Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Ciiiicho, o reklamach już było gadane! Ten problem został rozwiązany. :)

Delle_Alpi Partyzant

30.11.2008 18:57    #15662     Sufler - Porady do gry - FM na 2 komputerach
Jutro bede miał nowego kompa i przez pewien czas niebede miał na nim neta stad moje pytanie czy bez problemow bede mogl zainstalowac i zarejestrować FM czy bede mogl uzyc 2 raz tego samego klucza ? prosze o odpowiedz :)

slake1 Partyzant

Odinstalowałem kompletnie, po ponownej instalacji uruchamiam nawet na pustej "database" jak to pisze w komunikacie, ale problem z zapisem starego save'a nadal występuje. W czym tkwi ten problem?

Dereds Przodownik pracy

To nie jest foroum, tu sie rozwiązuje problemy.

Gallacher Partyzant

Moje poprzednie tematy były odnośnie odpalenia gry czytając opinie innych odnośnie zainstalowania frameworka itp. poskutkowało i udało się ale wciąż jest to dla mnie chyba dziwne gra działa w momencie gdy własnie zainstaluję jakieś łatki do Windowsa i tego NetFrameworka jest możliwe że już będę musiał je instalować poprzednie wersje FM chodziły normalnie bez instalowania tych aplikacji pod windę ...

Czekam na wasze opinie POZDRAWIAM
MANCHESTER UNITED & SCOTLAND 4EVER ♥
http://www.youtu(...)3eVw_QhA - Mój Kanał Piłkarski na You Tube :) Zapraszam !!!

slake1 Partyzant

Przeinstalowałem całą grę. Skopiowałem przy tym najważniejsze save'y i foldery z logo, kitspackami itp. Ponownie uaktualniłem grę na 8.0.2 i problem w dalszy ciągu występuje.

slake1 Partyzant

Próbując zapisać grę, widnieje komunikat: 'Zapis gry zakończył się niepowodzeniem'. Automatycznie zrobiony zostaje backup z nowym zapisem, jednak za każdym razem tworzy się kolejny, przez co zaśmieca mój dysk. W czym tkwi problem? Jak przywrócić poprawne zapisywanie?

jaruone Młody aktywista

na każdym laptopie możesz zamontować xp - inna sprawa że czasem może trochę zejść z dobraniem sterowników, ale da się na luzie w większości przypadków to zrobić.
Jakie ma mieć parametry?? Cóż prawdopodobnie takie by pociągnął wymagania 09, choć ręki nie dam sobie uciąć czy za rok SI nas czymś nie zaskoczy i tryb 3d nie będzie bardziej "na bajerze".
wracając do pytania - zależy czy bardziej cenisz jakość wykonania czy chcesz za jak najmniejszą kwotę mieć jak najwięcej mocy. Podawanie konkretnych modeli mija się z celem - ceny się ciągle zmieniają (jak nie jest to zakup "szalenie pilny" poczekaj z miesiąc-dwa - po świętach jak ludzie wypstrykają sie z pieniędzy ceny nieco spadną), dany laptop ma kilka konfiguracji etc.
W Twoim przypadku - aby uruchomiła się gra - musisz spełniać wymagania podane przez producenta gry - i z dużą dozą prawdopodobieństwa mozna załozyc że FM2010 będzie miał podobne wymagania. Tak że wiesz już co ma być w środku, pozostaje wybrać tylko firmę.
Jeśli ma byc solidna - Toshiba, HP, IBM - Lenovo (choć jego to chyba za 2000 nie wyhaczysz) - popularne i dobre (mozna jeszcze tu dodać MSI czy Asusa - choć z tym ostatnim to czasem różnie bywa). Ja bym się skupił na Toshibach i HP.
Jesli ma być tanio i z mocą to tzw. kadłubki VBI (przejrzyj sobie allegro czy google żeby zobaczyć o co tam biega) lub z dusza na ramieniu Acer - z tego co wiem zaczęli robić lepsze sprzęty, jednak pamiętam ich dawniejsze problemy - serwis w Czechach, słaba jakość wykonania, ścierająca sie farba etc. więc napisałem "z duszą na ramieniu" - proponuję przejrzeć http://www.notebookcheck.pl/ i http://www.egielda.com.pl/ - ich recenzje do mnie trafiają.

ps. rozpisalem sie trochę :P BTW - sam miałem niedawno kupić notebooka (ale zmieniłem budę w stacjonarnym) i spodobała mi się Toshiba - jakiś podstawowy model z grafiką ATI wyjmiesz na dzień dzisiejszy za 2200.
http://www.ceneo.pl/1610840s

michal24s Młody aktywista

Karta graficzna też jest ważna. Jak kupisz laptopa ze słaba kartą graficzną, to możesz mieć problemy z uruchomieniem FM 2010.

Yodarj Żołnierz frontu ideologicznego

30.11.2008 13:43    #15670     Sufler - Porady do gry - Błąd w czasie gry
[quote=tinpex]no jak wyłączę komputer i włączę znów to gra się włącza, chodzi mi żeby w ustawieniach odznaczyć odtwarzanie dźwięku. w poprzednich wersjachmiałem podobny problem, ale kliknąłem OK i mogłem spokojnie wrócić do gry, ale bez dźwięku, a teraz niestety...[/quote]

To spróbuj.

Prawdę powiedziawszy, to ja bym mógł grać bez dźwięku, bo i tak przez cały czas jest winamp uruchomiony, i wszystkie krzyki i inne dźwięki zagłusza :P

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.