Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
Poziom ostrzeżeń: 0
27.01.2016 21:02    #1551     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
Staram się mieć tylko pozytywny wpływ na problematyczną sytuację, którą zauważyłem. W sumie to tyle :)
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

TakiKuba Partyzant

Grupa: Użytkownik
S...ł pies tą zj... grę. Zero kontroli nad niczym. ZERO KONTROLI. Jakby po prostu była włączona jakaś je... blokada na wygrywanie meczy. Przegrywam wszystko, ewentualnie remis. Trace jakieś zj... bramki. Jakieś zj... karne, faule, kartki. Ku.... Na nic nie mam wpływu, wszystko nie przynosi żadnego ku... efektu. Żadne rozmowy, żadne ku... przemowy, ch... tam. Nic nie działa, nic nie daje efektu. Jakbym chciał pogadać ze ścianą o problemie z imigrantami. Wyj... wszystkie zapisy właśnie, w sumie to tylko monaco pół sezonu, west ham drugi sezon i milan początek ale to tak w ramach wk...a. Niech mi ktoś powie co trzeba zrobić żeby prowadzić normalną rozgrywkę w tej części? Po prostu nie wierze że tu nie ma żadnej blokady, triku albo błędu który uniemożliwia/umożliwia normalne granie.

Bajera ciach!

kcielepa Partyzant

Napotkałem problem, kiedy wchodze w nabór juniorów ( Europa--->Transfer--->nabór juniorów) i zaznaczam wszystkich (czyli ctrl+a) graczy do przeskautowania załóżmy 150 nie dodają się oni do kolejki przeskautowania. Jedynie około 20-30 mi się dodaje. Jeśli zaznaczam ich ręcznie pojedyńczo to jest wszystko wporządku . Npotkał ktoś taki problem?

Bolson Minister ds. Nagłych

27.01.2016 12:11    #1554     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
[quote="Yrkomm16"][quote="Maciejusz"]A dostaniesz zgodę od Pana Adama na bycie Naczelnym Rev i Prezesem RM? Przecież jesteś naturalnym następcą Ceyvola, którego prędzej czy później zdetronizujesz[/quote]

(śmiech)[/quote]
jakiś problem? :)
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

Pucek Stachanowiec

26.01.2016 22:52    #1555     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
[quote="SuperZiemniak"]Ja się tam nie przejmuję obraźliwymi komentarzami pod moim adresem, a nawet lubię wdać się w polemikę i na chłodno wypunktować pieniacza ;) W końcu byłem też Super Pi**ą ;)
Staram się nie dawać WL z powodów osobistych, tylko czekam na interwencje kolegi po fachu, żeby nie było właśnie motywu zemsty czy innych tego typu rzeczy. Natomiast co byś zrobił w takim przypadku (miał miejsce ostatnio) - ktoś założył konto, aby wkleić jakiś post mający na celu skłonienie użytkowników do wyjazdu na narty (jakiś camp). Spoko nie mam z tym osobiście problemu, gdyby nie założył 3 różnych tematów w różnych działach. Usunąłem dwa z trzech, napisałem pod postem o unikaniu spamu i dałem +1 jako ostrzeżenie. Brak odzewu. Sytuacja pi kilku tygodniach się powtarza. Dalej głaskać po główce?
Nie mówię już o oczywistych przypadkach jak Danbor i paru innych, którzy byli tu przede mną, a nawet są legendami.[/quote]
Jeśli to jest post reklamowy, to według mnie powinno się usuwać, napisać do użytkownika, że to jest nieakceptowalne, a w przypadku kolejnej próby spamu zbanować. Wiadomo, że to raczej nie jest osoba, która chce być członkiem społeczności, tylko ma na celu reklamowanie czegoś nie związanego z FM. Chyba że byłby to zjazd graczy FM na nartach ;-)

[quote="GokuSSJ25"]Nie wiem, nie zastanawiałem się nad tym. Nie śmieję się tutaj z RM, raczej z naszego "przyjaciela od bugów". Moim zdaniem wyszło całkiem ok. Wiadomo, że nie wyłonisz tym sposobem najlepszego, ale swój cel Mahdi osiągnął. Usprawnić zawsze można, ale ja za dużo piję, żeby się za to zabrać ;)[/quote]
Mam nadzieję, że pijesz chociaż z radości ;-)
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

SuperZiemniak Naczelnik Służb Wywiadowczych

26.01.2016 22:49    #1556     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
Ja się tam nie przejmuję obraźliwymi komentarzami pod moim adresem, a nawet lubię wdać się w polemikę i na chłodno wypunktować pieniacza ;) W końcu byłem też Super Pi**ą ;)
Staram się nie dawać WL z powodów osobistych, tylko czekam na interwencje kolegi po fachu, żeby nie było właśnie motywu zemsty czy innych tego typu rzeczy. Natomiast co byś zrobił w takim przypadku (miał miejsce ostatnio) - ktoś założył konto, aby wkleić jakiś post mający na celu skłonienie użytkowników do wyjazdu na narty (jakiś camp). Spoko nie mam z tym osobiście problemu, gdyby nie założył 3 różnych tematów w różnych działach. Usunąłem dwa z trzech, napisałem pod postem o unikaniu spamu i dałem +1 jako ostrzeżenie. Brak odzewu. Sytuacja pi kilku tygodniach się powtarza. Dalej głaskać po główce?
Nie mówię już o oczywistych przypadkach jak Danbor i paru innych, którzy byli tu przede mną, a nawet są legendami.

Macias Partyzant

26.01.2016 15:50    #1557     Sufler - Porady do gry - FM 16 - atrybuty
Mam następujący problem... Nieważne czy opcja jest zaznaczona, czy odznaczona to widzę wszystkie atrybuty wszystkich zawodników. W jaki sposób "ukryć" atrybuty i odsłaniać je w trakcie gry przez skautów?

Czarodziejski Partyzant

Cześć,

Gram na dodatku z 4 ligą włoską, awansowałem z Parmą do Serie C, potem do Serie B, teraz jestem przed Serie A....
Jednakże mam problem, bo gra nie wygenerowała mi terminarza rozgrywek. Do 20 Sierpnia nie mam nic.
Próbowałem się wrócić do starego zapisu i przeurlopować okres podania terminarza, ale także nic nie działa...
Jakieś pomysłu? Mrugnięcie))

Macias Partyzant

Mam następujący problem... Chodzi o opcję "odsłaniaj atrybuty zawodników". Nieważne czy opcja jest zaznaczona, czy odznaczona to widzę wszystkie atrybuty wszystkich zawodników. W jaki sposób "ukryć" atrybuty i odsłaniać je w trakcie gry przez skautów?

Macias Partyzant

25.01.2016 23:11    #1560     Football Manager - Ogólna dyskusja - Ukryte atrybuty?
Mam następujący problem... Nieważne czy opcja jest zaznaczona, czy odznaczona to widzę wszystkie atrybuty wszystkich zawodników. W jaki sposób "ukryć" atrybuty i odsłaniać je w trakcie gry przez skautów?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution