Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Rdeq Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
[quote=Rdeq7]Wgrałem nowy avatar, jednak mi się nie wyświetla. W tym momencie nie wiem czy tylko mi, a inni go widzą, czy wogóle się nie wgrał? Nie mam pojęcia z jakiego powodu, czy coś zrobiłem źle (zły format czy cóś?), bo wcześniejsze avatary zmieniały się bez większego problemu...[/quote]
Dziękuję za zainteresowanie moim problemem. :]
Zaczynam się przyzwyczajać do braku avataru :P

Yodarj Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
17.11.2008 20:16    #15922     Sufler - Porady do gry - Ogromna baza
Owszem, ale jest również powiedziane, że są jakieś problemy z regenami oraz znacznym spowolnieniem działa gry.

Może ktoś ma FMa od "wujka z Londynu" to sprawdzi? :P

Swoją drogą duża baza danych + około 20 krajów to większe obciążenie niż ogromna? Jak myślicie?

elpueblo Partyzant

17.11.2008 19:40    #15923     Sufler - Porady do gry - patch 9.1.0
witam was pewnie jak wiekszosc z was tak samo ja pobralem patcha 9.1.0 tylko mam problem bo nie wiem co mam z nim zrobic bo obchodze sie pierwszy raz z nim do tej pory radzilem sobie bez patchy ale po tym jak sie naczytalem o bugach to juz przed premiera go pobralem i teraz pytanko gdzie mam go zaladowac zebym od pierwszego dnia mogl grac bo jak najdzie premiera to nikt nie odpisze bo kazdy bedzie pochloniety gra i dlatego pytam przed burza:) z gory dzieki

franas Młody aktywista

17.11.2008 18:28    #15924     Sufler - Porady do gry - urlop
Co do tego zwalniania po sezonie...to z tego co wyczytałem "tamci" ;) nie mają takich problemów. Nie ma takiego zabezpieczenia.[quote=smile]
Actimel Ty rowniez moim zdaniem nie piszesz prawdy. W patchu sciagnietym ze strony nie ma polskiej wersji jezykowej. Za to jest jak odzielny plik na serwisach chociazby torentowych! Skad wiem? Zainstalowalem i sprawdzilem;][/quote]
Zastanawia mnie fakt na czym sprawdziłeś skoro do zainstalowania patcha trzeba mieć zainstalowaną grę ;]
Uśpiony revolucjonista ;)

Seju Wybitny Literat

[quote=Pawisco]Mam Firefox 3. Zauważyłem, że otwierając kilka kart na CMRev jednocześnie, wszystko zaczyna przymulać, tzn. bardzo wolno działa, gdy piszę, lub klikam, literki pojawiają się z opóźnieniem. Przeglądarka? Na innych stronach, np NK ten problem nie występuje...[/quote]

Ja znam powód. Kiedy wchodzę na CM Rev wyskakuje mi jakaś dziwna reklama, którą trudno wyłączyć. Ona przymula cały komputer. Jeśli się jej nie wyłączy, to dosłownie nie można grać w żadną grę, pisać postów, gg siada... Masakrator jakiś.

kunXon Żołnierz frontu ideologicznego

Z przykrością stwierdzam, że pisanie postów szwankuje. ;/ Wszystkie swoje dzisiejsze posty musiałem pisać co najmniej dwa razy, a ostatni nawet 4...

ED: Ten napisał się bez problemu.

franas Młody aktywista

17.11.2008 16:35    #15927     Sufler - Porady do gry - urlop
[quote2=Actimel][quote=franas]Holiday bug pojawia się chyba tylko w pirackich wersjach gry.[/quote]

Czyli mam rozumieć że moja pudełkowa gra została spiracona?
Sam nie wiem dlaczego tak jest, przy pierwszym miesiącu gry urlop działał...przy 4 miesiącu gry gdy chciałem przejść na urlop po prostu się nie dało...[/quote2]
Zacznij grę od początku, lub zacznij inną grę pokaż, że działa Ci ta opcja(robiąc screena), a następnie zrób screena, że Ci się nie udało. Bo możesz być pierwszym legalnym posiadaczem FM-a, który ma ten problem.
Uśpiony revolucjonista ;)

Actimel Młody aktywista

17.11.2008 15:45    #15928     Sufler - Porady do gry - urlop
Ja również mam takich sam problem, wczoraj dostałem od Ojca Football Managera z Anglii, zainstalowałem Patcha i jest język polski, tylko że urlop dalej nie działa...wie ktoś może dlaczego?

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

Mam Firefox 3. Zauważyłem, że otwierając kilka kart na CMRev jednocześnie, wszystko zaczyna przymulać, tzn. bardzo wolno działa, gdy piszę, lub klikam, literki pojawiają się z opóźnieniem. Przeglądarka? Na innych stronach, np NK ten problem nie występuje...

jakubkwa Człowiek Renesansu

Tutaj z takimi rzeczami: http://www.cmrev(...)?page=17

Zamykam.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution