Ja mam problem, z którym nie umiem sobie poradzić...
Otóż, piszę opka. Kolejne części tworzę w notatniku, po czym kopiuje go do edytora. Biorę się za screeny, które wrzucam na imageshack, potem wklejam do tekstu. Niby wszystko powinno być ok, ale po pewnym czasie robię kopię, podgląd i... no właśnie.
http://img20(...)spe7.jpg
Myślałem, że błąd powoduje jakiś screen, który potem odnalazłem, usunąłem i zadziałało - to znaczy na podglądzie miałem cały tekst ze screenami. Dobra, wklejam foty dalej, kopia, podgląd, znowu coś się skopało! Usunąłem ostatni dodany screen, działa. Myślałem, że jakoś sobie poradzę, ale kolejny zrzut spowodował, że na podglądzie jest pusto. Usunąłem i... dalej pusto! Skasowałem także poprzednie, również nic nie przynosi efektu. Nie mam już siły do tego, nie wiem co się dzieje, a konkurs kończy się w piątek...
Aaaa! Zrobiłem jeszcze test, jedno z tych kopniętych zdjęć wkleiłem do innego manifestu, aby sprawdzić, czy gdzieś indziej też powoduje ten błąd. I co? Wszystko ładnie się wyświetla...
Mam nadzieję, że rozumiecie to, co napisałem. Błagam o pomoc, nie wiem jak sobie pomóc, a opek na konkurs bez screenów to jak auto bez kierowcy...
Najnowsze posty