Zgodnie z tym co kiedyś chyba napisałem, miałem tutaj nie zaglądać. Zrobiłem jednak wyjątek bo dużo jest tutaj o mnie. Nie opuściłem rev dlatego że strona przestała mi pasować, broń Boże. To ja nagle przestałem pasować niektórym osobom z nią związanym, podobnie jak reszta, jak nas zwą, "marionetek Mahdiego". Gdzie te czasy gdy w skrzynce lądowały miłe wiadomości od Bolsona czy romantico... To se ne vrati. Ciekawa rzecz, że tuż przed finałem RM niektórzy wyciągają na wierzch brednie o bugach i edytorach... Jakoś gdy otwarcie rozmawiałem w komentarzach z Michellagą o wykorzystaniu stałych fragmentów gry, nikt nie podnosił larum. Ale hej, przed finałem trzeba zrobić zadymę. Odnośnie linku do strikerless - nie gram z długimi autami. Ja skupiam się na utrzymaniu piłki, zamiast rzucaniu na oślep jak Chellini czy wspomniany tam Delap. Nie sądzę żeby to działało w praktyce, ale co ja tam wiem. Moje auty są krótkie i celne, czasem dają gola albo rozwijają akcję w dobrym kierunku. Nic odkrywczego. Dalej pojawia się temat taktyk z internetu... W kolejnym poście dam kilka screenów, w tym z taktyką, która dała mi 200 goli w lidze. Nie użyję jej w finale, więc nie ma powodu żebym ją ukrywał. Dobi pewnie swoją też się podzieli po finale. Życzę powodzenia w szukaniu czegoś chociaż delikatnie podobnego. Naprawdę. Spędziłem przy tej grze 2500 godzin, dbałości o detale mi do cholery nie odbierzecie. Jak już w temacie godzin jesteśmy - ktoś pisał o "braniu gotowych taktyk i rozgrywaniu sezonu w 8h". Drugi screen będzie z ilością godzin poświęconą na te 10 sezonów. Uprzedzając fakty - to jest pieprzone 30 dni i 13h (733 godziny dla tych którzy wolniej liczą). 73 godziny na jeden sezon. Mało? Oczywiście robiłem wtedy wiele rzeczy w tle, ale przez tyle czasu naprawdę można wiele wariantów przetestować. Nie trzeba szukać w sieci, do wszystkiego można dojść. Na koniec dwie rzeczy. Pierwsza to sprawa nagrody dla Michellagi. Sam dobrowolnie z niej zrezygnował, więc w czym problem dla niektórych? Co mieliśmy zrobić? Wcisnąć mu na siłę? Oddać Owsiakowi na WOŚP? Bądźmy poważni. Druga, to wiadomość od romantico z maja 2015 roku, pokazująca jak zmiennym jest człowiekiem (ciśnie się na usta/palce słowo "dwulicowy", ale nie znam go osobiście, więc go nie użyję). Oto i ona - jak ktoś nie uwierzy, dam screena. Odnosiło się to do dobrowolnego przerwania przeze mnie kariery Romą (całkiem dobrej, LE w 1 sezonie, LM w drugim), z powodu shitstormu tutaj na mój temat. Miałem wtedy dość i mam też teraz. Oto i cytat: [quote]opelu szacun - mahdi powinien Cie na takich zasadach puścic bez tej karencji. To sie nazywa gra Fair Play. Mysle ze powinienes szybko go opublikowac by sie ciebie nie czepiali i nie mieli cie za przyklad, chociaz Ty sie szybko w tym opamietales.
Wielki Szacun.[/quote]
Dziękuję za uwagę. Screeny za chwilę.
Najnowsze posty