Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Palimpsest Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Witam. Mam taki oto problem: w manifeście gdy wciskam "upload your own photo" i zapisuję manifo w kopiach roboczych, a później patrzę sobie na podgląd nie ma tej fotki????? Dodam, że nie jest ona ponadwymiarowa i waży ile trzeba.
@

obserwator Krzewiciel myśli rewolucyjnej

18.11.2008 19:30    #15902     Sufler - Porady do gry - urlop
[quote=raveniasty]
... wiec skończcie te brednie i kłótnie !!! bo w orginale nie ma takich problemów :)
........................................................ŚMIERĆ PIRATOM buahahaha[/quote]

Chopcze, chyba Ci się strony świata pomieszały. ;) Jaka śmierć piratom? Sam sobie śmierci życzysz? Bynajmniej nie wierzę, że masz wszystko oryginalne na dysku, wszystkie gry czy muzykę, ba, nawet nie wierzę, że masz oryginalnego FMa, ale w sumie to nie interesuje mnie to zbytnio.

Trzymaj się gorąco ziomeczku i pamiętaj, że w internecie jak się coś pisze to też trzeba myśleć.

neovo3 Partyzant

18.11.2008 19:30    #15903     Sufler - Porady do gry - Edytor data problem
Tez mam problem z tym edytorem moze ktos cos poradzi??

Rem-8 Wywrotowiec

Grupa: Moderator
18.11.2008 18:58    #15904     Sufler - Porady do gry - cd-key a fm2009
Gra bez płyty ruszy bez problemu, choćby ze Steama
"Hey kids rock and roll, nobody tells you where to go"

Yodarj Żołnierz frontu ideologicznego

18.11.2008 18:45    #15905     Sufler - Porady do gry - cd-key a fm2009
[quote]nie. wyraźnie zaznaczono, że tylko dla 5ciu kompów.[/quote]

No właśnie. Niezbyt odpowiedziałeś na pytanie.

Chodzi o to, że na jednym cdkeyu można zainstalować grę na 5 komputerach.

Jeśli zainstaluję tą grę u siebie i czterech kumpli - będę mógł grać w nimi po sieci?

Mnie tez ten problem nurtuje ;)

bulbeteur Partyzant

18.11.2008 17:12    #15906     Sufler - Porady do gry - FM 09 zamówiony na gram.pl
Nie chce zakładać nowego tematu więc pytam tutaj. Gre zamawiałem na gram.pl i oni mi wysłali e-maila z tym żeby wydrukować i zapłacić w banku. Na tej kartce było podane wszystko tzn nr ich konta, kwota jaką mam zapłacić i ten taki numer który dostałem zamawiając grę(wiecie o co chodzi;P??). Pani w okienku powiedziała mi że mam tam też napisać swoje imię oraz nazwisko, nic nie wspominając o adresie... Jak myślicie czy będzie problem z wysyłka? W sumie zamawiając gre podałem swój adres i oni go tam powinni mieć mając ten mój nr co mi go podali. Przepraszam za takie pytanie ale boje się że mogę mieć problemy z dostaniem mojej ukochanej gry;/

Abdulinho17 Młody aktywista

18.11.2008 16:27    #15907     Sufler - Porady do gry - Problem z Grafika
Witam :) Mam problem z grafiką ;) Mozna cos z tym zrobic czy to oznacza ze mam zaslaba karte ?;>

Z Gory dzieki za pomoc . :)
Visca el Barça !

batata Przodownik pracy

18.11.2008 15:36    #15908     Sufler - Porady do gry - FM 09 zamówiony na gram.pl
Ja też mam problem z gram.pl, otóż przelałem im kasę na konto, ale w banku zaszła pomyłka, jak był bodajże tytuł wpłaty to było ID:85...., no i ja tak napisałem ( oczywiście resztę też, adres itd :P ) na kartkę i poszedłem do banku, ona te pieniądze przelała no i ja się śpieszyłem i szybko z banku wyszedłem... Potem w domu wyciągnąłem z kieszeni tą kartkę i widniał napis: ID85.... babka w banku tak przepisała, ale adres itd się zgadzał... No i mam właśnie pytanie, czy ten '':'' może być jakimś problemem :) ??? ( sorry, że tu pytam, ale nie chciałem zakładać nowego tematu )
A co do twojego pytania... :) Mam nadzieję, że jak najszybciej, być może wyślą maila, że wysyłają :)
Nie było jeszcze waszych wiadomości :P

raveniasty Partyzant

18.11.2008 00:49    #15909     Sufler - Porady do gry - urlop
... mam orginał i piracką kopie ...
w orginalne grze jest normalnie urlop :) ... a w piractwie na szczęście nie ma i w dodatku na koniec sezonu cie zwalniają hehehe
... wiec skończcie te brednie i kłótnie !!! bo w orginale nie ma takich problemów :)
........................................................ŚMIERĆ PIRATOM buahahaha

Yodarj Żołnierz frontu ideologicznego

17.11.2008 22:34    #15910     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
[quote]Ten Marcio bez problemu dostał pozwolenie :) ??? [/quote]

Nie powąchał nawet reprezentacji, a dostał bez żadnego problemu i chyba nawet bez odwołania.

O ile wiem, zawodnicy z Brazylii są specjalnie uprzywilejowani i im łatwiej dostać pozwolenie w Anglii ;)

[quote]Hehe, Bajdziak w FM 07 w zespole z Conference to podstawa :) [/quote]

W Conference tak, ale w Premiership? Mało kto by się spodziewał :P

Swoją drogą, on był moją ostatnią deską ratunku. Sprowadziłem go do Conference w połowie sezonu, w zimowym okienku, wraz ze Strózikiem. Zajmowałem wtedy 15 miejsce. W ostatecznym rozliczeniu, dzięki ich wspaniałej formie (głównie), zająłem 1 miejsce. To była seria 27 meczów bez porażki (w tym serie 13 meczów zwycięskich pod rząd). Absolutne przebudzenie.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution