Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

batata Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
22.11.2008 22:06    #15831     Sufler - Porady do gry - Oryginał
CDP podawało, że rejestracja przez telefon jest darmowa. Skoro masz oryginała, to masz też klucz, więc jaki jest problem zainstalowania gry na 2 kompie ??? Masz 5 licencji w końcu...
Aaa nie masz neta na tym 2... :) A dodzwoniłeś się do tej rejestracji ??? :)

Kasmilus Młody aktywista

[quote2=Arek96][quote=Kasmilus]Spróbuj usunąć ten plik z C:documents and settings twpja nazwa użytkownika dane aplikacji sports interactive i co dalej nie pamiętam sprawdze jak będe na swoim komputerze i powiem dokładnie jeśli nie bedziesz umiał znaleźć ale mi to pomogło w przypadku błędu z plikiem profile0.xml[/quote]
Ja mam tak:
C:Documents and SettingsDane aplikacjiSports InteractiveFootball Manager 2009 Certificate
Tylko jak usuwam te ostatnie to przez to muszę jeszcze raz podawać KOD. A potem i tak to się pokazuje. Ale jak rozwiązać ten problem, że gra w ogóle nie chce się włączyć tylko 2 komunikaty się pojawiają[/quote2]

Chodziło mi o to żebyś spróbował usunąć plik sound_cache_mode.xml ponieważ w błędzie pisze o problemach z tym plikiem i wydaje mi sie że gdy uruchomisz ponownie FMa to plik zostanie utworzony jeszcze raz tylko że bez tego błędu

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

Mi rono o dziwno i 2D i 3D chodziły PŁYNNIE. Co z problemem! POMOCY!!!

CR17 Partyzant

No właśnie problem w tym, że gra nie chce się w ogóle otworzyć:/

batata Przodownik pracy

22.11.2008 20:25    #15835     Sufler - Porady do gry - Bład Aplikacji
[quote=Kerry]b. zainstaluj grę na innym koncie - to się u mnie cały czas sprawdza. [/quote]
W FM 08 miałem problem z tolkienem ;P Zainstalowałem grę na innym koncie w Windowsie i problem zniknął :P:P:P

CR17 Partyzant

Jeśli można, skorzystam z tego tematu

Ja mam problemy z komunikatem : cannot run the game: Failed to set up graphics system

I tutaj pojawia się moje pytanie... Za słaba karta, czy też coś nie współgra?
Karta to Radeon 9000 Pro

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

[quote=Kasmilus]Spróbuj usunąć ten plik z C:documents and settings twpja nazwa użytkownika dane aplikacji sports interactive i co dalej nie pamiętam sprawdze jak będe na swoim komputerze i powiem dokładnie jeśli nie bedziesz umiał znaleźć ale mi to pomogło w przypadku błędu z plikiem profile0.xml[/quote]
Ja mam tak:
C:Documents and SettingsDane aplikacjiSports InteractiveFootball Manager 2009 Certificate
Tylko jak usuwam te ostatnie to przez to muszę jeszcze raz podawać KOD. A potem i tak to się pokazuje. Ale jak rozwiązać ten problem, że gra w ogóle nie chce się włączyć tylko 2 komunikaty się pojawiają

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Dziwne ominąłem jednego gracza i poszło ładnie a z tamtym jakiś problem dobra temat do zamknięcia...;p
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

batata Przodownik pracy

22.11.2008 19:37    #15839     Sufler - Porady do gry - Co z urlopem ... ????
[quote=Tobi]Zawsze tak jest...
Klikasz "urlop" > przenosi cię do stanu gry > klikasz "spacje" i masz okienko z wydarzeniami i opcją przeglądaj :] ( czy jakoś tak ;) )

PS : Heh... przestańcie wszystkich osądzać o pirata ;P
Ciekawe czy wy macie oryginały ? nie osądzam oczywiście ;][/quote]
Ja mam oryginała ( mogę dać fotkę jak chcesz :P ) i nie mam problemu z urlopem

Mos1ek Młody aktywista

22.11.2008 17:42    #15840     Sufler - Porady do gry - Wolno dzialajacy fm 2009
a wedlug mnie do fm potrzebny jest tylko i wyłącznie ram... i przy 1,5gb juz chodzi płynnie bez najmniejszych problemów...

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution