Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

rakowiec89 Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
24.10.2008 20:51    #16031     Sufler - Porady do gry - Jak zrobić trening
[quote=JackoBB]Juniorzy też będą łapać i w ogóle nie warto ustawiać wysokiego obciążenia nie wytrzymują zaś kondycyjnie trudnych męczących spotkań.Można im ustawić najwyżej przed startej rozgrywek :P wysokie.[/quote]

ja ustawiam wysokie nawet w trakcie sezonu...ale to tez dlatego ze rzadko gram jedna jedenastka...u mnie do meczu rzadko kiedy pilkarze podchodza calkowicie zregenerowani, a nawet wogole...czesto stosuje odpoczynek, przewaznie 1-2 dni po meczu, wtedy pozwala to na dojscie do 94%-97% i tak gram...czasami rzeczywiscie jest problem ale kontuzji nie mam prwaie wogole, jak juz to w trakcie meczow lapia urazy...mi tam to zdaje egzamin narazie w tym sezonie jeszcze nie przegralem wogole(liga+puchary)...jeszcze przy takim treningu wazne zeby miec trening wszystkich rodzajow na 7 gwiazdek, bo szybciej rosna oczywiscie atrybuty i pomaga w zminimalizowaniu odnoszonych kontuzji(warto miec dobrego fizjoterapeute, co nawet przy slabszych klubach jest do zrealizowania, tylko trzeba dobrze poszukac) Jedyny mankament tego rodzaju to, ze na poczatku sezonu druzyna(przy moim treningu) gra wysmienicie(tutaj przyklad superpucharu z milanem, gdzie milan nie mial ani jednej sytuacji bramkowej), pozniej spada troche z rytmu(jakies remisy-szczegolnie na wyjezdzie, bo u siebie to komplet zwyciestw-np.nurnberga), ale potem druzyna dalej nie do zatrzymania.

omega Młody aktywista

24.10.2008 16:38    #16032     Sufler - Porady do gry - słaba gra skrzydłowych
jak ktos pierdola to nie ma instrukcji
wogole to dobrze jakby admini wprowadzili zasade ze nie wolno pytac o rzeczy ktore sa w instrukcji... (ostatnio temat o strzalkach)

co do twojego problemu: prawda jest taka ze cos pochrzaniles z taktyka. Byc moze grasz srodkie? byc moze zawezasz gre a raczej skrzydlowi wola grac szeroko to i wiele ustawien indywidualnych i zespolowych moze miec wplyw

kacpergawlo Żołnierz frontu ideologicznego

Chciałbym zgłosić 2 błędy/problemy. Po pierwsze jest jakiś problem ze screenami, otóż zamieściłem je tak jak zwykle i przez pierwszy dzien dzialaly normalnie, a od bodajze wczroaj nie dzialaja w 3 czesci mojego opowiadania.
Po drugie to juz znany wszystkim blad z wylogowaniem, jest to juz bardzo denerwujace.

Rdeq Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Ekspert
Na morale składa się wiele czynników (m.in. właśnie problemy z aklimatyzacją itp.) jednak tym decydującym jest forma w meczach i problemy osobiste (jak np. nietolerowanie innego zawodnika). Twoje screeny nie są dowodem, że ww. sytuacje nie wpływają na morale, ponieważ te mogą być wysokie pomimo właśnie tych sytuacji. Zresztą pisałem o wpływie morale na formę zawodnika w poszczególnych meczach (gdzie za Chiny, Wietnam i ÓSA nie znajdziesz konkretnych dowodów czy to za, czy to przeciw). Czytaj uważniej.

omega Młody aktywista

mam wam screeny pokazac morale doskonale a problemy zawodnika? typu ze zawodnik chce odejsc za wszelka cene? albo ze ma problemy z aklimatyzacja i morale doskonale
To jak nie masz argumentow rdeq7 to nie pisz bo pisac mozna wszystko

omega Młody aktywista

i co z tego ze sie niezaaklimatyzowal?
to jest kolejny bug FM 2008 pilkarze sa niezniszczalni psychicznie... wogole sie nie przejmuj jesli jest dory o go wystawiaj i bedzie gral i tak tak samo jakby bylo wszystko ok... ja tu problemu nie widze

mrjonhs Młody aktywista

Co najważniejsze- jeśli ściągnołes dopiero co zawodnika i nie może się zaklimatyzowac musisz mu dawać dużo grać w pierwszym zespole. Nikt nie lubi grzać ławki... Nawet jeśli nie sprowadzisz żadnego kolegi tego zawodnika, to po regularnym wystawianiu w lidze powinien znaleźć nowych ulubieńców i problem powinien rozwiązać się sam. :)
Ostatnio sprowadziłem do mojego Newcastle Felipe z Udinese i na pół sezonu dałem chłopaka do rezerw i przez to się nie zaklimatyzował w nowym otoczeniu, poniewaz nie wydało mu się przyjazne. Druga połowe grał w pierwszym składzie i pisało, ze klimatyzacja zakończona i Felipe czuje się w Anglii jak w domu :)

Dawidek Młody aktywista

21.10.2008 19:12    #16038     Sufler - Porady do gry - Poszukuję grafika
Tu się zadaje takie pytania -> http://www.cmrev(...)je_.html

Abodekwele Partyzant

21.10.2008 19:07    #16039     Sufler - Porady do gry - Problem z własną bazą danych
Miętka fajka z Ciebie jak taki miałeś problem

Misiek14 Partyzant

21.10.2008 18:56    #16040     Sufler - Porady do gry - Problem z własną bazą danych
ja też mam mały problem
zamieniłem sobie Flote Ś. na Sołę Oświęcim i jak gram to mam zmienionych piłkarzy i wszystko ale dalej mam nazwę Flota Świnoujście . Co robić?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.