Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Kerry Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Faktycznie, nie widać go. Ja swój wgrałem bez problemu...

Rdeq Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Ekspert
Wgrałem nowy avatar, jednak mi się nie wyświetla. W tym momencie nie wiem czy tylko mi, a inni go widzą, czy wogóle się nie wgrał? Nie mam pojęcia z jakiego powodu, czy coś zrobiłem źle (zły format czy cóś?), bo wcześniejsze avatary zmieniały się bez większego problemu...

jagielskce Partyzant

Witam
Mam taki problem, demo nowego fm'a mi nie działało ,mam sprzęt: intel pentium 4 1.5 ghz ,radeon 9100,895 ramu, wcześniejsze wersje fm'a działały bez problemu. Chcę kupić nowego FM'a ale nie wiem czy w ogóle mi się odpali, bo demo nawet odpalić się nie chciało.Liczę na fachową pomoc gdyż nie wiem co mam zrobić.

Powiem szczerze,choć wiem że to zabrzmi głupio ale najpierw zobaczył bym pirata i sprawdził czy mi pójdzie ale słyszałem ze SI zrobiło dobre zabezpieczenia a więc cholera nie wiem czy fm się odpali czy nie a 90 zł mi szkoda wydać nie mając pewności :| Jestem w dużej kropce

Kerry Krzewiciel myśli rewolucyjnej

14.11.2008 19:44    #15954     Sufler - Porady do gry - II drużyna w ekstraklasie
Albo walnij ich do U-21. W młodzieżówce może grać kilku starszych, więc to nie problem. Ja grając w Polsce tak robię i nie narzekam.

michaeel Przodownik pracy

14.11.2008 18:13    #15955     Sufler - Porady do gry - błąd
Jeśli rzeczywiście jest tak jak napisał Arek to poczytaj tutaj, a może coś znajdziesz:

http://www.cmrev(...)ana.html
http://www.cmrev(...)na_.html
http://www.cmrev(...)gry.html
http://www.cmrev(...)iem.html

EDIT: ahhh wyprzedziłeś mnie ;P No to cóż, spróbuj wpisać w wyszukiwarkę ten błąd co Ci wyskakuje i powinieneś znaleźć odpowiedź. Chodź z drugiej strony to raczej nic z tym nie zrobisz. Niby jest jakiś tam program, który naprawia savy ale o nim nic nie wiem niestety.

Edek Żołnierz frontu ideologicznego

12.11.2008 22:57    #15956     Sufler - Porady do gry - waniliowe pytanie do fm09
Problem jest po stronie karty graficznej. Tryb 3D jest niedostepny jeśli komputer nie spełnia wymagań gry. Niedopatrywałbym się tu błędu w demie.

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

12.11.2008 22:07    #15957     Sufler - Porady do gry - waniliowe pytanie do fm09
owszem 3D powinno działac na wanilii...
powód może byc taki że z wanilią często są problemy :P lepiej ściągnij truskawke mi na dużo słabszym kompie od twojego wszystko ładnie działa ;)

geo.adi Partyzant

12.11.2008 22:03    #15958     Sufler - Porady do gry - waniliowe pytanie do fm09
witam!
mam pytanko, czy waniliowa wersja demo zawiera tryb 3d meczu? czy tylko wersja truskawkowa? bo na moim kompie tryb 3d jest nieaktywny.
mam na hardwarze:
1,86 GHz
1,5 GB RAM
Mobile Intel 945 Express Chipset Family 128MB (niestety, ale nie powinno byc problemu przy trybie 3d)

wiec jak to jest?

DeminElex Młody aktywista

12.11.2008 20:44    #15959     Sufler - Porady do gry - Problem piłkarza z ustawieniami
Witam mam taki problem, gram obecnie VFB Stuttgard i posiadam piłkarza Yıldıray Baştürk, który ciągle uderza z dystansu, chociaż wogóle niepotrafi, i niema ustawione, żeby strzelał, i tu pojawia się poje pytanie co mam zrobić, aby on niestrzelał, albo, żeby strzelał troszkę rzadniej.

Zola Partyzant

Witam. Mam mały problem a mianowicie. Chciałbym sciągnąć Demo FM09 ale czy jest jakis działający link do pobrania go przez Zapisz Jako ??. Pozdrawiam ZoLaaLoZ xD

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution