Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Szarlatan Wróg ludu

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 3
20.12.2008 18:49    #15371     Sufler - Porady do gry - Ilość goli
[quote=dull]Pamiętacie ile Paweł Brożek marnował sytuacji w lidze!!! Teraz się chłop wyrobił i strzela na zawołanie (prawie)...Także troszkę cierpliwości...[/quote]

tylko, że tu problem z formą, jaką ta nieskuteczność przybiera - czyli przesadna ilość sytuacji i wykończenia z kosmosu.

bo małą ilość bramek da się zaakceptować, chociaż też dziwnie prezentuje się gra pod tym kątem.

zmęczyłem się, nara.

konrwaw Żołnierz frontu ideologicznego

Poziom ostrzeżeń: 0
20.12.2008 18:27    #15372     Sufler - Porady do gry - Ilość goli
U mnie z golami nie ma najmniejszego problemu-75% sam na sam wykorzystane to chyba nieźle?:P

Szarlatan Wróg ludu

20.12.2008 18:21    #15373     Sufler - Porady do gry - Ilość goli
Jeszcze raz do ludzi dobrej woli typu GłOSIK czy michał24s - "zmień taktykę, trening" i inne bla bla bla, a czy ktoś mnie czyta? KOMPUTER MA TEN SAM IRYTUJĄCY PROBLEM, i co? też ma zmienić taktykę i trening...

Szarlatan Wróg ludu

20.12.2008 18:15    #15374     Sufler - Porady do gry - Ilość goli
YODARJ, zrozumiesz czy nie? chodzi o sytuacje ze strefy 11 - np. taką jak podał kolega powyżej ze Zlatanem, czyli wyobraź sobie, ze klasowy zawodnik wbiega w pierwszej połowie 5 razy w pole karne przeciwnika, ma odsłonięte 3/4 bramki, a strzela koślawo i zakręca prawie na aut, albo wali w słupek (o czym wspominało WIELE osób), albo wali w bramkarza, albo nad poprzeczkę. Sorry, ale dziś gram cały dzień na nowym patchu i nie widziałem bramki z akcji jeden na jeden.

Ostatni raz - chodzi o NIEWIARYGODNE marnowanie akcji, takich, że zdrowy rozsądek podpowiada Ci, że to przegięcie.

Nie mam problemu z niskimi wynikami - wciąż 1-0, tylko z tym, ze non stop idą akcje, strzały, najbardziej emocjonujące mecze jakie widzieliście a nic nie chce wpaść do siatki.

Tyle.

Yodarj Żołnierz frontu ideologicznego

20.12.2008 17:58    #15375     Sufler - Porady do gry - Ilość goli
[quote=Szarlatan]buehehe, a "qrwa" to co dla ciebie znaczy puchatku? bo dla mnie to przypadkowy zlepek liter... hyh
i za kogo ty się yodarj wypowiadasz? za swoją rodzinę, że piszesz w liczbie mnogiej?
jak prześledzisz wypodwiedzi, to zauważysz, że kilka osób dostrzega problem, kilka nie.
[/quote]

Za ludzi, którzy błędu nie dostrzegają.

I przestań używać jakichkolwiek wyzwisk, bo to nie świadczy o Tobie pozytywnie.

19lukas06 Partyzant

witam. mam problem z uruchomieniem gry. zainstalowałem patcha 9.0.2, gdy chce uruchomic FMa to pojawia sie na ekranie tylko kursor. czekam, czekam i nic.. prosze o pomoc !

z gory dziekuje, pozdrawiam

Szarlatan Wróg ludu

20.12.2008 17:54    #15377     Sufler - Porady do gry - Ilość goli
buehehe, a *** to co dla ciebie znaczy puchatku? bo dla mnie to przypadkowy zlepek liter... hyh
i za kogo ty się yodarj wypowiadasz? za swoją rodzinę, że piszesz w liczbie mnogiej?
jak prześledzisz wypodwiedzi, to zauważysz, że kilka osób dostrzega problem, kilka nie.

Ten przypadkowy zlepek liter jest przekleństwem. W połączeniu z Puchatkiem daje reakcjonistę. - dop. Seju

Szarlatan Wróg ludu

20.12.2008 17:44    #15378     Sufler - Porady do gry - Ilość goli
hQ_ czytaj mnie, bo nie chodzi mi o to, co wypisałeś.

Pewnie byłbym przewrażliwiony gdyby tylko drużyna prowadzona przeze mnie miała problemy ze strzeleniem, ale KOMPUTER MA TEN SAM PROBLEM, jakbyście mogli tylko zobaczyć, co robią z piłką w sytuacji podbramkowej czołowi gracze innych drużyn z którymi miałem sposobność zmierzyć się w lidze rosyjskiej czy meksykańskiej - łącznie w meczu jakieś 35 strzałów, a wynik prawie zawsze 1-0.

A wątek założyłem, kiedy moi skrzydłowi wychodząc na prostopadłą piłkę ładowali za każdym razem w bramkarza, W KAŻDYM MECZU, bywało i tak, że jeden zawodnik miał takie trzy sytuacje w ciągu 10 min meczu, kiedy moja drużyna przycisnęła - to *** nie wymysł.

Rozumiem, że u niektórych osób może wyglądać to normalnie, ale tak to jest z bugami, jedni dostrzegają, drudzy nie widzą problemu, ja też często czytając wasze komentarze o waszych problemach, nie wiem o co chodzi, bo nigdy ich w FMie nie spotkałem.

Spokojnie, spokojnie z tymi słówkami - Seju

batata Przodownik pracy

20.12.2008 17:05    #15379     Sufler - Porady do gry - Parametry zawodników

Szarlatan Wróg ludu

20.12.2008 16:10    #15380     Sufler - Porady do gry - Ilość goli
k@rpiu, dobry pomysł - sprawdzę, wcześniej przez moment też chciałem po to sięgnąć, ale czy to niedorzeczne, że klasowym piłkarzom trener musi udzielać wskazówek jak notorycznie nie marnować sytuacji sam na sam... bo bez tego ani rusz...

Swoją drogą problem dotyczy jakichkolwiek strzałów, także przykładowo oddanych z pola karnego po kilku podaniach z pierszej piłki i zgrabnym wyłożeniu.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution