Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
30.11.2008 00:53    #15681     Sufler - Porady do gry - Obywatelstwo
[quote=JackoBB]być tak że wszystkie kraje w Jurope a nie UE to jest jakaś dyskryminacja. [/quote]
To już trzeba do UE napisac...
[quote=JackoBB]Perejro akurat powinni zabrać brazylijskie. [/quote]
bo?
jak wiadomo nadawanie obywatelstw nie zostało wymyslone do celów sportowych takich jak reprezentowanie np Kataru przez masę Kenijczyków[to jest akurat wada].... to ułatwia życie wielu osobom na emigracji.

Więc co do tego się nie zgodzę... jakby było tak jak piszesz to co prawda można by np bezproblemowo sprowadzac graczy do FM-a[a to chyba takie ważne nie jest], ale cierpieli by inni ;)

krzycho250 Partyzant

29.11.2008 22:56    #15682     Sufler - Porady do gry - Słabe oceny ofensywy
i w tym problem bo próbowałem już Iwańskiego, Rogera i jeszcze innego ściągnietego zawodnika i z każdym jest tak samo (próbowałem już z 3 taktyki), jak ktoś gra Legią to prosiłbym o podpowiedź jak ma usawionych zawodników na tych pozycjach

P.S: N strzelają i tak mają słabe ocenki :(

krzycho250 Partyzant

29.11.2008 22:44    #15683     Sufler - Porady do gry - Słabe oceny ofensywy
Mam mały problemik, gram sobie w polskiej lidze i idzie mi całkiem dobrze, jednak 8zawsze gdy wygrywam i zawodnicy mają oceny powiedzmy 7-8 to ofensywny środkowy pomocnik i napastnicy mają oceny ok. 6.
Czy to jakiś bug, albo zła taktyka???
Czekam na rady :)

marcindoly Partyzant

29.11.2008 22:44    #15684     Sufler - Porady do gry - problem
mam program hamachi kumpel tez robie serwer w grze ale i tak nie mozna sie z nim polaczyc dlaczego?

tinpex Partyzant

29.11.2008 22:16    #15685     Sufler - Porady do gry - Błąd w czasie gry
w momencie, kiedy włączyłem mecz wyrzuciło mnie do windowsa i pokazał się komunikat 'sound error' i nie mogę wrócić już do gry, był to pierwszy mecz, który załadowałem... co mam zrobić, żeby z powrotem wrócić do gry albo chociaż nie mieć takiego problemu w przyszłości?

Morszczuk Żołnierz frontu ideologicznego

29.11.2008 22:11    #15686     Sufler - Porady do gry - Megapack
To tylko przez torrenty możesz pobrać. Napisz do mnie to podeślę Ci linki. Innej opcji raczej nie ma.

Cut link ; Ewnetualnie to co kolega podesłał.

@@ Down. No napisałem. Tylko to co wstawiłeś można pobrać jednorazowo poprzez torrenty i waży 600 mb ; ] Wszystkie te party są w jednym .rar. No i kolega może mieć problem z ograniczeniami rs ; ]
Widzew i Ruch - Przyjaciół Dwóch!

Dereds Przodownik pracy

29.11.2008 22:10    #15687     Sufler - Porady do gry - Megapack
Proszę bardzo:D Tylko chwile będziesz to ściągał
http://www.cmrev(...)#p195410
Są wszystkie herby

Gallacher Partyzant

29.11.2008 18:28    #15688     Sufler - Porady do gry - Problem z orginalnym FM 09
Mam nowego oryginalego FM 09 i swiezo zainstalowanego windowsa.Problem na starym windowsie takze był tyllko jak zainstalowałem frameworka chodziłą gra ale edytor nie , nic nie grzebałem
MANCHESTER UNITED & SCOTLAND 4EVER ♥
http://www.youtu(...)3eVw_QhA - Mój Kanał Piłkarski na You Tube :) Zapraszam !!!

leito1992 Partyzant

29.11.2008 18:24    #15689     Sufler - Porady do gry - co mam robić ...
zainstalowałem FMa ale nie da sie włączyć edytora ... pisze że jest błąd i ponowne zainstalowanie może rozwiązać ten problem ... instaluje raz, drugi, trzeci i nadal to samo ... a potrzebuję pilnie edytora ponieważ robie logopacki i facepacki

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Mam taki otóż problem.
Niedawno miałem formata.
Więc komputer włączyłem dopiero w piątek, nie instalowałem wtedy żadnej gry (na szczęście savy zdążyłem zgrać na drive).
Dzisiaj zainstalowałem sobie odpowiednio Fma08 i 09.
Ku mojemu zaskoczeniu gdy tylko próbuje włączyć Fm-a 08 lub też 09 komputer resetuje się.
Wie ktoś co mogło się stać.
Czy może to być wirus czy może poszedł zasilacz. Wszystko prócz gier działa jak należy, ale nie mogę zmienić rozdzielczości wtedy również nastaje ciemność i reset.
Ma ktoś jakieś propozycje?
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.