Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

nesete Absynt Prozy

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
Witam. Ostatnimi czasu bawię się w edytorze tworząc własną bazę danych. Gdy przyszedł czas na Brazylię napotkałem problem. Otóż...w edytorze w 1 lidze brazylijskiej gra Juventude. Wszystko ok, ale gdy wchodzę do FM08 to Juventude nie ma, jest w jakiś rozgrywkach stanowych Gaucho. O co chodzi, jakie są zasady w lidze brazylijskiej?

vivi30 Partyzant

Grupa: Użytkownik
07.12.2008 11:19    #15582     Sufler - Porady do gry - Niestrzelający napastnicy
[quote=Dawid229]Ja tez mam podobny problem gram 1-4-2-3-1 ze skrzydlami i kazdy napastnik grajacy dostaje ocene w okolicah 5,8 (Inzaghi,Sheva,Pato,Boriello)[/quote]

Heh co to za frajda trenować Milan??? Pomyśl trochę pokombinuj - gwiazdy same z siebie nie zagrają :) FM09 jest grą dla myślących i kombinujących...Polecam zagrać bardzo słabą drużyną - 3,4 ligi a nie Milan - żadna frajda...

zabul255 Partyzant

07.12.2008 10:56    #15583     Sufler - Porady do gry - crash dumps
Mam taki problem poniewaz wyskakuje mi podczas meczu atletico-barcelona blad aplikacji crash dump i nawet po usunieciu tego folderu i reinstalacji FM dalej ten blad wyskakuje.Wydaje mi sie ze jest jakis blad z druzyna barcy poniewaz wczesniej gralem zezon w lidze angielskiej i wszystko smigalo dobrze.A teraz za kazdym meczem z barcelona wyskakuje mi ten blad.Pomoze ktos??

Dawid229 Młody aktywista

07.12.2008 10:43    #15584     Sufler - Porady do gry - Niestrzelający napastnicy
Ja tez mam podobny problem gram 1-4-2-3-1 ze skrzydlami i kazdy napastnik grajacy dostaje ocene w okolicah 5,8 (Inzaghi,Sheva,Pato,Boriello)

bigos Partyzant

07.12.2008 04:34    #15585     Sufler - Porady do gry - Problem- gra się zacina
Oczywiście mam oryginalnego FM. Zainstalowałem go bez problemu, stworzyłem siebie, wybrałem drużynę, zacząłem grać. Gdy doszło do pierwszego meczu towarzyskiego, wybrałem skład i... i wybierając "mecz" (przejdź do meczu) gra tak jakby się ścina. Kursor zmienia się w piłeczkę i koniec. Jedyne wyjście to reset kompa. Proszę o pomoc.

Ryba Partyzant

Panie i Panowie... czy jest na sali lekarz?! Przyznam szczerze, że już niemoge, nie potrafie stworzyć taktyki do tej gry. Po prostu to nie moja dziedzina! FM uwielbiam ale zawsze miałem problem z taktyką! Chce, żeby zawodnicy grali tak czy siak ale nieumiem ich należycie ustawić! Niewiem co do czego połączyć, jakie suwaki w którą strone! Jeśli jest ktoś, kto potrafiłby nie tylko mnie wybrechtać ale i jakoś pomóc niech da znać...

Prosze.

ziper Partyzant

06.12.2008 23:43    #15587     Sufler - Porady do gry - Niestrzelający napastnicy
gram wisla ustawilem treningi na wysokim poziomie ale nieraz sprawiaja mi problemy druzyny z 2badz 3 ligi nie wiem jak to zrobic zeby zespol gral w miare na rownym poziomie przez dluzszy czas bardzo duzo zespolow ma przewage w grze moje akcje sa pojedyncze pilkarze nie dochodza do pilek tylko czekaja na nia pomozecie?

robinho99 Partyzant

06.12.2008 20:00    #15588     Sufler - Porady do gry - Brak zdjec w profilach w lidze
Witam! Gdy zaczynam np.Arsenalem, moi zawodnicy nie posiadaja zdjec w profilu. Ponadto nie posiada ich cala Liga Anielska..?! Inne ligi maja 'awatary' zawodnikow.. nie wiem w czym tkwi problem. Prosze o pomoc

Dawidek Młody aktywista

Z eFeMa 2007 ale powinno pomóc, Prosze: http://www.cmrev(...)ow_.html

Morszczuk Żołnierz frontu ideologicznego

06.12.2008 19:46    #15590     Sufler - Porady do gry - [Aktywacja] Nieprawidłowy klucz
napisz do SI o zaistniałym problemie lub na gram.pl na forum zgłoś problem. Ewentualnie cenega.pl
Widzew i Ruch - Przyjaciół Dwóch!

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution