Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

batata Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
22.11.2008 17:32    #15841     Sufler - Porady do gry - STEAM- problem
Zainstaluj od nowa i zaznacz tą drugą opcje, nie steam.
Przeczytałem do końca twoją wypowiedź i nie wiem co w tym wypadku zrobić. Ja od razu zaznaczyłem tą 2 opcje i bez problemów mi się zarejestrowała :)

Mos1ek Młody aktywista

22.11.2008 17:30    #15842     Sufler - Porady do gry - STEAM- problem
a jak to nie pomoże to napisz dokładnie co ci wyskakuje i napewno rozwiążemy problem :P

Arko Młody aktywista

22.11.2008 17:08    #15843     Sufler - Porady do gry - STEAM- problem
Mam wielki problem, może pomożecie;] Otóż zainstalowałem FM-a 2009 i zaznaczyłem aktywacje przez Unicon, gra się zainstalowała ale żadnej aktywacji nie było, wgrałem patcha 9.1.0 i gdy chciałem włączyć grę wyskakiwał komunikat o treści Aplikacja nie została właściwie zainicjowana (jakieś liczby) kliknij ok aby zakończyć aplikacje . no trudno pomyślałem i usunąłem grę. Zainstalowałem grę jeszcze raz tym razem przez steam, za 1-wszym podejściem zainstalował się steam, za drugim już gierka na steamie, uaktualnienie ściągało się od nowa, ale myślę sobie że bd mógł grac to niech się ściąga. No i się ściągnęło no ale na komputerze nie mam FM-a tylko na Steamie, no ale klikam na Steamie na ikonkę FM-a i patrze jest opcja uruchom grę no to w nią klikam, wyświetla się nowe okno, na planie głównym jest jakiś kod, obok dwa przyciski [i]kopiuj kod do schowka[i/] oraz [i]uruchom grę[i/] najpierw skopiowałem sobie kod, potem zacząłem uruchamiać grę. Wyskoczyło nowe okno ze gra zaraz się uruchomi no to czekam, a po chwili to okno znika i nic się nie dzieje, wiecie co zrobić? ;>

Kash Przodownik pracy

22.11.2008 15:11    #15844     Sufler - Porady do gry - Małe problemy z FM
Co do patcha zainstaluj sobie akcelerator pobierania i bedzie można wznawiać pobieranie. Pobierzesz go stąd: http://www.downl(...)10037157

Co do błędu fm.exe zainstaluj wszystko to co jest tutaj:
http://www.cmrev(...)FAQ.html

A ten bug z ligą polską jest co rok, ale nowy patch go poprawi, tylko że trzeba na niego poczekać, więc ligi polskiej raczej nie ma sensu grać

stiop Partyzant

22.11.2008 15:07    #15845     Sufler - Porady do gry - Małe problemy z FM
Dzisiaj otrzymałem paczuszkę z FM2009, zainstalowałem na laptopie i lipa. Nawet się nie włącza. Wyskakuje że za słaba karta graficzna (myślałem że jak FM08 mi działa to i 09 będzie ale przy wyłączonym trybie 3D ). Przykra niespodzianka ale na szczęście mieszkam na stancji ze znajomymi i jest drugi laptop z lepszą kartą. Zainstalowałem FM i odpalił ale przy wczytywaniu lig wyskoczył błąd pliku fm.exe. Za drugim razem wszystko się wczytało ale nie wiem na jak długo i czy raptownie mnie nie wywali.

Kupuje człowiek orginał i tyle problemów i bugów.

Czy miał ktoś taki problem i czy patch to naprawia (właśnie zna ktoś jakiś link do patcha ale taki z którego będzie można wznawiać download bo od czasu do czasu laptop gubi sygnał z siecią wf-fi i nie mogę ściągnąć do końca (np. z rapidu)

Aha i jak to jest z polską ligą błąd jest tylko po pierwszym sezonie czy non stop co sezon?

Dzięki za odp. Pozdro

niemamocnych Partyzant

22.11.2008 15:02    #15846     Sufler - Porady do gry - Dziwny tryb 3d...?
Mam taki dziwny problem wiekszosc zawodników jest w trybie kułem 3D a kilku w trybie piłkarzy 3D.

Paweuu Partyzant

22.11.2008 13:49    #15847     Sufler - Porady do gry - Wolno dzialajacy fm 2009
Mam podobny problem, tylko 3d mi chodzi ale bardzo źle. Gram na 2d, który również płynnie mi nie chodzi, ale jakoś daję radę. To zapewne wina sprzętu, kup więcej ramu i powinno byc dobrze.

fliper Partyzant

22.11.2008 11:51    #15848     Sufler - Porady do gry - Duży problem
Wczoraj kupiłem FM 2009, zainstalowałem, aktywacja bez problemu lecz kiedy włączam gre pokazują się ekran powitalny i po chwili wyskakuje mi taki komunikat(błąd):
http://img17(...)mcp0.jpg

Nic nieda się zrobić, wie ktoś o co z tym chodzi??

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

22.11.2008 11:33    #15849     Sufler - Porady do gry - Czarny ekran przy włączaniu.
Arek ty masz taką kartę jak ja to ty się ciesz, że Ci się w ogóle włączyło.64 MB to trochę mało na Fm-a kup nową kartę jak ja i po problemie.
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

alle Partyzant

22.11.2008 10:03    #15850     Sufler - Porady do gry - Błędny klucz aktywacyjny!
Panowie, ja tez mialem podobny problem na poczatku-poprostu wpisujcie rozne kombinacje-u mnie dwie identycznie wydrukowane na ksiazeczce litery O O okazaly sie zerem i litera O. Skupcie sie nad tymi kombinacjami, ktore sa wypisane w steamie I1 O0 B8 itd... najlatwiej aktywowac gre w steamie-przynajmniej u mnie tak bylo-ale to dopiero po naprawieniu serwerow, ktore to padly w dzien premiery gry na naszym kontynencie.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution