Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Grzelo Partyzant

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
Masz "Reakcjonistę" za zaśmiecanie Suflera. Chcesz się doigrać? Zacznij korzystać z wyszukiwarki...
http://www.cmrev(...)?page=16
Po coś chyba są te tematy?
legia.com | kgrzelak.salon24.pl

A. De Raph Wicepremier Rewolucji

Grupa: Administrator
Problem powinien juz zostać rozwiązany, ale sprawdźcie proszę.
"O czwartej czterdzieści osiem
gdy odwiedzi mnie desperacja
powieszę się
wsłuchana w oddech Osoby, którą kocham"
Sarah Kane - 4.48 Psychosis

Moje Depesze - czytajcie, oceniajcie, komentujcie!

Reaper były Minister Spraw Zagranicznych

Grupa: Ekspert
07.11.2008 10:57    #15983     Sufler - Porady do gry - Prezentacja FM Genie Scouta 2009
sefko1, bardzo cieszę się, że informujesz innych userów o nowościach w świecie FM-a, ale Sufler nadal jest Suflerem i tu zadajemy pytania o problemy z grą :) Jeżeli chciałbyś o czymś poinformować innych userów to najprostszym sposobem będzie puszczenie donosu do jednego z redaktorów (np. mnie ;)) i wtedy jeden z nich napisze newsa :) A teraz jestem zmuszony ten temat zamknąć ;)

Aha, co do Donate - to wcale nie oznacza, że program będzie płatny :] Po prostu jeżeli ktoś uważa, że Genie odwalił świetną robotę tworząc swój program to może mu przelać na konto jakieś pieniądze, dzięki czemu on sam będzie miał większą motywację. Jest to często stosowane przy dobrach freewarowych, takich jak chociażby wikipedia.
myspace.com/marneszanse

omega Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
07.11.2008 10:47    #15984     Sufler - Porady do gry - Prezentacja FM Genie Scouta 2009
a problemem do rozwiazania jest?

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

Kerry, już tak zrobiłem... Próbuję różnych eksperymentów ale zawsze gdzieś coś się skopie.

No i jeszcze jedna, dosyć istotna rzecz. Nigdy wcześniej nie miałem takich problemów, zwłaszcza ostatnio, kiedy wrzucam dużo screenów do części opka. Dopiero teraz tak się dzieje.

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

Ja mam problem, z którym nie umiem sobie poradzić...

Otóż, piszę opka. Kolejne części tworzę w notatniku, po czym kopiuje go do edytora. Biorę się za screeny, które wrzucam na imageshack, potem wklejam do tekstu. Niby wszystko powinno być ok, ale po pewnym czasie robię kopię, podgląd i... no właśnie.

http://img20(...)spe7.jpg

Myślałem, że błąd powoduje jakiś screen, który potem odnalazłem, usunąłem i zadziałało - to znaczy na podglądzie miałem cały tekst ze screenami. Dobra, wklejam foty dalej, kopia, podgląd, znowu coś się skopało! Usunąłem ostatni dodany screen, działa. Myślałem, że jakoś sobie poradzę, ale kolejny zrzut spowodował, że na podglądzie jest pusto. Usunąłem i... dalej pusto! Skasowałem także poprzednie, również nic nie przynosi efektu. Nie mam już siły do tego, nie wiem co się dzieje, a konkurs kończy się w piątek...

Aaaa! Zrobiłem jeszcze test, jedno z tych kopniętych zdjęć wkleiłem do innego manifestu, aby sprawdzić, czy gdzieś indziej też powoduje ten błąd. I co? Wszystko ładnie się wyświetla...

Mam nadzieję, że rozumiecie to, co napisałem. Błagam o pomoc, nie wiem jak sobie pomóc, a opek na konkurs bez screenów to jak auto bez kierowcy... :(

damianmks1 Partyzant

05.11.2008 20:27    #15987     Sufler - Porady do gry - Patche, update
Witam.. mam nowy komputer i chciałbym tam mieć FM08. Problemem moim jest że nie pamiętam co się robi aby nie było bugów. Co trzeba wgrac i gdzie zeby ich nie było ?

Ylv Krzewiciel myśli rewolucyjnej

05.11.2008 15:06    #15988     Sufler - Porady do gry - Pomocy!
Pójdzie bez żadnego problemu, jednak jest inna sprawa czy chcesz grać w trybie 3D, czy w 2D. Do tego musisz podać nam kartę graficzną.

Kerry Krzewiciel myśli rewolucyjnej

http://www.footballmanager.com/

Ściągnij sobie torrent na PC (Download via Torrent (PC), wrzuć do Aresa i ściągaj. Ja tak zrobiłem i zadziałało bez najmniejszego problemu.

pablo32 Partyzant

04.11.2008 17:02    #15990     Sufler - Porady do gry - Problem z 3D
Kiedy uruchamiam mecz, nie mam możliwości uruchomienia trybu 3D. Jednym słowem jest zablokowana ta opcja. Mecze są rozgrywane tylko w 2D. Ma ktoś podobny problem? Jak go rozwiązać? Mam wersje truskawkowa.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.