Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Mirun23 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Na meczach Kamerunu, który prowadzę brak kibiców mimo wysokich ustawień, na meczach drużyny ligowej jest wszystko ok.
W informacjach meczowych frekwencja jest podana jako 42 tys, a widać tylko same krzesełka. co może być problemem?

http://postimg.org/image/awv3xq2il/
http://postimg.org/image/65e22fg1p/

http:(...)4a7r7h5/

Mirun23 Partyzant

odświeżam temat.
Na meczach Kamerunu, który prowadzę brak kibiców mimo wysokich ustawień, na meczach drużyny ligowej jest wszystko ok.
W informacjach meczowych frekwencja jest podana jako 42 tys, a widać tylko same krzesełka. co może być problemem?

tabuś Partyzant

Siemano to mój pierwszy temat więc poprawiajcie mnie jak coś.
Mam taki problem,w sumie to pytanie,ponieważ zacząłem grę Borrusią Dortmund i oczywiście kwalifikacje do Euro ligi
wylosowałem jakiś klub z Armenii patrze na jego zawodników i statystyki,to nie wiem czy Ronaldo lub Messi mają takie
Zawodnik wygenerowany przez grę ponieważ mój laptop wszystkich lig z gry nie utrzyma więc na Euro lidze te drużyny mają
większość zawodników szarych ze statystykami Maradony ...
Da się coś z tym zrobić zaznaczałem,żeby gra nie dodawała generowanych zawodników,ale to nic nie daje.
Czekam na szybką odpowiedź :)

Azazell83 Partyzant

Ja mam problem bo nie wiem jaką drużyną zacząć grę. Parę tygodni temu grałem sevillą by obadać opcje i możliwości gry.. Teraz chcę grać porządnie. Interesuje mnie głównie liga hiszpańska i ew Polska.. Ale raczej skuszę się na hiszpańską. Gorzej z wyborem drużyny i startowej ligi :). Czy tutaj gra ktoś hiszpańską drużyną i jak wrażenia?

Myślę o Celta Vigo z BBVA. Chociaż też kuszą niższe ligi - chociaż zupełnie nie znam się na klubach z tych lig i drużynach - poza niektórymi drużynami grającymi w pucharach typu Cadiz.

Co do tworzenia własnej postaci. Czy rozpoczynanie gry jako amator chyba jest najbardziej satysfakcjonujące prawda?

Byezee89 Partyzant

Witam.Panowie problem ogromny.Po wczytaniu gry wyskakuje komunikat zapisana gra nie została wczytana.Można coś z tym zrobić? Z góry dzięki za pomoc

Byezee89 Partyzant

Witam.Panowie problem ogromny.Po wczytaniu gry wyskakuje komunikat zapisana gra nie została wczytana.Można coś z tym zrobić? Z góry dzięki za pomoc

romantico Partyzant

[quote="pbel23"]Mam ten sam problem, pliki są spójne, uruchomienie jako administrator oraz usuniecie tych dwóch plików nie pomaga. Może ma ktoś jakieś inne pomysły....[/quote]

spóbuj zainstalować steam oraz gre na innym dysku ( jezeli masz ) niż tam gdzie masz system.

pbel23 Partyzant

Mam ten sam problem, pliki są spójne, uruchomienie jako administrator oraz usuniecie tych dwóch plików nie pomaga. Może ma ktoś jakieś inne pomysły....

