Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Owen-Michael Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
30.11.2008 13:33    #15671     Sufler - Porady do gry - Problem z FM 2008
Otoz mam taki problem ze podczas meczu kometarz jest inny niz wydarzenia na boisku.
A do tego wynik na tablicy jest tez inny niz wynik podawany w opcji najnowsze wydarzenia.Robilem reinstal i nic nie pomaga.Czy latka eliminuje ten blad.Jak ktos tak mial to niech napisze jak rozwiazal ten problem.

tinpex Partyzant

30.11.2008 13:33    #15672     Sufler - Porady do gry - Błąd w czasie gry
no jak wyłączę komputer i włączę znów to gra się włącza, chodzi mi żeby w ustawieniach odznaczyć odtwarzanie dźwięku. w poprzednich wersjachmiałem podobny problem, ale kliknąłem OK i mogłem spokojnie wrócić do gry, ale bez dźwięku, a teraz niestety...

Yodarj Żołnierz frontu ideologicznego

30.11.2008 13:17    #15673     Sufler - Porady do gry - Błąd w czasie gry
[quote=tinpex]no nie mam teraz nawet jak zrobić screena, bo nie mogę się wbić do gry z powrotem...
jeśli to ma znaczenie, to mam oryginała.[/quote]
[quote=tinpex]a jeśli wyłączę dźwięki w grze, to dalej taki błąd będzie mi wyskakiwał?[/quote]

To nie możesz włączyć, a chcesz wyłączać dźwięki w grze?

Poza tym, sądzę, że jest to problem związany z grafiką. I tak radzili koledzy wyżej - sterowniki i DirectX. Innego wyjścia nie widzę.

longer91 Młody aktywista

30.11.2008 12:38    #15674     Sufler - Porady do gry - Błąd w czasie gry
tez mialem taki problem. zaktualizowalem sterowniki karty graficznej i dzialalo. mam nadzieje, ze to Ci pomoze

Morszczuk Żołnierz frontu ideologicznego

30.11.2008 11:54    #15675     Sufler - Porady do gry - Błąd w czasie gry
[quote=tinpex]no to niby tu milion ekspertów a nikt nie potrafi pomóc.
screena daję z problemem:[/quote]

A co my jesteśmy ?! Alfy i Omegi ?! Skąd mamy wiedzieć o co Ci dokładnie chodzi skoro nawet ss nie umiałeś wlepić. A i uważaj bo za 3 posty pod rząd pomarańcz możesz dostać. Tak jak kolega napisał wyżej. DirectX 9.0c oraz Sterowniki do swojej karty muzycznej/dźwiękowej.
Widzew i Ruch - Przyjaciół Dwóch!

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
30.11.2008 11:25    #15676     Sufler - Porady do gry - Megapack
Takie rzeczy załatwiamy tutaj: http://www.cmrev(...)?page=18
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

tinpex Partyzant

30.11.2008 11:13    #15677     Sufler - Porady do gry - Błąd w czasie gry
no to niby tu milion ekspertów a nikt nie potrafi pomóc.
screena daję z problemem:

artyk1991 Partyzant

30.11.2008 10:06    #15678     Sufler - Porady do gry - FM (brak odpowiedzi)
Mam problem z FM 2009... Od razu mówie że mam oryginał zeby nie bylo zarzutów. Tylko nie rejestrowalem FM przez Steam tylko wybrałem tą 2 opcje instalacji i nic wiecej nie robiłem. Ale wracając do tematu, w FM musze grać w oknie poniewaz jak gram w normalnym ustawieniu to gdy wejde , np. w informacje o klubie gra mi sie zawiesza... Gra w oknie jest jakims rozwiazaniem bo przynajmniej juz nie wyłacza mi gry ;p Niestety co pare minut gdy puszczam gre pisze : FM brak odpowiedzi ... I musze czekać aż sie odwiesi :/ Raz mi sie zdarzylo ze mimo dlugiego czekania na odwieszenie sie gry sama sie wyłaczyla i wyskoczyly jakies błedy ;/
Wie ktos moze dlaczego tak sie dzieje?? Mam patcha 901, mam powgrywane dodatki, komputer nowy wiec raczej nie słaby.
Z góry dziekuje za pomoc :)

Peledona Młody aktywista

30.11.2008 02:01    #15679     Sufler - Porady do gry - spolszczenie do FM 09 nie dziala
michaeel, pytałem Wujka Przecinaka i napisał, że nie poniosę konsekwencji, gdy ściągnę spolszczenie, więc raczej nie ma z tym problemu :) A jak jest wreszcie z tym polskim językiem? Jest w patchu, czy nie?

michaeel Przodownik pracy

30.11.2008 01:53    #15680     Sufler - Porady do gry - spolszczenie do FM 09 nie dziala
[quote=Speed]Jeżeli dostałeś FM 2008 od cioci z Anglii i nie masz polskiej wersji językowej - uwaga, uwaga... od nas jej NIE dostaniesz!

Uprzedzamy uprzejmie, że prośby o przesłanie polskiej wersji językowej kierowane do innych FM maniaków, jak i bezpośrednio do redakcji, będą z całą stanowczością tępione, a osoby takie banowane. Polski FM dostępny jest na półce sklepowej, ewentualnej internetowej (gram.pl - zamówienia można cały czas składać).

Prośba do wszystkich uczciwych czytelników: wszelkie tego typu prośby zgłaszajcie tutaj, a my już wyłapiemy panów piratów i ich odpowiednio potraktujemy. ;)

Jeżeli natomiast jesteś z np. Norwegii i masz oryginała, ale nie masz języka polskiego... nic na to nie poradzimy. Przykro nam. Możesz spróbować zamówić grę u CD Projektu - powinni zgodzić wysłać grę również do Norwegii. [/quote]

http://www.cmrev(...)as_.html

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.