Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

jaceki Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
22.01.2016 12:02    #1571     Sufler - Porady do gry - Problem z wydajnością.
Mam tego laptopa...http://www.x-kom.pl/p/123179-notebook-laptop-156-dell-inspiron-5521-i7-3517u-12gb-win8-czerw-hd8730m.html

Problemem jest,ze zaczynajac rozgrywkę na marnych ustawieniach gry. Wydajność komputera to pół gwiazdki. Czy to normalne??

Oczywiście pisze o FM 16

Darein Partyzant

Zrobiłem tą taktyke insirując sie innymi podobnymi wrzuciłem ją nawet na forum bo początki były świetne objąłem lazio w połowie sezonu i z 12 msc wyciągnąłem na 5 plus finał pucharu włoch potem wziałem eintracht frankfurt i w pierwszy sezonie zająłem 7 msc gdzie prognoza było 15. Problem natomiast pojawia się z tym że strasznie dużo przeciwnicy oddają strzałów co byście zmienili żeby ulepszyć gre w obronie nie mam żadnych poleceń indywidualnych dla piłkarzy co byście dali poszczególnym zawodnikom . Poniżej zamieszczam screeny taktyki :
http://s5.if(...)heaq.png
http://s5.if(...)heqh.png

SuperZiemniak Naczelnik Służb Wywiadowczych

Grupa: Moderator
[quote="Azazell83"]Panowie zastanawiam odnośnie przenoszenia zawodników z drużyn rezerwowych do seniorskich. Na co patrzycie? Czy to jest opłacalne dla np zawodnika który ma 17-20 lat a by od razu grał w seniorskiej drużynie?

Czy np nie będzie problemu ze go przeniosę do seniorskiej ale będzie miał kontrakt na warunkach takie jakie miał w rezerwowych drużynach? Czy jednak się piłkarz upomni / jego agent?[/quote]

Patrzę na to czy może z niego wyrosnąć potencjalna gwiazda czy nie. Jeżeli młodzian ma potencjał, by przebić zawodników z obecnego składu, to zazwyczaj przenoszę go do pierwszego składu i daje grać 90 minut w u-18 lub rezerwach. Od wielkiego dzwonu daję mu też zagrać w pierwszym składzie. Zdarza się, że jak już rozegra te 10 meczów w sezonie w pierwszym składzie, to agent się upomni o podwyżkę. Wtedy twardo mówisz, że "jesteś w składzie od 5 minut, a już jest Ci za ciasno?! WON!", a oni na 90% przyznają Ci rację.

Azazell83 Partyzant

Panowie zastanawiam odnośnie przenoszenia zawodników z drużyn rezerwowych do seniorskich. Na co patrzycie? Czy to jest opłacalne dla np zawodnika który ma 17-20 lat a by od razu grał w seniorskiej drużynie?

Czy np nie będzie problemu ze go przeniosę do seniorskiej ale będzie miał kontrakt na warunkach takie jakie miał w rezerwowych drużynach? Czy jednak się piłkarz upomni / jego agent?

Pikawa Artysta Rewolucji

20.01.2016 12:31    #1575     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
Jeżeli to ich mistrzostwa, to niech nazwą ten turniej "Rozgrywka Mistrzów MFM", a nie kreują ten twór jako Mistrzostwa POLSKI Managerów. W moim odczuciu, w taki oto sposób mieszają w RM całą Polską scenę FMa. Więc póki tak to wygląda, to uważam że jest to również "nasz" problem.
"Wieszcz" nie może jednak sobie wbić pewnych spraw do głowy:
1) Nikt nie chcę od uczestników RM taktyk, a jedynie dowodów, że w ich rozgrywkach nie były używane bugi. Nie ma w tym chyba nic dziwnego? Nie wierzę więc, że nikomu nie przychodzi do głowy to, że mógł zostać przeprowadzony tam jakiś przekręt. Ich działania o nie upublicznieniu save'ów tylko utwierdzają mnie w przekonaniu, że coś było kombinowane.
2) Bug z wyrzutami z autów nie polega na wrzuceniu piłki na głowę napastnika, a na ustawieniu się do niego przez defensywę rywala jak do rożnego, dzięki czemu w jej szeregi wprowadza się chaos i bezpośrednio po wyrzutach czy po rozegraniu akcji tworzą sie dziesiątki sytuacji podbramkowych, które miejsca mieć nie powinny. Umiejętności zawodników nie odgrywają tu żadnej roli. Nie ważne czy to Barcelona czy jakieś ogórki z A-Klasy, drużyna zawsze ustawi sie nie tak jak powinna
.

