionu
Gram angielskim zespołem Weston-super-Mare i właśnie awansowałem do Championship.Wszystko fajnie tylko jest jeden mały problem- stadion.Pojemność 3000 i sprawdzałem w edytorze że jest nierozbudowywalny,na moja prośbę o rozbudowie zarząd po roku poinformował mnie że rada gminny nie wyraziła zgody.Mam pytanie co trzeba zrobić aby zbudować nowy stadion?
"Piłka nożna to element innego wszechświata, równie poważnego i stresującego jak praca, z takimi samymi zmartwieniami, nadziejami i rozczarowaniami"

Kash Przodownik pracy

17.10.2008 18:38    #16053     Sufler - Porady do gry - Zmiana tła

Ylv Krzewiciel myśli rewolucyjnej

17.10.2008 18:33    #16054     Sufler - Porady do gry - Moje skile po 5 latach...
Takie rzeczy się wypisuje w tym temacie: http://www.cmrev.com/sufler/problem/1299,Przechwalki_-rekordy-itp_.html?page=219

Wątpię jednak Czy Ci się to uda.

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

17.10.2008 18:21    #16055     Sufler - Porady do gry - Odszedł, a teraz jest gwiazdą?
[quote=omega]korupt jesli grasz MU Barca albo innymi potegami to faktycznie problemu nie ma... zagraj chociazby w lidze polskiej to zobaczysz w czym rzecz. Zawodnik z PA rzedu 170+ widziany przez scoutow o wysokich parametrach oceny potenencjalu bardzo czesto oceniaja go na 3-4 gwiazdki.... a to scout ma Ci powiedziec ze ten zawodnik bedzie kiedys wielka gwiazda... bo wybacz ale nie uzywajac pomagaczy sam nie jestes w stanie ocenic 16 latka....[/quote]
Mam np. w drużynie regena z PA 199. A mówią, że będzie zaledwie zawodnikiem...
Oto on:
http://img14(...)1bk2.png

omega Młody aktywista

17.10.2008 18:16    #16056     Sufler - Porady do gry - Odszedł, a teraz jest gwiazdą?
korupt jesli grasz MU Barca albo innymi potegami to faktycznie problemu nie ma... zagraj chociazby w lidze polskiej to zobaczysz w czym rzecz. Zawodnik z PA rzedu 170+ widziany przez scoutow o wysokich parametrach oceny potenencjalu bardzo czesto oceniaja go na 3-4 gwiazdki.... a to scout ma Ci powiedziec ze ten zawodnik bedzie kiedys wielka gwiazda... bo wybacz ale nie uzywajac pomagaczy sam nie jestes w stanie ocenic 16 latka....

kurupt Żołnierz frontu ideologicznego

17.10.2008 17:58    #16057     Sufler - Porady do gry - Odszedł, a teraz jest gwiazdą?
Essien to sytuacja z rzeczywistości. Tak więc, jeżeli scouci mylą się w "realu", to co dopiero w grze. Omega nie wyolbrzymiaj więc problemu.
Opinia publiczna to dziwka.
------
http://kurupt.cmrev.com/kariery.html

Ylv Krzewiciel myśli rewolucyjnej

16.10.2008 21:35    #16058     Sufler - Porady do gry - prosze o pomoc eksperta
1.Jeśli masz czystego FM-a (tzn 8.0.0) to możesz zainstalować bez problemu łatkę 8.0.2 BEZ potrzeby rozpoczynania gry od nowa.
2. Nie da się żadnym sposobem.

adimuszka Partyzant

16.10.2008 21:33    #16059     Sufler - Porady do gry - prosze o pomoc eksperta
przepraszam wszystkich jak juz byly podobne pytania do moich ale nie mam czasu czytac wszystkich postow bo to meczace i dlugotrwale..
mam 2020 rok w fm 2008 prowadze lech poznan od poczatku udalo mi sie zdobyc dwa razy puchar europy, rozbudowac stadion do 40tys rozwinac na maxa osrodki mlodziezowe i treningowe mam reputacje swiatowa itp itd.. ALE jest problem, a mianowicie zaczalem grac jak jeszcze nie bylo latek poprawiajacych a ta gra posiada mnostwo bledow i juz mnie trafia.. wiec chce sie was zapytac:
1.czy mozna jakos poprawic bledy w savie, bez musowego zaczynania gry od poczatku?
2.czy mozna w jakikolwiek sposob zaznaczyc dodac sobie ligi ktorych sie nie zaznaczylo na poczatku gry bo zaznaczylem tylko lige polska;/ i jestem skazany na polskie druzyny (wiem, ze w grze nie da sie tego zrobic bo dlugo szukalem ale czy przez jakies edytory czy moze w katalogach gry da sie cos pozmieniac?)

bober123 Partyzant

Gdy kupujesz jakiegoś zawodnika, a szczególnie wtedy kiedy zawodnik przychodzi z innej ligi i jest innej narodowości to często może być z tym problem. Po pierwsze nie wiem po co niektórzy zmieniają ten status zawodnika..to nie ma sensu. Z resztą najpierw staraj się zawodnika wypożyczać niż odsuwać go do rezerw. Zwłaszcza gdy jest już ukształtowany i kosztował prawie 6 mln euro..

Kiedy grasz u siebie możesz pozwolić sobie na ostrzejszą krytykę niż po meczu na wyjeździe. Kiedy zawodnik regularnie dostaje złe noty możesz go skrytykować i po prostu nie wystawiać go przez jakiś czas. Kiedy gra dobrze pochwal go..ale nie chwal go osobiście po każdym meczu, ponieważ uzna, że nie musi się za bardzo wysilać, żebyś go chwalił..

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.