Opelu Partyzant

12.01.2016 20:16    #1589     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
Zgodnie z tym co kiedyś chyba napisałem, miałem tutaj nie zaglądać. Zrobiłem jednak wyjątek bo dużo jest tutaj o mnie. Nie opuściłem rev dlatego że strona przestała mi pasować, broń Boże. To ja nagle przestałem pasować niektórym osobom z nią związanym, podobnie jak reszta, jak nas zwą, "marionetek Mahdiego". Gdzie te czasy gdy w skrzynce lądowały miłe wiadomości od Bolsona czy romantico... To se ne vrati. Ciekawa rzecz, że tuż przed finałem RM niektórzy wyciągają na wierzch brednie o bugach i edytorach... Jakoś gdy otwarcie rozmawiałem w komentarzach z Michellagą o wykorzystaniu stałych fragmentów gry, nikt nie podnosił larum. Ale hej, przed finałem trzeba zrobić zadymę. Odnośnie linku do strikerless - nie gram z długimi autami. Ja skupiam się na utrzymaniu piłki, zamiast rzucaniu na oślep jak Chellini czy wspomniany tam Delap. Nie sądzę żeby to działało w praktyce, ale co ja tam wiem. Moje auty są krótkie i celne, czasem dają gola albo rozwijają akcję w dobrym kierunku. Nic odkrywczego. Dalej pojawia się temat taktyk z internetu... W kolejnym poście dam kilka screenów, w tym z taktyką, która dała mi 200 goli w lidze. Nie użyję jej w finale, więc nie ma powodu żebym ją ukrywał. Dobi pewnie swoją też się podzieli po finale. Życzę powodzenia w szukaniu czegoś chociaż delikatnie podobnego. Naprawdę. Spędziłem przy tej grze 2500 godzin, dbałości o detale mi do cholery nie odbierzecie. Jak już w temacie godzin jesteśmy - ktoś pisał o "braniu gotowych taktyk i rozgrywaniu sezonu w 8h". Drugi screen będzie z ilością godzin poświęconą na te 10 sezonów. Uprzedzając fakty - to jest pieprzone 30 dni i 13h (733 godziny dla tych którzy wolniej liczą). 73 godziny na jeden sezon. Mało? Oczywiście robiłem wtedy wiele rzeczy w tle, ale przez tyle czasu naprawdę można wiele wariantów przetestować. Nie trzeba szukać w sieci, do wszystkiego można dojść. Na koniec dwie rzeczy. Pierwsza to sprawa nagrody dla Michellagi. Sam dobrowolnie z niej zrezygnował, więc w czym problem dla niektórych? Co mieliśmy zrobić? Wcisnąć mu na siłę? Oddać Owsiakowi na WOŚP? Bądźmy poważni. Druga, to wiadomość od romantico z maja 2015 roku, pokazująca jak zmiennym jest człowiekiem (ciśnie się na usta/palce słowo "dwulicowy", ale nie znam go osobiście, więc go nie użyję). Oto i ona - jak ktoś nie uwierzy, dam screena. Odnosiło się to do dobrowolnego przerwania przeze mnie kariery Romą (całkiem dobrej, LE w 1 sezonie, LM w drugim), z powodu shitstormu tutaj na mój temat. Miałem wtedy dość i mam też teraz. Oto i cytat: [quote]opelu szacun - mahdi powinien Cie na takich zasadach puścic bez tej karencji. To sie nazywa gra Fair Play. Mysle ze powinienes szybko go opublikowac by sie ciebie nie czepiali i nie mieli cie za przyklad, chociaz Ty sie szybko w tym opamietales.
Wielki Szacun.[/quote]
Dziękuję za uwagę. Screeny za chwilę.

robal15 Młody aktywista

12.01.2016 17:07    #1590     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
Tylko jaka jest skuteczność tych autów? Zrozumiałbym zadymę, gdyby to ustawienie umożliwiało 3-5 bramek w meczu, ale jakoś nie chcę w to uwierzyć. Według mnie to nawet nie gwarantuje jednego gola w meczu. Ktoś by musiał to przetestować.

[quote="SuperZiemniak"]Nie zmienia to faktu, że samo CA meczu nie wygrywa, w FM 15 i 16 jest tak, że nawet najlepsi mogą grać przez kilka spotkań kompletny piach i przegrać z "teoretycznie" słabszym przeciwnikiem. [/quote]

Wtedy na ratunek przychodzi S&L :DDD
Niektórym tam cały sezon zajął 8h, więc przesimowanie miesiąca pewnie im zajmuje 20 minut? Co to za problem odpalić grę jeszcze raz :D

E:Ziemniak, może zrobić oddzielny temat i przeniesiesz nasze posty, bo w sumie gadamy nie na temat:p
"Bezczelny młody człowiek" Aga 2k15

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.