kell1987 Partyzant

20.01.2016 10:29    #1576     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
ehhh, to są ich mistrzostwa, więc niech sobie je rozgrywają jak chcą. Chcą wykorzystywać killer taktyki, czy killer stałe fragmenty gry to ok. To nie jest nasz problem. Jeśli cmrev zrobi swój turniej wyłaniający najlepszego menadżera to zrobi to na swoich zasadach, a tak to nic nam do tego. Ci którzy tam grali akceptują to jak gra Opelu, więc powtarzam jeszcze raz. To nie nasza sprawa. Ich piaskownica i ich zabawki.
Martwi mnie jednak ciągle ten hejt w komentarzach u nich, a to, że Wy komentujecie i krytykujecie ciągle tą historię tylko ich utwierdza, że robią dobrze i słusznie.

lolek77 Partyzant

Witam

Juz w kolejnej części FM-a mam problem z pierwszą koszulką Błękitnych Stargard. Wie ktoś jak rozwiązać ten problem? Pousuwalem inne kitspacki, mam tylko ten i koszulka wciąz sie nie wyświetla. Pomoże ktoś?

kibic_wierny Partyzant

Cześć,
Jak zawsze w nowym FM zaczynam rozgrywkę mocną drużyną żeby poznać grę i poczekać na uaktualnienie do ligi polskiej i na razie gra mi się całkiem przyjemnie. No to tyle tytułem wstępu a teraz do konkretów, otóż już dwa razy zdarzyło mi się że mecz nie zakończył się.
Na dolnym pasku pojawiła się informacja o końcowym gwizdku, piłkarze się cieszą, ale zaraz pojawia się widok składu i ocen (ten co jest w przerwach między kluczowymi sytuacjami) i na górze informacja o oczekiwaniu na kolejną akcję.
Gra nie przechodzi do rozmowy motywacyjnej, ale się nie zawiesza, mogę robić wszystko: przeprowadzać zmiany, oglądać profile zawodników, tylko nie mogę przejść dalej.
Ktoś się spotkał z takim problemem? Macie może radę na to?

SuperZiemniak Naczelnik Służb Wywiadowczych

Grupa: Moderator
[quote="pawdeb"]Moi drodzy,

Zainstalowałem FM-a, mijają pierwsze godziny gry, aż tu nagle... Po próbie przescoutowania jakiegokolwiek zawodnika i kliknięciu "Dalej", pojawia się błąd... crush dumps... gra się wyłącza. Koniec zabawy. Problem pewnie dotyczył już niejednego grajka, ale może ktoś poradzić, co w tej sytuacji zrobić? Przeinstalowałem FM-a, ale błąd się powtarza.

Help me! :([/quote]

Steam - biblioteka gier - FM 16 - prawy przycisk - właściwości - pliki lokalne - sprawdź spójność plików gry

pawdeb Partyzant

Moi drodzy,

Zainstalowałem FM-a, mijają pierwsze godziny gry, aż tu nagle... Po próbie przescoutowania jakiegokolwiek zawodnika i kliknięciu "Dalej", pojawia się błąd... crush dumps... gra się wyłącza. Koniec zabawy. Problem pewnie dotyczył już niejednego grajka, ale może ktoś poradzić, co w tej sytuacji zrobić? Przeinstalowałem FM-a, ale błąd się powtarza.

Help me! :(

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution