Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

longer91 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
06.12.2008 18:54    #15591     Sufler - Porady do gry - nieuprawniony gracz
zawodnik moze grac tylko w 2 klubach w ciagu roku. niedawno liverpool mial problem z masherano zwiazany z tym powodem

naimad83 Młody aktywista

06.12.2008 17:59    #15592     Sufler - Porady do gry - nieuprawniony gracz
mam pewien problem kupiłem Cabaja(bramkarza) z Wisły w przerwie zimowej ,który był przed sezonem kupiony z Cracovii (zagrał 3 towarzysze i został sprzedany do Wisły) ja go odkupiłem 1 stycznia.
Jak go rejestruje wychodzi w terminarzu ligowym jako nieuprawniony gracz i nie może grać. Czy zawodnik w ciągu sezonu może podpisać tylko 2 kontrakty?
Proszę o odpowiedź bo zostało mi tylko 10 dni do końca rejestracji, a nie chce zostać z 1 bramkarzem!!!

fringston Partyzant

06.12.2008 17:32    #15593     Sufler - Porady do gry - [Aktywacja] Nieprawidłowy klucz
ja mam podobny problem.zainstalowalem fm na kompie starszym z radeonem 9200 bo tu mam dostep do neta i udalo mi sie aktualizowac przez neta ale gra nie chodzi bo mam za slaby sprzet.na kompie brata ktory jest mocniejszy nie moge aktywowac gry bo nie ma neta a telefonicznie przy 3 punkcie babka mi mowi ze ten kod jest juz nie wazny.co teraz mam robic??pomozcie!!

longer91 Młody aktywista

wiec masz za slaba karte graficzna
http://www.gram.(...)p;p=3526
tu pisze ze trzeba miec conajmniej ATI Radeon 9800

peterek Partyzant

Po zainstalowaniu gry i patcha nie mogę uruchomić fma 2009 i wyskakuje mi błąd Cannot run game:Failed to set up graphics system

Paweuu Partyzant

No właśnie w tym jest problem, że i tak mam mało trenerów. Tylko pięciu trenuje pierwszy zespół. A czy zwolnienie scouta umożliwi mi zatrudnienie trenera?

vladis Partyzant

Ok, ale to mi nic nie pomaga. Pokazuje mi Chińczyków, którym wygasają kontrakty, ale mój problem jest inny.
Chcę się dowiedzieć jakie są zasady oferowania takich kontraktów w tej lidze i dlaczego nie mogę ich oferować, skoro zostało im mniej niż pół roku do ich wygaśnięcia

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
06.12.2008 11:20    #15598     Sufler - Porady do gry - Facepacki
Proszę o kierowanie takich pytań tutaj -> http://www.cmrev(...)?page=18
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

klim1981 Żołnierz frontu ideologicznego

06.12.2008 09:00    #15599     Sufler - Porady do gry - No zgłupiałem
Odinstaluj Fm-a wejdź w na Dysk C:Documents and Settings
azwa użytkownikadane aplikacji. Gdzieś w tym miejscu znajdziesz ukryty folder "Sports Interactive" z ustawieniami wykasowanie go przywróci wyzeruje wszystkie ustawienia FM-a.Nie dawano miałem podobny problem z wykasowaniem ustawień http://www.cmrev(...)ob_.html

Błąd który ci się wyświetla mówi że save nie może znaleźć bazy danych której wcześniej używał. Jeśli nie bawiłeś się edytorami to wystarczy wgrać łatę.

bocian1916 Partyzant

06.12.2008 06:57    #15600     Sufler - Porady do gry - No zgłupiałem
Zainstalowałem fm'a bez takich problemów o jakich tu czytałem
Pograłem sobie jakieś pół sezonu i podkusiło mnie żeby dodać logopaki - zadziałało, poszedłem za ciosem i zainstalowałem jedną ze skórek - zapisywanie skórki trwało dobre 30 minut i nic...włączyłem alt+ctrl+del...task manager i wyłączyłem fm'a
Od tej chwili za każdym razem nawet po 3 przeinstalkach po wgraniu intra mam czarny ekran i menu gry się nie włącza:) mało tego przed każdym włączeniem gry z pulpitu ikoną fm.exe wyskakuje mi takowy błąd...ludzie pomóżcie bo jestem bliski sprzedania tegorocznego badziewa jikim jest fm2009:(

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.