Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

michaeel Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
27.11.2008 22:40    #15721     Sufler - Porady do gry - Logopacki
[quote=SzeRyFFek]Ok spróbuje ich. Jednak wiem że facepacki nie chodzą, gdyż to właśnie przez wgranie facepacka z 08 wystąpił u mnie problem z xml ;][/quote]

Face akurat normalnie chodzą ;)

SzeRyFFek Partyzant

27.11.2008 22:36    #15722     Sufler - Porady do gry - Logopacki
Ok spróbuje ich. Jednak wiem że facepacki nie chodzą, gdyż to właśnie przez wgranie facepacka z 08 wystąpił u mnie problem z xml ;]

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

27.11.2008 22:14    #15723     Sufler - Porady do gry - [Aktywacja] Nieprawidłowy klucz
Nie no to są jaja jakieś z tą aktywacją... Widzę, że bardzo wiele osób ma z tym problemy. Spróbuj telefonicznie, poza tym słyszałem, że można się mylić z '1' i 'I'... Skoro już z takimi rzeczami SI ma problemy, to chyba o czymś świadczy.

Szobinho Młody aktywista

27.11.2008 22:04    #15724     Sufler - Porady do gry - Bugi w FM 09
no tak, ale przykład Realu czy Chelsea, też same kontuzje, widać panowie z SI lubia real i sie na nim odwzorowywują :D:D:D Głównie chodzi mi o tą lige włoską ale chyba nikt nie grał jej albo bugów nie zauważył.. a ktoś pisał że jest jakiś bug ale odpowiedzi raczej nei otrzymam :D:D:D

Dobra, problem jeden wyjaśniony - z bugiem ligipolskiej, temat można zamknąć.
'Por Que?No Entiendo Por Que'

Karpin Krzewiciel myśli rewolucyjnej

27.11.2008 22:00    #15725     Sufler - Porady do gry - [Aktywacja] Nieprawidłowy klucz
Od 3 dni próbuję aktywować FM-a 09 i nie udaje mi się. Kombinowałem z kodem, szczególnie z '0' i 'O', lecz nic to nie dało. Szukałem na suflerze podpowiedzi do mojego problemu, lecz takowej nie znalazłem. Przy instalacji wybrałem opcję drugą (nie STEAM). Gdzieś wyczytałem, że jakiś fix miał wyjść ze strony SI, w SoftAnchor jest napisane, że należy wejść na stronę SI, ale nic nie znalazłem. Wie ktoś może jak rozwiązać mój problem?

Kasmilus Młody aktywista

27.11.2008 21:48    #15726     Sufler - Porady do gry - Bład "xml parsing error"
http://www.cmrev(...)agi.html

http://www.cmrev(...)___.html

Poszukaj a znajdziesz dużo więcej takich tematów ;)

zenekrolnik Młody aktywista

Morszczuk ty masz jakiś swój świat, czy rozumiesz ze to wina aplikacji, i jak może być spowodowane to czy gra jest oryginalna czy piracka ? Co system to jakoś rozpoznaje ?

Rozwiązanie problemu:
http://footb(...)-to.html

"Twoja stara to pirat"

tieri1990 Partyzant

27.11.2008 21:25    #15728     Sufler - Porady do gry - Bład "xml parsing error"
Mam problem przy uruchamianiu wyskakuje mi blad podany w tytule pisze w nim "not well-formed (invalid token) "at line 1 of default.xml" daje ok i wyskakuje kolejny raz naciskam ok i gra sie uruchamia... gdy daje wczytanie gry lub zaczynam nowa gre to po wczytaniu gra sie wylacza i blad wyskakuje ponownie prosze o pomoc napewno jest tutaj ktos kto wie co zrobic.Z gory dzieki:)

Gallacher Partyzant

Witam, mam taki problem zakupiłem dziś oryginalny FM 09 po zainstalowaniu i od razu po uruchomieniu jak chce wyskakuję problem : fm.exe - błąd aplikacji - aplikacja nie została właściwie zainicjowana(0xc0150002).Kliknij przycisk OK , aby zakończyć aplikację .Dodam że grę zainstalowałem poprawnie... nie wiem o co chodzi ? pomocy !!!
MANCHESTER UNITED & SCOTLAND 4EVER ♥
http://www.youtu(...)3eVw_QhA - Mój Kanał Piłkarski na You Tube :) Zapraszam !!!

Kanius Partyzant

27.11.2008 19:34    #15730     Sufler - Porady do gry - Plik fake cd
Pisałem już we wcześniejszym temacie ale pisze ponownie. Jeśli admini mają zastrzeżenia to trudno xD. Chodzi mi o reprezentację Niemiec, zmieniłem plik fake w patchu pozamieniałem te liczby nic nie dało. Usunąłem plik fake też nic. Proszę żeby napisali Ci którzy mają już płyty FMa(oczywiście mam oryginał) i poradzili sobie z tym problemem i nie piszcie mi o żadnym piractwie bo to nie jest piractwo ani też o zamianie literki z 1 na 0 bo tak robiłem i nic nie dało.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution