Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Mos1ek Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
26.11.2008 18:19    #15751     Sufler - Porady do gry - Problem crash dumps
są różne sposoby poprzez reinstal do usuniecia folderu crush dump ale i tak prawdopodobnie nie ma działającego w 100% sposobu na usuniecie tego problemu :P

Mariusz0607 Partyzant

26.11.2008 18:08    #15752     Sufler - Porady do gry - Problem crash dumps
Witam. Mam problem z moim FM 09. Otóż gram sobie z kolegą przez siec i co jakis czas wyskakiwal nam blad rash dumps. Postanowilismy czesto robic zapis i najwyzej odpalac gre od nowa jesli blad wyskoczy. Jednak FM postanowil pojsc na calego. Pewnego dnia w grze(na samym poczatku) musielismy po raz pierwszy rozegrac mecz w jednym momencie. Ja mecz tow. , a kolega mecz w Pucharze UEFA. Gdy chcielismy przejsc do meczu to caly czas wyskakiwal slynny blad. Probowalismy go obejsc na wszelkie sposoby np. urlop, ale ciagle w tym samym momencie wyskakiwal blad. Co robic? Kupilem ta gre z mysla gry przez siec a tu zonk. Nie moge sobie pograc :/ Zna ktos jakies sposoby na ten blad?? Ludzie pomozcie bo nie po to wydawalem kase zeby mi jakies bledy wyskakiwaly :/

Peledona Młody aktywista

26.11.2008 15:39    #15753     Sufler - Porady do gry - Tworzenie drużyny
Powtórzył się problem z przeszłości :) Otóż, stworzyłem klub, stadion, zawodników, itp. Zapisuję, włączam Football Managera, zaczynam nową grę, ale niestety nie mogę wybrać nawet kraju(chodziło o Polskę). Osoba, która tworzyła drużynę cmrev, mogłaby bardzo pomóc :)

wrobel86zzyzx Młody aktywista

Fajnie Grzechoo ze czuwasz nad poprawnoscia tytulowania tematow ale jeszcze mogles sie wypowiedziec na temat mojego problemu. Tym sposobem spelnilbys swoja funkcje w 100%, a tak pozostaje niedosyt.

[quote=michaeel]Jeśli Ci to tak ciąży to wgraj inne kitsy. Powinno pomóc.[/quote]
Tylko ze bylo ok. Samo by sie nie popsulo.
Mozliwe ze wystepuje jakis blad w hiszpanskiej 3 lidze?

Po chwili koszulki zaczely sie poprawnie wyswietlac. Gram na pachu 9.1.0 nie wiem co jest nie tak. Wczesniej gralem w premiership i nie bylo zadnych problemow. Jak myslicie?

Paweuu Partyzant

Poprosiłbym jednak o bardziej fachowe porady. Ten problem zaczyna mnie strasznie irytowac. A człekom podejrzewającym mnie o posiadanie pirackiej wersji, dziękuję.

cinul Partyzant

26.11.2008 12:38    #15757     Sufler - Porady do gry - Brak dyscypliny
u mnie pomniejszy problem "zmartwiony brakiem dyscypliny" u niektórych zawodników, pojawił sie po eksperymentach z rozmowami motywacyjnymi. próbowałem rozmów wolfsonga, w których przyjęta jest opcja, by drużyny specjalnie nie stresować. zamiast jeździc po nich jak po burych sukach, wykazywałem sie "zrozumieniem", namawiałem do "gry na luzie", i ci najwyżej wykazywałem "rozczarowanie". wróciłem do starych metod motywowania i pomniejszy problem zniknął...

Zaczalem gre barcelona b w 3 lidze hiszpanskiej i zaraz na poczatku rozgrywki (date startu ustawilem na 15.07.2008) wyskoczyl mi crush dumps a teraz to:

DamianMKS Partyzant

26.11.2008 12:01    #15759     Sufler - Porady do gry - Bundesliga
Do takich rzeczy został stworzony ten temat: http://www.cmrev(...)je_.html

jaruone Młody aktywista

26.11.2008 10:43    #15760     Sufler - Porady do gry - Trening zagrań i kolorki
zerknę dziś w plik konfiguracyjny tego skina może coś mnie natchnie - jak tak się stanie dam znać ;)
a na razie sam szukam pliku z parametrami koloru atrybutów w oficjalnym skinie do fm :(

http://www.cmrev(...)-09.html

w tym topicu masz link do skina steklo 09 IMO dDs09 może mu buty wycierać :P A kolor atrybutów też tam wyjaśniam jak zmienić ;)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution