Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Morszczuk Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Michaeel przy takim wklejaniu błędy wychodzą. Wiem bo kiedyś tak zrobiłem.

Rozmawiałem na ten temat z Reaperem

"A co do manifestów - nie wiem dokładnie o co tam chodzi, ale wiem, że przy używaniu jakiś cudów z czcionkami są problemy z Manifestami. Zagadaj z Grzelem albo poszukaj w Suflerze, wiem, że ta sprawa już była wałkowana kilka razy, jednak jest ona niezależna od nas i tylko jeżeli uda nam się znaleźć inny edytor tekstu to będziemy w stanie coś z tym zrobić."
Widzew i Ruch - Przyjaciół Dwóch!

07.12.2008 19:45    #15562     Sufler - Porady do gry - Błąd
http://www.cmrev(...)gry.html

Boże wyszukiwarka nie bolI!

michaeel Przodownik pracy

07.12.2008 19:44    #15563     Sufler - Porady do gry - Błąd

butman Partyzant

07.12.2008 18:15    #15564     Sufler - Porady do gry - urlop w FM 09??
[quote=Morszczuk]sz4rlej dziecko kochane. Mój kolega ma pirata (za co go potępiam ;p) ma niestety problem z urlopem. Poza tym poczytaj na warezowych forach . Nie wiesz - Nie wypowiadaj się.[/quote]
Tylko to akurat wina złego cracka, a nie pirata. Pojawi się dobry - nie ma różnicy, czy pirat, czy oryginał.

xonogek Partyzant

Witam !

Mam problem z LM i UEFA. Po sezonie graja w nich te same druzyny. Wisla mozna spasc do 2 ligi i tak zagra sie od nastepnego sezonu w kwalifikacjach do LM. Czy patch to naprawia ?

1. Netykieta - Nie piszemy Capsem
2. Zmień nazwę tematu bo reakcjonistę dostaniesz.
3. Dostaniesz na pewno bo to 3 temat dzisiaj o tym samym wątku
4.

http://www.cmrev(...)FAQ.html

http://www.cmrev(...)za_.html

Yodarj Żołnierz frontu ideologicznego

[quote=dull]Wiem, ale fundusz na płace wymaga by wybrać jednego i to jeszcze uniwersalnego typu Cichoń, Siciak. Dobrze Cię rozumiem, bo należy dążyć do tego by mieć jak najlepszą drużynę realizującą w pełnym stopniu naszą taktykę, ale niestety zawsze tak nie jest, czasem trzeba dopasować się do możliwości klubu...
Widzę, że grasz w słabszych ligach dlatego chyba mnie rozumiesz...Yodarj[/quote]

Tak rozumiem, ale fundusz płacowy to akurat w angielskiej lidze (jeśli przewidujesz awans) mały problem. W pewnym momencie miałem różnicę -6 tysięcy Euro. Zarząd był wielce niezadowolony z tego, ale sukcesy przyćmiewały problemy finansowe. Po sezonie sprzedałem kilku piłkarzy, zarząd podwyższył budżet i koło się kręci. A piłkarze mam, jak na te warunki, naprawdę dobrych ;)

Sousek Partyzant

Otóż mam taki problem. Kupiłem orginalny FM 09 i najczesciej jest tak ze gdy gram i chce odpalic mecz to sie laduje a mecz sie nie chce odpalic. Podobnie jest czasem jak daje zawodnikom numery przed meczem lub gdy chce zobaczyc wynik innego spotkania. Mam 43 ligi z 22 krajow, wszystko z moim kompem jest gitez majonez bo inne gry typu cod 5 dzialaja, a u kumpla moj FM dzialal bez zarzutu! Czytalem gdzies ze cos tam trzeba sciagnac, no i sciagnelem to ale i tak dupa. Wiecie co moze byc przyczyna? POMOCY!

arkadeusz Partyzant

07.12.2008 16:17    #15569     Sufler - Porady do gry - Atmosfera!!
W poprzednich częściach FM-a też nie miałem z tym problemu!! Wyniki mam dobre (2 miejsce w lidze 2 pkt straty do lidera, półfinał pucharu Hiszpanii i ćwierćfinał ligi mistrzów), sprzeczek z nikim nie miałem a wszyscy których kupiłem byli "ciepło witani przez kibiców"!! No trudno!! Może jak wygram jakieś tytuły to zdobędę większe zaufanie!!

michaeel Przodownik pracy

07.12.2008 15:57    #15570     Sufler - Porady do gry - Problem- gra się zacina
[quote=bigos]mam:
AMD 1,8 GHz dwurdzeniowy
1 GB RAM
NVIDIA GeForce 8400M GS

Myślałem że mi na tym pójdzie bez problemu. [/quote]

Spamować nie musisz...Napisałem Ci 3 posty wyżej co masz zrobić.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution