Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

michal24s Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
22.11.2008 09:32    #15851     Sufler - Porady do gry - Facepaki
Niestety nie da rady. Wyłaczam bufora skórki wklejam folder graphics i nic :( Ktoś ma jeszcze jakieś pomysły? Pierwszy raz mam problemy z facepakami...

Edit: Już działa. Po prostu w folderze graphics nie miałem folderu facepacks. Utworzyłem go i działa:) To teraz inne pytanie. Kiedy będą na CMRev nowe kitsy?

Graff Partyzant

21.11.2008 22:12    #15852     Sufler - Porady do gry - FM 09 nie chce się włączyć!
Mialem ten sam problem :) Ale w miare szybko sobie z nim poradzilem. A wiec tak panowie. Klikacie na ikone fm2009 i wchodzicie we wlasciwosci pozniej w zgdnosc i zaznaczacie aby wlanczal w tam okreslonej rozdzielczoci ( nie pamietam jakiej) napewno pomaga jakby byly jakies problemy to pisac postaram sie szybko pomoc

Palimpsest Młody aktywista

21.11.2008 21:59    #15853     Sufler - Porady do gry - Czarny ekran przy włączaniu.
Możliwe, że problemy wynikają z Twojej karty graficznej, gdzieś pisałeś jaką masz i rzuciło mi się w oczy iż nie jest ona oficjalnie wspierana przez grę, toteż mogą się przydarzyć nieoczekiwane sytuację.
@

norbi Partyzant

21.11.2008 20:49    #15854     Sufler - Porady do gry - FM 09 nie chce się włączyć!
Generalnie mam ten sam problem sciagalem juz to wszystko co tu podaliscie i dalej nic... :)

Abdulinho17 Młody aktywista

21.11.2008 20:44    #15855     Sufler - Porady do gry - FM 09 nie chce się włączyć!
Yiddo mialem ten sam problem z pelna wersja .

http://www.micro(...)ylang=en pobierz to powinno i zainstaluj :) powinno zadzialac :) mi pomoglo :)
Visca el Barça !

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

21.11.2008 20:38    #15856     Sufler - Porady do gry - Czarny ekran przy włączaniu.
O dziwo nie miałem problemów ani z kodem, ani z instalacją. Ikonka z napisem 09 już widnieje na pulpicie. Lecz gdy włączam grę pojawia się czarny ekran, z niebieskimi kwadratami. Muszę zrestartować. Warto dodać, że na początku działała. Przypomniałem sobie jednak, żeby wgrać ten Patch 9.1.0. Od momentu gdy go zainstalowałem, gra nie działa.

Ironek Partyzant

A ja mam taki problem zainstalowałem, aktywowałem grę chcę uruchomić , wcześniej oczywiście patcha zainstalowałem, i pojawia mi się przez steam'a przygotowanie do uruchomienia gry daje ok i przechodzi na aktualizacje i zaczyna mi ją ściągać, choć mam już ją dawno zainstalowaną.. Ustawiałem w opcjach, żeby nie pobierało aktualizacji ale to nic nie daje..

Yiddo Partyzant

21.11.2008 20:05    #15858     Sufler - Porady do gry - FM 09 nie chce się włączyć!
Witam po raz pierwszy.

Mam podobny problem(co prawda na razie tylko z demem).Otóż kiedy chcę je uruchomić pojawia się okienko o następującej treści:Cannot run game:failed to setup graphic system.
Zainstalowałem tego Net.Framework 2.0, nowego DirectX ale efektu zero.Znaczy się dalej to samo.Pal już licho demo.Boję się po prostu, że nie będe mógł uruchomić pełnej wersji.
Czy można na to coś jeszcze poradzić?Np. te sterowniki do karty graf.?Skąd mógłbym je ściągnąć i jak je "obsłużyć"?Moja karta to Radeon 9200.
Z góry dziękuję za radę.

Ironek Partyzant

A ja mam taki problem zainstalowałem, aktywowałem grę chcę uruchomić , wcześniej oczywiście patcha zainstalowałem, i pojawia mi się przez steam'a przygotowanie do uruchomienia gry daje ok i przechodzi na aktualizacje i zaczyna mi ją ściągać, choć mam już ją dawno zainstalowaną.. Ustawiałem w opcjach, żeby nie pobierało aktualizacji ale to nic nie daje..

Yodarj Żołnierz frontu ideologicznego

Nikt nie wie co z tym zrobić? :/

EDIT:

Pomoc niepotrzebna. Okazało, że to problem mojego windowsa 64-ro bitowego. I znowu cała wymiana systemu ... :/

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution