Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

miszczu212 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
15.12.2008 19:58    #15441     Sufler - Porady do gry - Spory Problem z wydajnościa
Witam.
ja na podobnych parametrach lapka na windows viście nie mam tego problemu, ale mam inny.
Podczas gry w FM 09 miga co kilka-kilkanaście sekund dolna część ekranu:-(
myślałem że może ekran nie radzi sobie z natężeniem kolorów na podstawowej skórce, zmieniłem na inną ale nadal mam tak samo.
To wkurzające, czasem nie miga kilka minut po czym znowu zaczyna.
Spotkał się ktoś z czymś takim?

Tristam Partyzant

15.12.2008 19:50    #15442     Sufler - Porady do gry - Spory Problem z wydajnościa
. Mam Laptopa 2 gb Ramu. procesor 1.7 x2 wiec wszystko powinno śmigać... w trybie 2d wszystko chodzi ładnie pięknie.. po czym po jakiejś akcji ( np zmianie zawodnika) lekko sie wszystko przycina, płynność ulega pogorszeniu do końca meczu) Kiedy sprawdzam procesor waha sie on miedzy 90-100% Dziwne to all, wszystkie niepotrzebne procesy są wyłączone z resztą system był dopiero formatowany więc prawie nic na nim nie ma.. ( co nie zmienia faktu ze przy takim sprzecie powinno tak czy siak chodzic) Strasznie mnie to irytuje. Mam oczywiście łatkę 9.1. Przecież od czegoś musi to zależeć, dodam, że mam XP i zintegrowaną kartę graficzną ale przy 2d nie ma to różnicy.Próbowałem już wszystkiego oprócz instalacji innego fma ( Instalowałem jeszcze raz Dirtexa, sterowniki do karty, zmieniałem rozdzielczość a nawet sciągnołem program do polepszenia wydajnosci laptopa... ( Chodzi on teraz na Maksymalnyej wydajnosci) i zawsze to samo :(. Dodam, że czasami cały mecz zagram normalnie a czasami aż coś mnie skręca.. Może to być zależne od wersji Fma? :SS Już nie wiem sam. Prosze o pomoc

Tristam Partyzant

15.12.2008 18:34    #15443     Sufler - Porady do gry - FM 09 scina
Mam podobny Problem jak kolega w pierwszym komentarzu. Mam Laptopa 2 gb Ramu i procesor 1.7 x2 wszystko powinno smigac... i niby smiga az np do momentu zmiany zawodnika. Wtedy nawet w trybie 2d lekko sie wszystko przycina, Kiedy sprawdzam procesor waha sie on miedzy 90-100% Dziwne to all. Strasznie mnie to irytuje. Mam oczywiscie łatke 9.1. Przeciez od czegoś musi to zależec, dodam, że mam XP. Może to byc zależne od wersji Fma? :SS Już nie wiem sam. Prosze o pomoc

Morszczuk Żołnierz frontu ideologicznego

15.12.2008 18:32    #15444     Sufler - Porady do gry - FAQ - FM 2009
7. Padł mi save. Nie mogę kontynuować rozgrywkę. Co mam robić ?!

* Polecam: http://www.cmrev(...)c-_.html

8. A co z Urlopem?! Czemu nie mogę użyć tej opcji ?!

* Zapraszam: http://www.cmrev(...)lop.html

9. Czy grafika z FM 08 działa do FM 09 ? Co z plikiem FAKE ?

* Oczywiście że działa. Co do pliku FAKE również powinien zadziałać.

10. Nie działa mi edytor. Co zrobić :( ?

* Po kolei ściągnij:

a) Łatkę 9.0.1 (jeśli masz omijaj dane pkt)
b) Windows Service Pack 2 lub Windows Service Pack 3
c) Windows Instaler 3.0
d) Microsoft .NET Freamwork 3.5
Widzew i Ruch - Przyjaciół Dwóch!

Ylv Krzewiciel myśli rewolucyjnej

15.12.2008 17:14    #15445     Sufler - Porady do gry - FAQ - FM 2009
Cannot run game:Failed to set up graphics system
Należy sciągnąć najnowszego DirectX znajdującego się na tej stronie. Jeśli to nie pomoże, to pomóc powinny najnowsze sterowniki do karty graficznej.

Problem z rejestracją elektroniczną FM-a
Jest to jeden z najpoważniejszych błędów dotyczących FM-a 09 (a właściwie związany z jego instalacją) – polega na źle dobranej czcionce wydrukowanego kodu w wyniku czego nie można rozróżnić „i” od „1” oraz „o” od „0”. Żeby rozwiązać ten problem wystarczy wejść na tą stronę i wpisać kod. Strona wygeneruje poprawny klucz aktywacyjny, który należy wpisać przy instalacji FM-a.

FM2009 could not run as ‘facegen’ was unable to initialize!
Należy zainstalować najnowszego patcha, który rozwiąże ten problem. Łatkę można pobrać stąd.

FM.exe application error. The application has failed to initialize correctly (0xC0150002). Click on OK to stop the application.
Aby rozwiązać ten problem, należy ściągnąć Microsoft Framework (do pobrania stąd).

This application has failed to start because saAuditMD.dll was not found. Re-installing the application may fix this problem
Problem ten powinien rozwiązać ten plik, który należy ściągnąć i umieścić w folderze C:Program FilesSports InteractiveFootball Manager 2009.

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

15.12.2008 17:05    #15446     Sufler - Porady do gry - FAQ - FM 2009
Mam problem z urlopem. Jak można to naprawić?
Jest to oficjalnie potwierdzona niedogodność pirackich wersji gry. Kup "oryginała"
Czy dodatki graficzne [facepacki, logopacki itp.] z poprzednich wersji działają w FM-ie 2009 ?
Oczywiście że tak
Czy wydana została Bomboniera do FM-a 09?
Wszystkie pliki edt, ddt i lnc z poprzednich wersji zadziałają również w 09

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
15.12.2008 16:00    #15447     Sufler - Porady do gry - FAQ - FM 2009
Drodzy Rewolucjoniści! Kolejny raz potrzebujemy Waszej pomocy i szczególnie na nią liczymy - już nie raz dawaliście dobry i jasny sygnał do tego, że razem z Nami potraficie współtworzyć CM Revolution.

Już na początku tego roku pomagaliście przy identyczym przedsięwzięciu - dzisiaj zmienia się wersja gry, ale przez to przychodzą nowe błędy a także problemy, na opisanie których liczę w tym temacie.

Niestety nie będziecie nagradzani punktami, ale myślę, że każdy z tych, którzy kiedykolwiek udzielali się w Suflerze, a sam mam tego szczególną świadomość wie, że one nie są najważniejsze. Najaktywniejsi będą oczywiście wymieni jako współtwórcy.

Proszę aby każdy błąd, problem, czy wskazówka posiadała odpowiedni, ale co szczególnie ważne uniwersalny i jednoznaczny tytuł. Tak, żeby początkujący gracz mógł łatwo znaleźć odpowiedź na swoje pytanie wyszukując po nazwach problemów.

Chciałbym żebyście jeszcze pamiętali o w miarę poprawnej polszczyźnie - tu nie liczy się czas, stawiamy na jakość. Nie przepisujcie instrukcji, ani nie wstawiajcie problemów na które odpowiedź można tam znaleźć - zakładamy, że każdy posiada oryginalną wersję gry i dołączoną do niej małą, ale przydatną książeczkę.

Na razie nie mam więcej oczekiwań - pomożecie? Liczę na każdego z Was. Bez wyjątku.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Ylv Krzewiciel myśli rewolucyjnej

15.12.2008 15:59    #15448     Sufler - Porady do gry - FAQ i ZASADY
Kiedy będzie stworzone FAQ pod kątem FM-a 09? Bo tych problemów się już dużo nazbierało...

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

15.12.2008 14:55    #15449     Sufler - Porady do gry - Stadiony?!
http://www.cmrev(...)nie.html

Był już ten temat :)

sheva94 Partyzant

15.12.2008 14:49    #15450     Sufler - Porady do gry - Stadiony?!
witam! mam taki problem . szukałem ostatnio informacje o stadionie w FMie 09 i nie ma ... mam wiec pytanie . gdzie te infa sie znajdują ? Mam orginalnego Fma a podobno to jest błąd w piratach więc nie wiem co jest grane ;/

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution