Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

ZYGa91 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
16.12.2008 18:53    #15431     Sufler - Porady do gry - Gra tylko z komentarzem.
Czym się różni wejście do ekranu taktyki w przerwie meczu, a w czasie meczu? W przerwie nie czekam na "przygotowywanie meczu". Wydaje mi się, że to kwestia tego, iż w okienku taktyki jest podgląd sytuacji na boisku. FM musi wczytać 2D, chociaż ja z niego nie korzystam. Problem w tym czy da się to jakoś wyłączyć? Zakrycie tego okna nic nie daje.

klim1981 Żołnierz frontu ideologicznego

16.12.2008 18:20    #15432     Sufler - Porady do gry - Prob. z uruchomieniem
[quote=_Miłosz_W_]Zwolnij trochę miejsca na dysku C.
Spróbuj wczytać nową grę i sprawdź czy podczas wczytywania nowej gry też problem występuje.[/quote]

Na pewno spróbuje, i dam znać, z tym że to trochę potrwa bo mam dysk siedemset pięćdziesiątkę.

Co nie zmienia faktu że czekam na inne/dalsze wasze propozycje rozwiązania mojego prob.

_Miłosz_W_ Partyzant

16.12.2008 18:10    #15433     Sufler - Porady do gry - Prob. z uruchomieniem
Zwolnij trochę miejsca na dysku C.
Spróbuj wczytać nową grę i sprawdź czy podczas wczytywania nowej gry też problem występuje.

_Miłosz_W_ Partyzant

16.12.2008 18:03    #15434     Sufler - Porady do gry - Prob. z uruchomieniem
Na pierwszym obrazku ewidentnie pisze: "free up some memory".

Mniej więcej to znaczy tyle, że masz zwolnić pamięć.

Na drugim - "out of memory" - koniec pamięci.

Być może masz zapełniony dysk twardy z windą [C], ale osobiście wątpię.

Kiedy występuje problem?

klim1981 Żołnierz frontu ideologicznego

16.12.2008 17:43    #15435     Sufler - Porady do gry - Prob. z uruchomieniem
[quote2=_Miłosz_W_]Brakuje Ci pamięci RAM. Wyłącz aplikacje działające w tle [gadu gadu, winamp itp.].
Kiedy włączysz FM a włącz menadżer zadań [ctr alt del] wejdź w procesy, kliknij prawym na fm.exe i wybierz priorytet wysoki.
Dokup kostkę RAM u i będzie problem z głowy.

[quote=yoker6423]Interesujące:)[/quote]

Nie wniosłeś nic do tematu. Radzę się opamiętać bo szybko będzie pomarańcz.
[/quote2]

Proszę uważnej czytać wcześniejsze posty - wszystkiego co napisałeś próbowałem zanim jeszcze otworzyłem ten temat, w którym z resztą to zaznaczyłem.

ps.Dokupienie kości ram mija się z celem z prozaicznego powodu Win Xp nie wykrywa większej ilości niż 3 gb (po użyciu pewnego triku max 4gb - które posiadam)

_Miłosz_W_ Partyzant

16.12.2008 17:35    #15436     Sufler - Porady do gry - Prob. z uruchomieniem
Brakuje Ci pamięci RAM. Wyłącz aplikacje działające w tle [gadu gadu, winamp itp.].
Kiedy włączysz FM a włącz menadżer zadań [ctr alt del] wejdź w procesy, kliknij prawym na fm.exe i wybierz priorytet wysoki.
Dokup kostkę RAM u i będzie problem z głowy.

[quote=yoker6423]Interesujące:)[/quote]

Nie wniosłeś nic do tematu. Radzę się opamiętać bo szybko będzie pomarańcz.

majorzabrze Partyzant

16.12.2008 16:54    #15437     Sufler - Porady do gry - FM 09 - nie działa
Mam notebooka ASUS wszystkie parametry dla gry FM 09 spełnia wątpliwości pozostawia tylko karta graficzna ATI MOBILITY RADEON X2300.

Może ktoś z Was miał już podobny problem albo słyszał coś podobnego ?

Po prostu gra startuje ale tuz przed ekranem wyboru gry - tzn. nowa gra lub wgranie starej gry - pojawia się czarny ekran i nic więcej ?

Informuje że mam Net Framework, DirectX - najnowsze i nowe sterowniki do karty graficznej !!!

Co jest grane ??? Czy ta karta nie obsługuje tej gry ??

Ylv Krzewiciel myśli rewolucyjnej

16.12.2008 14:33    #15438     Sufler - Porady do gry - FAQ - FM 2009
Wyskakujący błąd [-1003], [-821], [-10], [-51] / [-52]
W celu rozwiązania tego problemu stworzony został mały programik. Należy podążać wedle następujących kroków
1. Ściągnąć ten plik
2. Wypakować pliki.
3. Kliknąć dwa razy na ikonę FM09Fix.exe.
4. Wypakować jeszcze raz, w wyniku, czego otrzymamy dwa pliki - Launcher.exe i Activator.exe
5. Kliknąć dwa razy na ikonę Launcher.exe i w okienku wpisać klucz aktywacyjny - jeśli jest niepoprawny, to użyj tej strony (po więcej informacji wróć do podpunktu „Problem z rejestracją elektroniczną FM-a”).
6. Naciśnij OK i poczekaj 30-60 sekund aż dostaniesz kolejną wiadomość – potwierdzającą poprawność wpisanego kodu (Activation completed successfully. Please try to run the game). Gra jest gotowa do włączenia. Jeśli natomiast wiadomość będzie negatywna – należy sprawdzić poprawność wpisanego kodu.

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

16.12.2008 14:13    #15439     Sufler - Porady do gry - Fm09, ktory się wiesza...
Był chyba nie raz taki temat :)

http://www.cmrev(...)zi_.html

fpskora Partyzant

16.12.2008 11:46    #15440     Sufler - Porady do gry - Fm09, ktory się wiesza...
Panowie - pomocy!

Mam absolutnie oryginalnego Managera (z pięknym notatnikiem), ktorego zainstalowalem na swoim nowiutkim laptopie, wyposażonym w CoreDuo 2.0Ghz, 4GB pamięci i nVidia GeForce9650m GT 1GB. System operacyjny - Vista Home Premium. Zainstalowany najnowszy DirectX, NetFramework 3.5, patch 9.0.1 i...

gra się wiesza. Włączam bez problemu, hula tak, jak nigdy wcześniej żadny manager na moich komputerach, ale w pewnych momentach zawiesza się i amen. Na ekranie utrwala się kursor w kształcie piłki lub rączki, ale nic nie da się zrobić. Menadżer zadań pokazuje iż FM nie odpowiada. Problem pojawia się w dwoch miejscach - gdy włącza się ekran meczu i gdy wchodzę na ekran informacji o drużynie.

Na słabszym komputerze, na Windows XP, FM chodził w tempie szachowym, ale się ani razu nie zawiesił. Co to może być? Sami rozumiecie jaki dramat przeżywam, nie mogąc grać. Laptopa kupiłem tylko dla FMa....

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution