Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Ryba Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
07.12.2008 23:15    #15551     Sufler - Porady do gry - Remis goni remis...
Nie zgłaszam tu buga bo uważam, że ten problem nim nie jest. Przedstawie wam moje pierwsze mecze jakie rozgrywa w lidze i pucharze Lech Poznań, który prowadze.

- (EKS) Jagiellonia - Lech 0-0
- (UEFA) Lech - Dacia Kiszyniów 4-0 (rewanż)
- (EKS) Lech - Lechia Gdańsk 1-1
- (EKS) GKS Bełchatów - Lech 1-1
- (UEFA) Aris Saloniki - Lech 3-3
- (EKS) Lech - Gónik Zabrze 1-2 (sędzia nie uznał 3 bramkek!)
Niewiem jak przezwyciężyć serie remisów w lidze. Ma ktoś jakąś rade?

nyno Partyzant

07.12.2008 22:47    #15552     Sufler - Porady do gry - hmmm..polska liga
Witam. nie wiem czy taki temat już był jak był to bardzo przepraszam ale nie znalazłem :). Mam pewien problem z ligą Polską. W pierwszym sezonie zająłem 2 miejsce w lidze i grałem w LM a Lech który wygrał ligę z PU i teraz ja wygrałem ligę i gram w PU a drużyna która zajęła 2 miejsce w lidze gra w LM czy to jest jakiś bóg czy tylko ja tak mam?

xFF Partyzant

tzn powiem ci ze messiego , c.r itd. bd ci ciezko sprowadzic. ale np David'a Ville czy Aguero powinines sciagnac bez problemu a uwierz z takim duetem duzo da sie osiagnac jezeli chodzi o ofensywe :}

rungusik Partyzant

07.12.2008 21:35    #15554     Sufler - Porady do gry - Spadek formy drużyny
podobnego tematu nie znalazłem więc piszę

Otóż tak prowadzę Derby Country (1sezon oczekiwania 19 miejsce zająłem 14lokatę) teraz w 2 sezonie wg. prognoz mam zająć 17pozycję ale po ok 15 kolejkach zajmowałem..uwaga 3 miejsce z 1 ptk straty do lidera! (żadnego grzebania w edytorze, nie wczytuje po porażce tylko czasem Genie Scouta używam). Jednak od 8 meczy drużyna "przestała grać". Rozumiem porażki z chelsea czy arsenalem na wyjazdach ale w 8 meczach doznałem 8 porażek. Nie zmieniałem taktyki (tylko drobne modyfikacja podkreślam drobne), dokonałem 1 transferu(gracz rezerwowy) a moja ekipa ma problem ze zremisowaniem meczu z ligowym słabeuszem, którego zmiatałem z boiska na początku sezonu. Czy to jest bug? Raczej w to wątpię ale proszę, niech ktoś mi wyjaśni o co tu biega...

michaeel Przodownik pracy

07.12.2008 21:06    #15555     Sufler - Porady do gry - Crash dumps

Yodarj Żołnierz frontu ideologicznego

07.12.2008 21:03    #15556     Sufler - Porady do gry - PUNKTY
Słusznie, bo temat nie dotyczył problemu związanego z FMem. Zanim zaczniesz pisać, przeczytaj regulamin.

kamil6423 Partyzant

07.12.2008 20:59    #15557     Sufler - Porady do gry - Crash dumps
Witam. Posiadam oryginalna wersje FM 2009. I mam poważny problem. Podczas tworzenia nowej gry wyskakuje mi ze napotkano poważny błąd aplikacji i zostaje ona zamknięta. Dodany zostaje jakis zapis w folderze crash dumps. Co w takim wypadku zrobic??? prosze o pomoc:)

SeeYou Partyzant

07.12.2008 20:50    #15558     Sufler - Porady do gry - PUNKTY
[quote=batata]Np. Przyznane pkt. za coś takiego, admini na pewno odbiorą pkt. http://www.cmrev(...)blu.html[/quote]

To to akurat wiadomo było bo to była głupota chociaż oni nadal mają "Autor tematu uznał post za pomocny" a mi chodzi, że niedawno widziałem że ktoś najpierw też miał tak napisane a później gdy patrzyłem na to to już nie

batata Przodownik pracy

07.12.2008 20:43    #15559     Sufler - Porady do gry - PUNKTY
Np. Przyznane pkt. za coś takiego, admini na pewno odbiorą pkt. http://www.cmrev(...)blu.html

Morszczuk Żołnierz frontu ideologicznego

07.12.2008 19:53    #15560     Sufler - Porady do gry - urlop w FM 09??
[quote=aberdeen]Morszczuk, w jaki to niby sposób przez piratów mamy bugi w grze? Ktoś zrobił sabotaż w SI czy jak?[/quote]

Kiedyś tutaj już taki temat był, przeczytałem i coś jeszcze pamiętam

SI zrobiło zabezpieczenia aby nie kopiować gry. Przy łatce 9.0.1 wyszły komplikacje i te zabezpieczenia rzekomo ujawniły się normalnym graczom. Jak wyżej pisałem. Tak też było w FM 08 kiedy był problem z ME.
Widzew i Ruch - Przyjaciół Dwóch!

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution