Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
26.11.2008 09:20    #15761     Sufler - Gra przez sieć - Zagrajmy przez internet!
[quote=pacjo19861]witam mam problem.. próbuje zagrać w sieci w FM 2009 niestety gdy tworze hosta to gdy koledzy probuja sie podlaczyc do serwera to wykauje komuniakt brak polaczenia z serwerem, probowalem takze przez Hamachi jednak to tez nie daje rezultatu, czy ma ktos jakies pomysly coz tym fantem zrobic?? czy wszyscy gracze musza miec orginalne gry by zagrac w sieci??czy wystarczy jedna orginalna wersja(u hosta??), czy jes topcja by na piratach zagrac w sieci?? prosze o pomoc,
z gory dziekuje,
pzdr!!!!!![/quote]
a wszyscy gracie na jednej wersji? [9.1.0] lub czyste 9.0.0
BTW:
znając zabezpieczenia SI to jest możliwe że wszyscy musicie posiadac oryginalne wersje.

pacjo19861 Partyzant

26.11.2008 08:52    #15762     Sufler - Gra przez sieć - Zagrajmy przez internet!
witam mam problem.. próbuje zagrać w sieci w FM 2009 niestety gdy tworze hosta to gdy koledzy probuja sie podlaczyc do serwera to wykauje komuniakt brak polaczenia z serwerem, probowalem takze przez Hamachi jednak to tez nie daje rezultatu, czy ma ktos jakies pomysly coz tym fantem zrobic?? czy wszyscy gracze musza miec orginalne gry by zagrac w sieci??czy wystarczy jedna orginalna wersja(u hosta??), czy jes topcja by na piratach zagrac w sieci?? prosze o pomoc,
z gory dziekuje,
pzdr!!!!!!

Yodarj Żołnierz frontu ideologicznego

26.11.2008 07:33    #15763     Sufler - Porady do gry - Plik Fake
[quote=jaruone]Miał może ktoś podobny problem?? Bo wydaje mi się, że gdzieś mi w oko wpadł post na suflerze gdy po podmianie pliku fake ktoś miał podobne sceny.[/quote]

Dobrze Ci wpadł w oko. Ja miałem taki problem tutaj http://www.cmrev(...)kin.html

Ostatecznie zacząłem korzystać ze skinu dDs09 i jestem bardzo zadowolony. Polecam. Chociaż nadal nie wiem, jak zmienić kolory schematów treningów :P Pisałem o tym tutaj http://www.cmrev(...)rki.html

jaruone Młody aktywista

26.11.2008 07:27    #15764     Sufler - Porady do gry - Plik Fake
@Kanius - zmieniłem "1" na "0" i dalej miałem szaraków jak Ty. Co więcej (ciekawe czy to może mieć związek z edycją praktycznie niepowiązanego pliku ??) po wrzuceniu grafiki i odświeżeniu oryginalnej skórki ta się wysypała tzn. pojawiły się żółte czcionki, atrybuty zmieniły barwy na pastelowe żółcie i zielenie - jednym słowem nieczytelne na maksa. Przeinstalowałem grę nie grzebiąc w fake i po wrzuceniu herbów wszystko śmiga.
Miał może ktoś podobny problem?? Bo wydaje mi się, że gdzieś mi w oko wpadł post na suflerze gdy po podmianie pliku fake ktoś miał podobne sceny.

ps. wiecie może gdzie mógłbym znaleźć plik xml odpowiedzialny za kolor atrybutów w tym oryginalnym skinie???

Mos1ek Młody aktywista

26.11.2008 00:57    #15765     Sufler - Porady do gry - Podwójne kliknięcia
Spróbuj podłączyć inną mysz USB, i sprawdź czy problem będzie się powtarzał, jeśli nie, to problem nie jest programowy, tylko sprzętowy.
lub
zmień w panelu sterowania - mysz - przyciski odstęp między 2 kliknięciami

Morszczuk Żołnierz frontu ideologicznego

25.11.2008 20:56    #15766     Sufler - Porady do gry - kondycja pomocnikow
Barcelona..... Jak tam każdy ma wytrzymałość na 20 -.-" więc się nie dziw że nie mają problemów.
Widzew i Ruch - Przyjaciół Dwóch!

Scoth Partyzant

25.11.2008 20:46    #15767     Sufler - Porady do gry - kondycja pomocnikow
Ja Gram Barceloną.Mam dwóch defensywnych pomocników-Keita,Toure.I czterch ofensywnych.Xavi,Iniesta,Hleb,Sergio.B..Keita i Toure Garją na zmiane.Tak samo jak.X,I,H,S.Nigdy nie mam problemów z kondycją.

michal24s Młody aktywista

25.11.2008 20:31    #15768     Sufler - Porady do gry - kondycja pomocnikow
Ja miałem ostatnio problem z Berbatovem. Chłopak nie mógł strzelić bramki. Ale na szczęście w pucharze Anglii z Nothingam Forest się odblokował i strzela. Ale najlepszy u mnie jak na razie jest Tevez.

jimmymichal Partyzant

25.11.2008 19:05    #15769     Sufler - Porady do gry - Problem z grą przez neta
tez właśnie miałem taki problem na szczescie mój swiatły umysł go rozwiązał:-)bierzesz tego drugiego menadzera przechodzisz nim na urlop zaznaczając "rozłącz z tym klientem sieciowym" kontynuujesz swoja druzyna i tamtem kolega moze sie znów połączyć w statusie!!!!!!!!!!!

thegunner20 Młody aktywista

25.11.2008 18:32    #15770     Sufler - Porady do gry - rejestracja FM2009
Witam chciałbym się spytać czy nowego fm trzeba rejestrować jakoś specjalnie przez internet czy wystarczy tylko wpisać klucz aktywacyjny znajdujący się na ostatniej stronie instrukcji do gry. pytam bo kupiłem grę a także laptopa a przebywam daleko od domu i podłączeniem do sieci mogę mieć pewne problemy...
proszę o pomoc
z góry wielkie dzięki pzdr:)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution