Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

flower1984 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
23.11.2008 15:44    #15811     Sufler - Porady do gry - zawieszenie gry w FM 09
Gra zawiesza mi się podczas oglądania wyników innych meczy. Tylko gdy klikne wynik np. w terminarzu to gra mi sie zawiesza i musze ją wyłaczyć. Kty ktoś wie jak można się pozbyc tego problemu??? z góry dziekuje.

batata Przodownik pracy

23.11.2008 15:29    #15812     Sufler - Porady do gry - Pytanko
1 Jeśli z demem nie miałeś problemów, to pełna wersja też będzie trybić
2 Tak, zostaną poprawione
Na przyszłość-Nazywaj tematy bardziej szczegółowo. Takich pytanek może być 15861... :)

krzycho250 Partyzant

23.11.2008 15:25    #15813     Sufler - Porady do gry - Pytanko
To mój pierwszy post na tej stronie, więc prosze o wyrozumiałośc.
1. W pon. mam zamiar zakupic FM i tu pojawia się pytanie czy jak demo śmiga mi bez problemów, to w pełnej wersji też wszystko będzie ok??
Chodzi mi o to, że czytałem jak wiele osób ma problemy z odpaleniem nowego FM itp.
2. Czy jak wyjdzie nowy patch, to będe musiał zaczynac od nowa karierę czy wszystkie bugi zostaną poprawione a ja dalej będe mógl cieszyc się sukcesami ??

Ontiz Partyzant

23.11.2008 14:32    #15814     Sufler - Porady do gry - Błąd podczas gry
Mam taki problem pojawia mi się ten błąd co jest na obrazku cały czas nie tylko podczas wczytywania seva ale i jak zakładam nową grę.Odinstalowałem grę wywaliłem wszystkie foldery z grą i też oczyściłem rejestr zainstalowałem grę na nowo ale nadal to samo mam.Pewno ktoś zaraz napiszę że mam pirata to oświadczam mam orginalną grę.

niemamocnych Partyzant

23.11.2008 13:40    #15815     Sufler - Porady do gry - Fuzja klubow
jeszcze mam jedno pytanie czemu fm08 chodzilo mi plynnie szybko i bez najmniejszych problemow a 09 sie tnie wolno chodzi a mecze w 3d podobne sa do pokazu slajdow...i nawet 2d potrafi sie ciąć nie jest to przecierz chyba wina sprzetu bo na 1gb ram niepowinno tak chodzic i miedzy innymi z tego powodu moim zdanie fm09 jest najgorszym w historii a sama gra jest niesprawia takiej rozrywki i przyjemnosci

Leon9921 Partyzant

23.11.2008 13:38    #15816     Sufler - Porady do gry - blad
a mianowicie gra mi sie wylącza po pewnym czasie gry. Blad nastapil juz 3 raz i za kazdym razem tracilem biezacy zapis i musialem zaczynac od momentu ostatniego zapisu. Jezeli ktokolwieg wie czego ten problem dotyczy nie mi powie
Pozdrawiam

Morszczuk Żołnierz frontu ideologicznego

23.11.2008 13:26    #15817     Sufler - Porady do gry - Jawność transferu
no bo to właśnie tak jak w realu. Osoby które dostają ofertę informują media że ta oferta wpłynęła ; ] Nie widzę problemu ;d
Widzew i Ruch - Przyjaciół Dwóch!

Kerry Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Kolejny problem. Pisząc manifest chcę zrobić przerwę między tekstami, lecz gdy zapiszę i później sprawdzę w podglądzie, takowej przerwy nie ma, a tekst jest "ściśnięty". Używam Opery.

Qbz Partyzant

23.11.2008 11:54    #15819     Sufler - Porady do gry - trening tug's
Pod 2009 działa bezproblemowo, aczkolwiek narazie nie jestem w stanie stwierdzić czy daje jakieś efekty.

matinho02 Młody aktywista

23.11.2008 11:54    #15820     Sufler - Porady do gry - kontuzje i szybkosc gry pytania
[quote=Arko]Ja nie mam kontuzji na razie, ale wielu graczy się na to skarży i mam nadzieje, że zostanie to poprawione przez SI. Swoją drogą w FM-ie 2008 też był problem z kontuzjami. W edytorze nie ma opcji Naprawianie bugów chyba, że jest jakiś wskaźnik, który odpowiada za kontuzje. Ja również zauważyłem, że ten FM ładuje się po prostu wolniej, nie wiem czy jest jakiś gracz, który nie zauważyłby różnicy. A jeśli chodzi o ładowanie boiska to za dużo nie mogę powiedzieć, bo gram na klasycznym 2D, ale może Ty również sprawdź czy w 2d(zakładam, że grasz w 3d) tak się dzieje[/quote] w tym problem ,że gram w 2d:P 3D to dla mnie porażka... a i tak przygotowanie do meczu trwa długo..:/

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution