Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Dawid229 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
13.12.2008 17:16    #15481     Sufler - Porady do gry - Brak harmonii
Zmienilem statusy pilkarze juz nie maja problemow ale dalej mam atmosfere bardzo niska

Kasmilus Młody aktywista

13.12.2008 15:14    #15482     Sufler - Porady do gry - Brak harmonii

Bartez Przodownik pracy

13.12.2008 14:28    #15483     Sufler - Porady do gry - Poziom trudności, kontuzje...
Nieeeeee, nie zwiększa się, kontuzje czy brak wyników zdażają się, problem leży raczej w taktyce i treningu. Tam poszukaj rozwiązania. zobacz jakich masz trenerów i fizjoterapeutów (ilość gwiazdek).

saw90 Partyzant

13.12.2008 14:25    #15484     Sufler - Porady do gry - Poziom trudności, kontuzje...
Witam ponownie.

Otóż mam kilka pytań, które chciałbym zadać w tym temacie. A mianowicie - naszła mnie ostatnio chęć pogrania w Football Manager 07, ale na aktualnych składach. Pobrałem więc uaktualnienie, patcha 7.02 i gram. Sparingi i kwalifikacje do Ligi Mistrzów poszły mi łatwo. Ale potem się zaczęło...

Mam problemy w lidze. Po kilkunastu kolejkach zajmuje Liverpoolem... dziesiąte miejsce. Wprawdzie wygrałem z MU i Chelsea, ale męczę się z takimi drużynami, jak Hull czy West Bromwich Albion. Nie bez problemu awansowałem też do dalszej fazy Ligi Mistrzów. Martwią mnie też liczne kontuzje w zespole. A w szczególności chodzi mi o Nilmara i Torresa. Rozegrali może 1/3 tego, co dotychczas było, bo cały czas są kontuzjowani. Robbie Keane - strzelił tylko jedną bramkę w barwach klubowych, nie dochodzi nawet do sytuacji strzeleckich.

Proszę więc o odpowiedź - czy na tym patchu poziom trudności się zwiększa i gra się trudniej czy to moja wina i robię coś źle ?

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
13.12.2008 12:18    #15485     Sufler - Porady do gry - Mirror
To nie jest temat zgodny z zasadami Suflera. Swoje uwagi proszę kierować tutaj: http://www.cmrev(...)?page=32

http://www.cmrev(...)ady.html
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

peterek Partyzant

Miałem ten sam problem,już był taki temat z mojej strony

http://www.cmrev(...)009.html

hipek14 Partyzant

Mam problem z FM 09 . Po zainstalowaniu patcha i wszystkiego co bylo potrzebne wyskakuje mi nastepujacy blad: Cannot run game:failed to set up graphics system. Na polski to by znaczylo:Nie można uruchomić grę: nie powiodło się utworzenie systemu grafiki.
Nie wiem co mam zrobic.
Prosze o szybka pomoc.

thc86 Partyzant

Mam podobny problem co kolega w tym samym okienku w 2010. Kolejny bug ??

batata Przodownik pracy

12.12.2008 20:50    #15489     Sufler - Porady do gry - karne
Poczekaj na łatkę 9.2.0, może wtedy problem zniknie :)

biniu5152 Partyzant

12.12.2008 20:39    #15490     Sufler - Porady do gry - karne
Mam problem z karnymi. A mianowicie czasmi w meczu sedzia potrafi przyznać po 4 - 5 rzutów karnych najczesciej dla jednej strony. Gram jedenasty mecz sezonu a przytrafilo mi sie to juz 4 razy. To jest bug czy moze jakis ma to związek z kupowaniem meczów:) ? Gram W lidze polskiej.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.