Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Equitesimperatoo Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Mam podobny problem. Jak sobie poradziłeś ? Plik 50MB FM2016

CalettiHM Partyzant

10.01.2016 12:44    #1602     Sufler - Porady do gry - Przerwa śródsezonowa
Witam.

Mam problem z przerwami śródsezonowymi. Gram w Hiszpanii. Asystent przysyła mi raport, w którym pisze, że piłkarze ruszają na urlop i do treningów wrócą po kilku dniach. Nie dzieje się tak jednak, ponieważ już tego samego dnia w którym asystent dostarcza mi wiadomość o ich urlopach dostaję drugą wiadomość o ich powrocie. Ma ktoś podobnie i wie jak temu zaradzić?

Tom88 Partyzant

Gram np zespołem z ligi włoskiej i tam mam problem z ograniem rezerwowych zawodników co rzadko grają. Bo seniorzy nie mogą grać w zespołach u20. W lidze angielskiej nie ma tego problemu bo mogą grać seniorzy w rezerwach. A ustawianie ciągle sparingów i zaznaczanie poszczególnych zawodników co tydzień żeby grali jest męczące. Może jest jakiś sposób jaki nie znam. A może to normalne jak rezerwowy nie jest ograny kompletnie?

nesete Absynt Prozy

Grupa: Ekspert
09.01.2016 17:01    #1604     Inne - Gry i komputery - Seria Counter-Strike
Wczoraj mialem gigantyczne problemy z polaczeniem, padl mi na chwile net (czerwona lampka na routerze) i dostalem bana na 2h :P wczesniej jednak fajnie sie gralo ze spoko ekipa
Dzisiaj bede gral dopiero po 22 ale planuje dosyc dlugo (zalezy kto w sobotę, zamiast pic, bedzie gral w gre)
Mam nadzieje, ze uzbiera sie spoko towarzystwo i bedziemy miec kupe smiechu plus troche skilla ;)

Michal88ud Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
ja mam podobny problem tylko ze po wczytaniu gry po kilku dniach dopiero nazwiska sie zmieniaja. przeinstalowanie fma pomaga ale ile razy mozna to robic zeby sobie chwile pograc.... ktos ma jakis pomysl jak to naprawic?

SuperZiemniak Naczelnik Służb Wywiadowczych

Grupa: Moderator
TOŻ TO KURWA NIEMOŻLIWE!!!
Gram ze Skonto, w bramce u nich stoi jakiś osiemnastoletni łotewski ogór, który puścił w zeszłym sezonie ponad 50 goli na 24 mecze, a sytuacje sam na sam broni jak Casillas pomieszany z Buffonem.
Cztery 100% sytuacje (3 z odległości 5-7 metrów) , pięć okazji (dogodnie sytuacje, na wprost bramkarza, mimo otoczenia przez zawodników rywali) i co? Z żadnej z tych akcji nie padł gol! ŻODYN!
Przy "setkach" trzykrotnie bramkarz ogór obronił strzał napastnika lepszego o kilka klas, a raz drugi napastnik nie trafił z 11 metrów w bramkę - strzał w okolicę chorągiewki. Ja rozumiem, że zdarzają się takie "auto-strzały", ale LITOŚCI nie TAK często. O tych pięciu okazjach nawet nie wspomnę, bo aż 4 były w górny rząd trybun, a jeden zablokowany.
SI niestety spierdoliło koncertowo celność strzałów - z jednej skrajności w drugą. W FM 15 padało bardzo dużo goli, a tutaj w FM 16 pada bardzo dużo..... KIBICÓW - zabitych po strzałach w trybuny.
KURWA!! ehh ulżyło.

E: aaa no dodam, że wszystkie te okazje były stworzone przez prostopadłe podania ze środka pola. Przecież tylko z tak prostymi sytuacjami napastnicy mają problem, by chwilę potem strzelić gola z 15 metrów, z woleja, z pierwszej piłki, po wrzutce ze skrzydła. Banalnie prosta sytuacja przecież, a sam na sam to już wyższa szkoła jazdy.

KaCris7 Partyzant

Ja mam wiele błędów :( Jeden z nich to oceny zawodników... np. Wszyscy zawodnicy z ligi mają taką samą ocenę 6.40. Nie ważne, że jeden z nich strzela po 5 bramek na mecz (przykład) i tak ich ocena to 6.40 . Następny problem to konferencje prasowe, w których odpowiadam niby ja, lecz robi to za mnie gra :( Kolejny błąd to brak kibiców na stadionie. Kibiców słychać podczas meczu, ale trybuny są puste. Bardzo lubię FM' a, ale tak po prostu nie da się grać. Mam nadzieję, że jest ktoś, kto będzie mi w stanie pomóc. Pozdrawiam.

Ktos89 Partyzant

08.01.2016 08:16    #1608     Sufler - Porady do gry - błąd fm 2016
Witam, mam taki o to problem.
Dzien wczesniej gra smigala bez problemu, a dzisiaj wyskakuje mi ten komunikat...
Przy wpisywaniu save'u jak rozpoczecia nowej rozgrywki.
https://imageshack.us/i/p3ekHjPRp
Pozdrawiam

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
07.01.2016 22:23    #1609     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
[quote="Ceyvol"][quote="Pucek"]Dziękuję za ten temat :-) Na scenie mamy niestety niskie atrybuty współpracy, a wysokie agresji[/quote]
A czy kiedykolwiek było inaczej? :gitara:[/quote]
Pewnie nie, chociaz wewnatrz redakcji bylo z tym w miare ok. Dopiero gdy dzielimy sie na rozne przynaleznosci, to pojawia sie problem, chociaz czasem newsowalo sie o projektach konkurencji.

Ciesze sie, ze kpicie z czesci mojego wpisu na blogu, bo od czasu do czasu dobrze, źeby ktos z nas zadrwil, inaczej zaczynamy traktowac siebie zbyt powaznie :-)
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

m.gogi Partyzant

07.01.2016 11:25    #1610     Sufler - Porady do gry - Losowe naziwska zawodników
witam mam problem miałem orginalne nazwiska a teraz mam losowe co zrobić żeby znowu były orginalne ?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution