Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Speed El Commendante

Grupa: Administrator
Poziom ostrzeżeń: 0
15.12.2008 10:41    #15451     Sufler - Porady do gry - Wyskakujace reklamy na CMR.
Po pierwsze: nie jesteśmy CMR tylko CM Rev.
Po drugie: temat reklam wyjaśniałem tutaj http://www.cmrev(...)#p197204

Nie jest to dyskusja na nowy temat w Suflerze.
Genialne rady typu sefko1 nie są natomiast tutaj mile widziane.
Dumnie od 2002 roku z CM Revolution

majorzabrze Partyzant

Grupa: Użytkownik
15.12.2008 07:36    #15452     Sufler - Porady do gry - Prpblem z oryginalna gra ???
Witam
mam problem z gra :
zainstaluje ja zarejestruje i na razie wszystko ok
ale przy stacie wchodza reklamy na poczatku a prze ekranem rozpoczenia gry
(nowa gra lub zaladowanie starej) jest ciemny ekran i nic ???
za kazdym razem to samo obojetnie czy z dodatkami czy bez ???
chcialem zapytac czy spotkaliscie sie juz z czyms takim prezy oryginalnej ?
czy zostaje tylko wymienic gre czy moze da sie cos zrobic ?

na razie nie bede zalogowany ale popoludniu bede za wasze wypowiedzi i podpowiedzi z gory dzieki !!!

Yodarj Żołnierz frontu ideologicznego

14.12.2008 21:22    #15453     Sufler - Porady do gry - Scouting w małych klubach
[quote=Flame333]Mam pewien problem. Mianowicie w moim Salisbuty (angielska Blue Square Premier) scouci mogą wyszukiwać zawodników tylko na Wyspach Brytyjskich. Wiem, że zarząd się nie zgadza na poszerzenie rojonu poszukiwań, ale kiedy się to zmieni? I czy jest jakiś sposób by temu zaradzić?[/quote]

Ciesz się, że chociaż całe wyspy brytyjskie obejmuje. Ja gram też w Conference Premier (zaczynałem ligę niżej) i mi na razie pozwalają tylko w Anglii szukać.

W tej lidze musisz zdać się na siebie i samemu szukać w różnych ligach. Scouci tutaj służą głównie do sprawdzania pomniejszych perełek z Anglii ;)

W League Two może jeszcze nie, ale w League One powinieneś mieć już możliwość scoutowania w Skandynawii i może w części Europy kontynentalnej.

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

14.12.2008 21:13    #15454     Sufler - Porady do gry - "Stopnie" na cmrev.com
[quote=FAQ]Rangi
Osoba, która zakłada temat może uznać, że inny użytkownik swoim postem pomógł w rozwiązaniu problemu. Obok użytkowników biorących udział w dyskusji widnieje napis "pomógł". Jeżeli klikniemy w ten link, to wtedy ten użytkownik, którego odpowiedź uznaliśmy za pomocną otrzymuje 1 punkt. Po zdobyciu odpowiedniej ilości punktów obok nicka zmienia się ranga, w zależności od liczby zdobytych punktów:

* 0-10 - Partyzant - żołnierz nieregularnych oddziałów prowadzących walki oraz działania dywersyjne na terenach zajętych przez wroga.
* 11-25 - Młody Aktywista - najbardziej czynny, wyrobiony społecznie i politycznie, wyróżniający się członek jakiejś grupy społecznej, zespołu, organizacji itp., ten, kto należy do aktywu; działacz.
* 26-50 - Żołnierz Frontu Ideologicznego - działacz ideologiczno-propagandowy inspirowany przez obce ośrodki, mający na celu wprowadzenie rozkładu ideologicznego w państwie, przeciwko któremu jest skierowany.
* 51-100 - Przodownik Pracy - tytuł przyznawany w okresie PRL-u pracownikom znacznie przekraczającym normy przewidziane do wykonania.
* 101-200 - Krzewiciel Myśli Rewolucyjnej - człowiek dążący do rewolucyjnej zmiany systemu politycznego rządów lub ustroju społecznego.
* 201-... - Weteran Wojny Ojczyźnianej - uczestnik Wielkiej Wojny Narodowej[/quote]

A warto również dodać, że można uzyskać także rangę specjalną za jakieś szczególne osiągnięcia lub wyróżnienia, np. Wybitny Literat, Tajny Współpracownik, Revolution Update Team. ~ Grzelo

Flame333 Partyzant

14.12.2008 21:10    #15455     Sufler - Porady do gry - Scouting w małych klubach
Mam pewien problem. Mianowicie w moim Salisbuty (angielska Blue Square Premier) scouci mogą wyszukiwać zawodników tylko na Wyspach Brytyjskich. Wiem, że zarząd się nie zgadza na poszerzenie rojonu poszukiwań, ale kiedy się to zmieni? I czy jest jakiś sposób by temu zaradzić?

krolik123 Partyzant

14.12.2008 20:50    #15456     Sufler - Porady do gry - Klub przynosi straty
ja sobie keidys prowadzilem wisle plock. i mialem ten sam problem.(juz po awansie). kasy brakowalo a ja w ogole nie przekraczalem zadnego budzetu( zylem bardzo skromnie). i sobie poradzilem. organizowalem mecze tow z bardzo dobrymi zespolami, sprzedalem pilkarzy ktorzy najwiecej zarabiali,kupowalem graczy glownie z wolnego transferu,i nie oferowalem za duzo klauzul( za bramki czy wystepy). ponad to sprzedalek kilku graczy za naprawde niezle pieniadze. i czam zamiast sprowadzac nowych zawodnikow dawalem szasne juniorom. i jakos sie udalo :) ale patrzac na wypowiedzi chyba nic nowego nie podalem :D

pawelek17 Młody aktywista

14.12.2008 20:44    #15457     Sufler - Porady do gry - Klub przynosi straty
rozgrywaj sparingi z lepszymi klubami oczywiście graj u siebie wystawiaj rezerwy zobaczysz jak sie szybko odbijesz.

ps. jest tylko mały problem jak będziesz miał zaznaczone ze asystent gra sparingi będzie wystawiał tych najlepszych jeżeli nie chodzi Ci o czas sam kieruj zespołem z 20 takich meczów i wyjdziesz na prosta.

lksz15 Partyzant

14.12.2008 19:46    #15458     Sufler - Porady do gry - FM2009 v9.1.1 Mac Patch
Nie mam problemu tylko szkoda, że nie wyszedł na windowsy prędzej(no chyba, że masz macintosha to sie możesz cieszyć ;P)

hidalgo Żołnierz frontu ideologicznego

14.12.2008 19:42    #15459     Sufler - Porady do gry - FM2009 v9.1.1 Mac Patch
A jaki masz problem?
Uderz na forum, a trolle się odezwą.

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

14.12.2008 19:35    #15460     Sufler - Porady do gry - crash dumps
Jest multum tematów o tym i w FAQ napisane też...]

http://www.cmrev(...)sji.html

Dostaniesz raczej Pomarańcz.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution