Witam. Mam taki oto problem: w manifeście gdy wciskam "upload your own photo" i zapisuję manifo w kopiach roboczych, a później patrzę sobie na podgląd nie ma tej fotki????? Dodam, że nie jest ona ponadwymiarowa i waży ile trzeba.

Jaka śmierć piratom? Sam sobie śmierci życzysz? Bynajmniej nie wierzę, że masz wszystko oryginalne na dysku, wszystkie gry czy muzykę, ba, nawet nie wierzę, że masz oryginalnego FMa, ale w sumie to nie interesuje mnie to zbytnio.
Mam problem z grafiką
Mozna cos z tym zrobic czy to oznacza ze mam zaslaba karte ?;>
) na kartkę i poszedłem do banku, ona te pieniądze przelała no i ja się śpieszyłem i szybko z banku wyszedłem... Potem w domu wyciągnąłem z kieszeni tą kartkę i widniał napis: ID85.... babka w banku tak przepisała, ale adres itd się zgadzał... No i mam właśnie pytanie, czy ten '':'' może być jakimś problemem
??? ( sorry, że tu pytam, ale nie chciałem zakładać nowego tematu )
Mam nadzieję, że jak najszybciej, być może wyślą maila, że wysyłają
... a w piractwie na szczęście nie ma i w dodatku na koniec sezonu cie zwalniają hehehe
??? [/quote]
[/quote]
|
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić! |
|
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich! |
|
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera. |
|
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny. |
|
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie! |
|
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj! |
0 online, w tym 0 zalogowanych, gości, 0 ukrytych
Urodziny obchodzą dziś:

Najnowsze posty