Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

artyk1991 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
12.12.2008 13:58    #15501     Sufler - Porady do gry - problem z bramkami po przerwie
Ja mam taki sam problem tylko ze strzelaniem bramek w 1 połowie :p Zazwyczaj do przerwy jest 0-0

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

12.12.2008 12:55    #15502     Sufler - Porady do gry - problem z savem

Abramis Partyzant

12.12.2008 11:10    #15503     Sufler - Porady do gry - Steam FM 2009 ! ! !
Jestem tu nowy, ale proszę tylko dobrze zrozumieć to co napiszę.

Przeglądam tę stronę już od dawna, tylko nie chciało mi się nigdy tutaj konta zakładać, ale jakoś się przemogłem :) Z tego co zauważyłem, wielu ludzi co posiadają gry pirackie ma problemy z crackiem, bo wiele funkcji nie działa, a nawet ten najnowszy crack, który wyszedł mimo, że daje już możliwość pójścia na urlop to ma dalej sporo bugów. Desperaci pokroju założyciela tematu to tylko kropla w morzu. Ostatnio widać ich desperację w postaci notorycznie pojawiających się tematów tego typu na stronie cmrev. Jak już jest w miarę poprawny crack to są problemy z jego zaaplikowaniem, bo sporo trzeba mieszać w plikach.

Na koniec. Admini niech banują takie kwiatuszki a reszta niech nie podbija takich tematów. Jeżeli ktoś ma problem z zainstalowaniem gry to powinien podać szczegóły tzn. co wyskakuje za okienko, czy coś innego. Tu widać użytkownik ściągnął sobie pirata i nie wiem czego tu szuka...

orthieri Partyzant

12.12.2008 11:01    #15504     Sufler - Porady do gry - problem z bramkami po przerwie
Od pewnego czasu mam ogromny problem ze swoim zespołem, polega on na tym, że do przerwy zawodnicy grają rewelacyjnie, szybko, efektowanie no i przede wszystkim efektywnie (potrafią nawet strzelić 5 bramek w ciągu 30 minut) a po przerwie jak za dotknięciem różczki, nie dosyć, że zaczynają grać słabiej, to przede wszystkim całkowicie gubią swoją celność. Od 7 spotkań nie strzelili żadnej bramki po przerwie. Pomimo stosowanie różnych rozmów motywacyjnych, raportów asystentów, nic nie pomaga. Co zrobić?

Renifer Partyzant

Mam jeszcze jeden problem w FM2008?! Bardzo irytująca sprawa! ...co jakiś czas mecz mi się zacina i minuty nie chcą lecieć dalej. Musze resetować kompa, i nie zapisaną grę kontynuować od nowa, a te same mecze grane drugi raz zazwyczaj kończą się gorszymi wynikami!!!! Nie wiem od czego to zależy, może od ilości dodatków (mój plik sport interactive ma już 600 MB, choć nie sądzę) HELP ME!!!!!!!!!!!!!!!

Morszczuk Żołnierz frontu ideologicznego

11.12.2008 20:57    #15506     Sufler - Porady do gry - Mam 2 pytania..
"Jak masz jakiś problem z piratem mój numer gg: tojestzłynumergg"

Wiesz co ty teraz piszesz ? Propagujesz piractwo.....
Widzew i Ruch - Przyjaciół Dwóch!

L'POOL Partyzant

11.12.2008 20:53    #15507     Sufler - Porady do gry - Mam 2 pytania..
Jak masz jakiś problem z pir****mój numer gg: tojestzłynumergg

Morszczuk Żołnierz frontu ideologicznego

[quote=kurak69]Witam,
Nie kupiłem FM2009, zaraz po premierze bo miałem inne wydatki, a w lidze polskiej (jedynej w która gram) był podobno bug związany z tym, że czołowe polskie kluby grają w europejskich pucharach z rocznym opóźnieniem.

Teraz na święta chciałem już sobie kupić nowego FM-a, ale nie jestem w stanie przekopując suflera stwierdzic czy ten błąd dalej istnieje, czy usuneła go łatka9.0.1?. Jedni piszą, że nie ma wogóle tego problemu, inni że jest. Dla mnie to istotne bo będę grał tylko w ligę polską[/quote]

Przodownik pracy a z wyszukiwarki nie korzysta

[quote=Młody23]U mnie wystąpił taki błąd z pucharem uefa że w pierwszym sezonie jest wszystko dobrze a w nastepnym gra wisla w LM a legia i ...dyskobolia w PU.mimo ze lige wygral lech a druga byla wisla a trzecia lechia. [/quote]

No nie mów. Poczekaj na przyszłe sezony. Tam to są dopiero ceregiele. ŁKS który spadł z ligi w PU -.-"

[quote=Euzi]Ale od sezonu 09/10 już jest wszystko ok. A w pierwszym sezonie i tak rządzą Wisła, Legia i Lech, więc... :)[/quote]

Wydaje Ci się bo ja mam ceregiele w następnych sezonach również.
Widzew i Ruch - Przyjaciół Dwóch!

Kozik Partyzant

11.12.2008 09:33    #15509     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Kurcze mam wrażenie że fm 2009 jest trudniejszy od poprzednika. Zawsze sezon zaczynałem od najniższej angielskiej ligi. Blue Square North lub South. Następnie udawało mi się z sezonu na sezon awansować o klasę wyżej aż do champioship (tutaj jest już ciężko z marszu uzyskać awans jako beniaminek). A tym razem po bezproblemowym awansie do Blue Square Premier nie dałem rady w barażach. Zły byłem na maksa. Ale Luton było zdecydowanie poza zasięgiem, mieli taki skład że w coca-cola league 2 mogli by awans uzyskać o co dopiero w b.s. premier. Ale to tylko dobrze świadczy o realizmie w grze. Zauważyłem, że praktycznie niemożliwe jest ściągnięcie kogoś z egzotycznych krajów do Anglii jeśli nie ma obywatelstwa EU. W poprzednim fmie dość często udawało się wyciągnąć perełki z afryki czy pln ameryki. Teraz nie ma szans żeby Ci sami piłkarze dostali pozwolenie na prace. Inna sprawa to finanse. W fm 2008 można było spokojnie na początku wygospodarować jakieś grosze na transfery modyfikując budżet płacowy. A teraz, nic z tego. Bida aż piszczy.
No ale nie ma co narzekać zarządowi obiecałem zwycięstwo w lidze więc czas się brać do roboty. Go Gainsborough Trinity! hehe :)

mbandel Partyzant

mam problem z menu ustawienia gdy próbuje je wlączyc to pojawia się komunikat "not well-formed (invalid token) at line 46 of recent_folders.xml" i Pokazuje się ekran desktop. Gdy chcę włączyć ponownie grę pojawia sie Football Manager 2009 is already running i nic nie mogę zrobić tylko wyłączyć komputer. Wyrzuciłem wszystkie fackpacki i logopacki, przeinstalowalem fm ale nadal jest ten sam problem. Problem się pojawił gdy ściągnąłem trochę fackpack logopack ze strony :http://www.sortitoutsi.net/. Dwa dni było dobrze i nagle wszystko sie popsuło. Proszę o pomoc.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.